sezeryan olursaniz herkese gore degisiyor ama benim her ikisinde de cok agrim oldu hatta ikincide agridan agliyordum her hareket ettigimde ki aci esigim cok yuksektir:) tamam lohusalıkta neler oluyor onları da yazar mısın bana fiziksel duygusal
En guzel kendini ifade edersen kirmamis olursun. Bi kız cocugusun ve annenden aldığın desteği hiç kimseden ama hickimseden alamazsın. Annen ne kadar uysal bi kadınmış. Sen kırılma diye gelirim gündüz demiş. Ayni hassasiyeti Kv gosteriyo mu. Sana dedi mi kızım git annenin evine orda rahat edersin bende gündüz gelir akşam dönerim diye?Ben de öyle düşünüyorum gerçekten ama eşimi kırmadan ikna etmem gerek
Kanama falan olsa diyemem doğru utanırım da zaten en ufak bi aksilik olsun kıyameti koparıyorum ben ne gerek var insanları üzmeye de mi :)
Niye annenize bırakıp kalmaz annesindeEşim hayatta bırakmaz kalmaz annesinde beni bırakıp mecbur o da kalır bizimle
Ya işte o da kendi evinde olmak istiyor rahat olur diyor
ya evet bak bide sut sizmasi varBen dogum yapmisken kocamin rahatini dusunemem.
Ben olsam kayinvalidemde kalir kendime bi guzel hizmet ettiririm. Yani gelin burda kalin diye o tutturuyorsa ve ben logusaysam etrafimda pervane gibi donecek.
Bunu yaptirabilecekseniz orda kalin.
Yok kalmak istemiyorsaniz şu onemli
Evde kayniniz veya kayinpederiniz var mi?
Defalarca dus alman da gerekebilir. Memenden sut de sizabilir. Kanaman da olacak.
Bunlari esine anlatabilirsin.
Annenler evde kac kisi kayinvalidenler kac kisi? Bu da onemli cunku esin ve bebegin bile sana batabilir logusalikta. Kimseyi gormek istemiyor genelde insan.
Emzirirken göğüs uçları yara olabilir( ilk çocuğumda oldu, ikinci çoçuğumda olmadı mesela), kanamanız olacak onun rahatsızlığı olacak, süt gelsin diye vakitli vakitsiz duşa girmeniz gerekecek, rahat emZirebilmek için kıyafet sıkıntınız olacak ( kayınvalide kayınpeder yanında bunlar hep sıkıntı, ne kadar iyi niyetli, anlayışlı da olsalar, olmuyor):) tamam lohusalıkta neler oluyor onları da yazar mısın bana fiziksel duygusal
Ay işte hepsi doğru vallabak arkadaşım mevzu birinin evinde kalma mevzusu değil mevzu lohusa kadının rahatlığı. gerekirse orta yerde memeni açıp emzirmek isteyeceksin, altın kanayacak altına geçecek bazen o halde tuvalete gideceksin. kaynana dediğin en nihayetinde el kimse ele açığını vermek istemez. annende kalsan sen de her şekil rahat edersin. kocan seni çok düşünüyorsa annemde kal diye ısrar etmesin. bu ne saçma bir ısrar yahu. koy tavrını sen anneni istiyorsan annemde kalacağım de sebeplerini de anlat üzerine de gelmesin hamile kadının.
Ya işte o da kendi evinde olmak istiyor rahat olur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?