doğumdan sonra spiral kullananlar

rayiha_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
55
0
86
Ankara
doğum yapalı 4,5 ay oldu. emzirdiğim için bebeğimi hap kullanamıyorum. spiral kullanan hanımlar memnun musunuz, bir de taktırmak zor mu? inanın korkuyorum. ama eşim uzun süreli kullanabileceğimiz için en az 3 sene ısrar ediyor.

ben kullanıyorum memnunum. ağrı kişiye baglı canım bende dayanılmayacak bir ağrı olmamıştı.ama işlem sırasında insan rahat olamıyor doğal olarak. taktırdıktan sonra rahatsın

canım bende senin gibi korkuyodum.. hatta bi keresinde doktorun yanından kaçtım geldim taktırmadan kaydirigubbakcemile4 ama korkulacak bişey yokmuş.. ben hiç acı hissetmedim.. doktor kendini kasmadığın, rahat bıraktığın sürece hiç acı duymazsın dedi.. gerçekten de öle oldu.. şimdi memnunum.. 5 senelik taktırdım...sadece 5 gün süren adetim, artık 8 gün falan oluyo... o yani.. tavsiye ederim..

doğum yapalı 4,5 ay oldu. Emzirdiğim için bebeğimi hap kullanamıyorum. Spiral kullanan hanımlar memnun musunuz, bir de taktırmak zor mu? Inanın korkuyorum. Ama eşim uzun süreli kullanabileceğimiz için en az 3 sene ısrar ediyor.

ben kullanıyorum tam 2 sene oldu şükür bi sıkıntım yok...

Back
X