Dogumgunu hediyesi

Bunu aldim hediyen dedi verdi.orjinallikle igili bi şey düşünmedim önce. Ondan beklemedigim için böyle kandırmaca.

Her erkek ayni degil. Her kes özenli olamaz. Bazisi romantiktir, 10gunluk sevgilisine altin alir, surpriz parti yapar, bazisi da 5 yillik sevgilisine hediye bile almaz. Ama sizi dusunup hediye almasi hoşuma gitti
Teşekkürler.cok da iyi idik o akşam.yemege çıkardı.vs.ama eve gelip bakınca yapışkanları gözüküyor çantanın. Ben asla takamam sahte.kendini beğenmişlik olmasın ama huyum böyle

Bulurum ben bi seyler.

Bu kadar salak hissetmene sebep oluyorsa engelle gitsin. Sana soyleyeyim; bekledigin itiraf o taraftan gelmeyecek cunku sen aslinda o cantayi bilmeden sana vermis oldugunu duymak istiyorsun.
Bekledigim itiraf su:hayatım kusura bakma aceleye geldi. Orjinal değil.oyle dusundurttugum için özür diliyorum.ozensiz davrandim.ileride kısmetse telafi ederim.vs.

beymen yazılı canta almıssa beymen olmadıgını daha cantanın ambalajından anlardınız zaten. alanen bır ambalajda gelen bır canta zaten cakma demektır adam da o cakmayı bıle bıle almıs ve sıze yutturmadan alanen vermıs demektır cunku alanen bır ambalaj

o an hedıyen ıcın cok tesekkur ederım dusunmen yeterlı aslında ama yanlıs anlama prensıp meselesı ben cakma urunlerı korsan urunlerı kullanmıyorum orjınale haksızlık dıye . kullanmadıgım ıcın kırılmazsın umarım derdın

oda derdı kı bu ıslere kafam basmaz gordum aldım bırdahakıne dıkkat ederım. konu kapanır gıderdı orda da neyın ne oldugunu anlardın

adam orjınal gıbı kakalamaya calısmamıs kı. amacı o olsa beymenden gıder bır 50 tl lık kupa bardak alır veya corap alır onun posetıne koyar verırdı yutturmaya calısmamıs yanı

bellıkı gırmıs bır cantacıya yenı sezon urunlerınız hangısı demıs adamda vermıs oda almıs

bırde sahsen bana orjınal beymen canta alsa kabul etmezdım. yenı bismillah dun bır bugun ıkı yarın bırgun ne olacagınız bellı degıl hedıyenın altında kalmayı da sevmem ben kımseye pahalı hedıye almam pahalı hedıye almak ayıp bence. ınsan esıne annesıne babasına pahalı hedıye alırda sevgılısıne yenı tanıstıgı bırıne nıye alsın pahalı hedıye almıs olsa görgüsüz bu ayıp onun dogum gunu oldugunda karsımdakı altından kalkabılır mı dıye dusunmesı gerek derdım.

yanı adam aslında kotu nıyetlı degıl
sadece aceleye gelmıs dusunememıs
erkekler kadınlar gıbı dusunmez aceleye geldı telafı ederım demez yok oyle bır dunya yanı :)

sızın beklentılerınız farklı ıcınıze sınmeyen baska yonlerı de var bellıkı bu bıraz ustune tuz bıber olmus oyle anlasılıyor
hakkınızda hayırlısı olsun

Marka beymen mi diyecektim öyleymis.

Ama beymen cakmasi gayet anlasilir birsey bence.
Cantalarin fiyatlari belli nerelerde satıldığı da belli.
Normal bir cantaciya girip beymen alinmayacagini çoğu insan bilir.

Zaten kendiside marka giyen biriymis. Az cok farkındadir neyin ne olduğunun.

Gucci falan olsa yada mc falan ha o zmn bilmiyor olabilir derdim. Yani 1500 lik cantayi sevgilin alirsa yada annen görür öğrenirsin ama o da el yakar Türkiye'de.

Pek görulmedik markalari bilmemesi olasi idi ama beymen 'in gercek sahte ayrimini bilmemesi sacma bence.

Teşekkürler.cok da iyi idik o akşam.yemege çıkardı.vs.ama eve gelip bakınca yapışkanları gözüküyor çantanın. Ben asla takamam sahte.kendini beğenmişlik olmasın ama huyum böyle
Birde cakma canta var cakma var.. bi cakna canta olur orjinal gibidir guzel kaliteli durur genede.. birde her tarafindan cakmayim diye bagiran vardir.

hediye paketi?
daha 10 günlük ilişkide poşetten çıkarıp çanta mı verdi hediyen diye.
görgüsüz de biraz galiba.
Poset yoktu.sadece parlak bir ambalaj vardı.elime tutuşturdu.birine hediye alınca mesela içine değişim kartı konur.sorarsin karşı tarafa beğenmediysen değiştirirsin değişim kartı içinde dersin.vs.

Poset yoktu.sadece parlak bir ambalaj vardı.elime tutuşturdu.birine hediye alınca mesela içine değişim kartı konur.sorarsin karşı tarafa beğenmediysen değiştirirsin değişim kartı içinde dersin.vs.

beymenden alsa zaten hediye paketinden anlardın. buluşmaya gelirken yol üstünden almış sanki.
hiç almasa daha iyiymiş.

Bana karşı gayet ilgili düşünceli yaklaşıyordu.valla şu an ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Beymen ykm boyneri geç, mrhpo trendyl gibi yerlerden aldığında bile üzernde etiketi toz torbası kutusu olur. Neyse ama ben şöyle düşündüm, benim eşimin de hiç haberi yoktur markalardan ve fiyatından. Bilerek almamıştır bence, o kadar biliyor olsa toz torbası orijinal poşeti yok diye düşünürdü bence. Ama evet özensiz davranmış, alelade bir yere girip almış gibi geldi bana da. Yine de sırf bunun için içini soğutup ayrışma derim, zamanla tanır seni. Hee seni tanıdıktan sonra yine aynısı olursa o zaman sıkıntı. Az daha bekle 14 şubat geldi:)

Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Rahatsız eder ama 10 günlük ilişkide çok yeniymiş aranızda nasıl bir samimiyet var bilemeyiz tabi ama bende olsam rahatsız olurdum sevgilinizin burcu oğlak mı bu arada

Salak yerine koyulmak takıldığım konu.bile bile aldı işte.bariz.almaz olaydı.
Basıl bu kadar eminsin bende onu anlamadım insan sevse hoşlansa içinden gelmiş düşünmesi önemli der savunur daha ne bileyim sen de çok önyargılı geldin bana yanlış anlama da beni
Acaba bu kişiyle ilişkinden pişman olup ayrılmak için bahane mi arıyosun bana öyle geldi de

Emin olmak istiyosan sor yada geçen bende bunun orjinalini beğenmiştim falan konu aç bu konu moralini bozmuş yeterince sor konuşun sende rahatla yoksa kurup duruyosun sonra daha kötü olcan

Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Cakma olsun ne varki zaten gidip 1000tlye cantami aliyoruz sanki valla 25 tlye 50tlye ne cantalar aldim cok para verince cokmu deger vermis oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…