- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Bunu aldim hediyen dedi verdi.orjinallikle igili bi şey düşünmedim önce. Ondan beklemedigim için böyle kandırmaca.Hımmm anladım.Poşet nasıl bir poşetti merak ettim beymem ykm ve boynerde falanda satılıyor? Ama beymen i bilir heralde benim en yakın arkadaşımın sevgilisi orjinal aldım diye övünerek kıza armani marka çakma saat almıştı cimri olduğunu bildiğimiz için inanmayıp saatçiye gösterdikte öyle anladık. Yani sana orjinal almış gibi mi davrandı hani kandırmaya mı çalıştı ?
Teşekkürler.cok da iyi idik o akşam.yemege çıkardı.vs.ama eve gelip bakınca yapışkanları gözüküyor çantanın. Ben asla takamam sahte.kendini beğenmişlik olmasın ama huyum böyleHer erkek ayni degil. Her kes özenli olamaz. Bazisi romantiktir, 10gunluk sevgilisine altin alir, surpriz parti yapar, bazisi da 5 yillik sevgilisine hediye bile almaz. Ama sizi dusunup hediye almasi hoşuma gitti
Bulurum ben bi seyler.Neyi sorcaksin:)belli işte salak muamelesi yedim
Bekledigim itiraf su:hayatım kusura bakma aceleye geldi. Orjinal değil.oyle dusundurttugum için özür diliyorum.ozensiz davrandim.ileride kısmetse telafi ederim.vs.Bulurum ben bi seyler.
Bu kadar salak hissetmene sebep oluyorsa engelle gitsin. Sana soyleyeyim; bekledigin itiraf o taraftan gelmeyecek cunku sen aslinda o cantayi bilmeden sana vermis oldugunu duymak istiyorsun.
Bunu yazacak dusuncede olan biri sana sahte cantayi hediye etmeye kalkar miydi. Bir dusun?Bekledigim itiraf su:hayatım kusura bakma aceleye geldi. Orjinal değil.oyle dusundurttugum için özür diliyorum.ozensiz davrandim
Birde cakma canta var cakma var.. bi cakna canta olur orjinal gibidir guzel kaliteli durur genede.. birde her tarafindan cakmayim diye bagiran vardir.Teşekkürler.cok da iyi idik o akşam.yemege çıkardı.vs.ama eve gelip bakınca yapışkanları gözüküyor çantanın. Ben asla takamam sahte.kendini beğenmişlik olmasın ama huyum böyle
Bunu aldim hediyen dedi verdi.orjinallikle igili bi şey düşünmedim önce. Ondan beklemedigim için böyle kandırmaca.
Bu ben çakmayım diyorBirde cakma canta var cakma var.. bi cakna canta olur orjinal gibidir guzel kaliteli durur genede.. birde her tarafindan cakmayim diye bagiran vardir.
Biyle birseyde sorulmazki adama nite bana bunu aldin diye:)) anlamayan biri alir ama kendi marka giyiyosa bilir yani.. takmamis seni bence ya: (Şaka gibi yaa.
Bu ben çakmayım diyor
Poset yoktu.sadece parlak bir ambalaj vardı.elime tutuşturdu.birine hediye alınca mesela içine değişim kartı konur.sorarsin karşı tarafa beğenmediysen değiştirirsin değişim kartı içinde dersin.vs.hediye paketi?
daha 10 günlük ilişkide poşetten çıkarıp çanta mı verdi hediyen diye.
görgüsüz de biraz galiba.
Bana karşı gayet ilgili düşünceli yaklaşıyordu.valla şu an ne düşüneceğimi bilemiyorum.Biyle birseyde sorulmazki adama nite bana bunu aldin diye:)) anlamayan biri alir ama kendi marka giyiyosa bilir yani.. takmamis seni bence ya: (
Poset yoktu.sadece parlak bir ambalaj vardı.elime tutuşturdu.birine hediye alınca mesela içine değişim kartı konur.sorarsin karşı tarafa beğenmediysen değiştirirsin değişim kartı içinde dersin.vs.
Bence de.herseyin içine etti.yolun basindabeymenden alsa zaten hediye paketinden anlardın. buluşmaya gelirken yol üstünden almış sanki.
hiç almasa daha iyiymiş.
Bana karşı gayet ilgili düşünceli yaklaşıyordu.valla şu an ne düşüneceğimi bilemiyorum.
Rahatsız eder ama 10 günlük ilişkide çok yeniymiş aranızda nasıl bir samimiyet var bilemeyiz tabi ama bende olsam rahatsız olurdum sevgilinizin burcu oğlak mı bu aradaHerkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Basıl bu kadar eminsin bende onu anlamadım insan sevse hoşlansa içinden gelmiş düşünmesi önemli der savunur daha ne bileyim sen de çok önyargılı geldin bana yanlış anlama da beniSalak yerine koyulmak takıldığım konu.bile bile aldı işte.bariz.almaz olaydı.
Cakma olsun ne varki zaten gidip 1000tlye cantami aliyoruz sanki valla 25 tlye 50tlye ne cantalar aldim cok para verince cokmu deger vermis oluyoHerkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?