Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum yapalı 4,5 ay oldu. emzirdiğim için bebeğimi hap kullanamıyorum. spiral kullanan hanımlar memnun musunuz, bir de taktırmak zor mu? inanın korkuyorum. ama eşim uzun süreli kullanabileceğimiz için en az 3 sene ısrar ediyor.
ben kullanıyorum memnunum. ağrı kişiye baglı canım bende dayanılmayacak bir ağrı olmamıştı.ama işlem sırasında insan rahat olamıyor doğal olarak. taktırdıktan sonra rahatsın
canım bende senin gibi korkuyodum.. hatta bi keresinde doktorun yanından kaçtım geldim taktırmadan ama korkulacak bişey yokmuş.. ben hiç acı hissetmedim.. doktor kendini kasmadığın, rahat bıraktığın sürece hiç acı duymazsın dedi.. gerçekten de öle oldu.. şimdi memnunum.. 5 senelik taktırdım...sadece 5 gün süren adetim, artık 8 gün falan oluyo... o yani.. tavsiye ederim..
doğum yapalı 4,5 ay oldu. Emzirdiğim için bebeğimi hap kullanamıyorum. Spiral kullanan hanımlar memnun musunuz, bir de taktırmak zor mu? Inanın korkuyorum. Ama eşim uzun süreli kullanabileceğimiz için en az 3 sene ısrar ediyor.