dogumdan sonra kalan kilolar

insılun direncim var mesela seninle aynı sporu ve diyeti yapsak sen 10 kilo versen ben anca 3 kilo verebiliyorum
ki eski milli sporcu olmama rağmen eskiden vega dövüş var seni 60 kiloya yazdım derlerdi bir ayda 8 kilo verırdım şimdi zor ve yavaş veriyorum
Sağlık problemi olunca o zaman işler değişiyor işte,çok geçmiş olsun.

Geri kilo alıyorsanız birkere yanlış diyet yapıyorsunuz demektir. Ben bekarken zayıftım evlenince 74 oldum. Hamilelik kilolarımı verip 59 a kadar bişey yapmadan emzirerek verdim ama sütten kesince oğlumu 68 kiloya gelince acil bişey yapmam gerek dedim ve iyi bir diyetisyen buldum. Hiç aç kalmadım. Hiç bir yiyecekten mahrum kalmadım. Ama tatlı sevmeme m en büyük mükafatım bence. Kebabımı lahmacun mu yiye yiye kilo verdim. Bekarken zayıftım diyorum ya geçen gittim ozman pantolonunu giydiğim markaya. 28 giyiyordum bekarken oda baya dar olurdu. Şimdi 27 beden giyiorum şok oldum resmen. Ama diyetisyen in faydası şu. Su ve kas kaybetmek yerine yağ kaybediyorsunuz. Açlıktan kilo vermenin nasıl birşey olduğunu ramazan ayında anladım mesela. İlk defa hiç yağdan kilo vermeyip su ve kastan vermiştim kiloyu. 4 ayda 68 kilodan 55.700 e düştüm. Ama dediğim gibi listeye tam bağlı kalmamış halim bu. Bide bağlı kalsam kesin 2 ayda verirdim. Bu arada spor da yapmadım. Sporu şimdi yapıcam sıkılaşmak için.

Sağlık problemi olunca o zaman işler değişiyor işte,çok geçmiş olsun.
aynen yavaş yavaş yol alıyorum ve ani krızlerim olmasa daha iyiydi
belki spor olarak eski karıyerime dönemem ama sporla kilo vermek çok çok iyi

aynen yavaş yavaş yol alıyorum ve ani krızlerim olmasa daha iyiydi
belki spor olarak eski karıyerime dönemem ama sporla kilo vermek çok çok iyi
Kesinlikle öyle.Hem kilolar kalıcı olarak gidiyor,hem de vücut sıkılaşıyor,fit bir görüntü oluyor.

Kesinlikle öyle.Hem kilolar kalıcı olarak gidiyor,hem de vücut sıkılaşıyor,fit bir görüntü oluyor.
antrenörüm vefat etti yeni bir spor merkezi arıyorum kaliteli hocaların olduğu sonrada karboksi terapiye başlayıp bitircemm:KK52:

insılun direncim var mesela seninle aynı sporu ve diyeti yapsak sen 10 kilo versen ben anca 3 kilo verebiliyorum
ki eski milli sporcu olmama rağmen eskiden vega dövüş var seni 60 kiloya yazdım derlerdi bir ayda 8 kilo verırdım şimdi zor ve yavaş veriyorum
Sporcu olduğun için belki daha iyi bilirsin . Ben fazla kilolar verildikçe insülin direncinin de düzeldiğini duymuştum. Ayrıca insülin direnci olan bir tanıdığım diyetisyene giderek 3 ayda çok ciddi kilo verdi. Bende onu görünce zaten kendimi kapısında buldum doktorun. Beni gören de şimdi aynı şekilde. Umarım mutlu olduğunuz bedende olursunuz sizde. Bende hep korkuyorum eski halime dönmekten. Ama doktor hep diyor zihninizi temiz tutmanız şart. Ben artık zayıflıyorum zayıfladım ve hep böyle kalıcam diyin diyor.

güzel giysilerin içine girdiğini düşün eşinin sana bakacağı hayran gözleri düşün incecik bek süper bir fizikte hayal et kendini daha önce yapmışsın yine yaparsın begendiğin kıyafetin bir beden küçüğünü al ve içine girmeye çalış diyet değil ama yiyeceklerle ilgili öneriler verebilirim

Kilon cidden fazla ama eşin haklı.
Ben 1.67 boyuma 57 oldum diye strese girdim yüzüm hemen belli ediyor. Zaten ortalama 55 kilo olmam gerekiyormuş bu boya.

Sağlığın için ver kilonu.

Ayrıca eşler de kiloyla ilgili yorum yapabilir. Bunun sevgiyle alakası yok.

78 kg ile doğuma girdim 70 kg ile çıktım. oğlum tam bir yaşında 2. çocuğum ve ikisi de sezeryan oldu ve ben 5 kg anca verebildim.65 kiloyum ama boyum kısa 1,56 yım. en az 10-15 kg vermem lazım nasıl yapacaksam:-( çok fena bir göbeğim var gitmiyor. ve ben hiç diyet yapamıyorum. bir ara kalori sayarak yapayım dedim bir kaç kilo verdim. ama devede kulak yani :-( ekmeği, hamur işlerini, kızartmaları kesmek gerekiyor, bol su içmek ve akşam 7 den sonra bir şey yememek gerekiyor. ve hiç olmazsa 30-45 dk yürümek. biliyorum ama bunları uygulayamıyorum. eşimde kilo ver diyordu baktı bende tık yok artık demiyor bile :-(

Back
X