Dogumgunu hediyesi

Evet düşünmesi güzel.hediye beklentim yoktu aslında.sonucta yeniyiz.ama ben doğumgününü biliyorsam karşı tarafın ona gidip sahte bir urun almazdım.bu canımı sıktı.

Sen de ona sahte parfüm ile karşılık ver. :)
Siz kendi kişisel hayatınızda sahte ürünler kullanmadığınızı o sebeple çantayı kabul edemeyeceğinizı söyleyin. Ancak doğum gününü hatırladığı içinde mutlu olduğunuzu söyleyip teşekkür edin. Hediye veriyor diye illaki kabul edeceksin diye bir şey yok.

Eşim bana çakma çanta almış ki orjinali 2bin liradan ucuz değil (MK). Aldığı bu çantada 100liradan aşağı değildir, 1. Sınıf taklit çıkarmışlar.. Güzel bir paketi de vardı. Bende beğendim de Keşke üzerinde marka Amblemi olmasaymış. Çakma kullanmaktansa markasız kullanmayı tercih ediyorum ki, genelde kotondan alıyorum çantalarımı :)
Eşimde bu çantayı beğendiği için almış , öyle markalardan falan hiç anlamaz. Belki erkek arkadaşınız da beğendiği için almıştır, aldığı markanın çakmasının satılacağını bilemiyordur. Ben böyle düşünüyorum açıkçası. Üzmeyin kendinizi bu sebepten

Son düzenleme:
İki ihtimal var ya çakma aldığının farkında ya da değil. Eğer farkındaysa size pahalı bir hediye almış gibi görünmek istemiştir ki bu çok dürüstçe bir davranış değil (yine de tek bir hareketle yargılanmamalı. Ya da çakma kullanmanızı sorun etmediğinizi sanıyor olabilir ki bu da biraz düşüncesiz daha doğrusu riskli bir davranış. Eğer farkında değilse de bunu hissettirmeniz çok ayıp olabilir. Nerden aldığını sorabilirsiniz, benzer mıdellere bakmak istediğinizi fln söylersiniz. Farkında olup olmadığını konuşmalarından anlarsınız.

Şöyle söyleyeyim, benim Oğlum markaları tanımaya başladığı 12 yaşlarında bile çakma çorap bile kullanmazdı. Şu anda 20 yaşında . Hiçbir arkadaşına doğumgünlerinde hediye olarak çakma bir ürün asla almadı, almaz da. Hele ki sevgilisi olan bir kıza bunu yapsın, mümkün değil. 38 yaşındaki bir adamın ise çakma üründen anlamaması mümkün değil. Şu anda üniversite öğrencisi Oğlum, bir sevgilisi var, öğrenci bütçesi ile bile muhakkak en kalitelisinden bir parfümden aşağı hediye almaz. Kaldı ki Hediyenin ise muhakkak pahalı olması da gerekmez. Zarif deri bir cüzdan da olur, şık bir şapka veya deri bir eldiven de olur. Üstelik te çalışan ve kazanan bir adamdan bahsediyorsunuz. Yaşı da nerdeyse kırka dayanmış. Ben burada bariz cimrilik gördüm. Hiçbir şey bilmese 150 liraya bir çiçek gönderir internetten, akşam da şık bir yerde yemek yerdiniz. Biraz izleyin derim, ciddi düşünüyorsanız. Önemli olan zengin olması değil, bütçesi oranında sevdiği ile paylaşmayı bilmesidir..

Yorumuna koptum ya, çok yaşa sen. İnşallah kullanmak zorunda kalmazsın o elbiseyi
Konuya gelirsek, benimde böyle biri olmuştu hayatımda. Maddi sıkıntılarla büyümüş, uniyi eşyalarını satarak okuyabilmiş ama işe başlayınca markadan aşagıya evine bi kutu süt bile almıyordu. Bende özen gösteririm, bütçem el verdiğince ama çakma olacağına güzel markasız bişey alsa daha çok hosuna giderdi. Benimde dogumgünümde bu bahsettiğim şahıs, çakma cüzdan almıştı. Üstelik o zaman biz iletişimi kesmiştik, arkadaşımla göndermiş. Aramızda bişey yokken hediye alıp beklentiye girmesinemi yanayım, yoksa çakma cüzdanı başka markanın orijinal paketine sarıp yollamasına mı anlamayan biri de değildi ama hem cimri hemde gösteriş meraklısı olduğunu o zaman anlamıştım, iyi ki ayrılmışım dedim. Ben hiç maddi sıkıntı yaşamadım, hep markalı eşyalarım oldu ama birgün alamayacak durumda olsam dünyanın sonu değil. Ama o zorluğu görüp nereden geldiğini unutan, sonra başkalarını markasız giyiniyor diye eleştiren birilerine tahammül edemiyorum. Neyse çok uzattım tatlım, bence zamana bırak sakın ona da sorma. Zamanla ne olduğu ortaya çıkar zaten

Erkekler çok düzdür bence bu kadar fazla takılı kalmayın.
Bir çanta dükkanına girip beğendiğini almış çıkmıştır.
Markasına kadar düşünebilecek bir erkek ne bileyim farklı bir ütopyada olabilir :)

Ogrenciyim kendi parami kazanmiyorum belki de o yuzdendir bilmiyorum ama cantaya cok para vermek bana hic mantikli gelmiyor
60 lira ustu cantam yoktur
300 lira ustu ayakkabim vardir ama.
Channel cakmasi canta kullanmayi sevmem garip duruyor ama zara mango cakmasi canta cok kullanirim ki en az 2ser tane vardir
Zaten bi magazaya girip canta almayacaksan o canta illa ki çakma canta oluyor, uzerinde marka yazmayan markasiz bi tasarimla piyasaya surulmus canta yok ki bulana helal olsun
Ya guccidir ya chaneldir ya zaradir illa ustunde bi sey yazar ve model de taklittir
Ben bana alinmis cakma canta hediyesine takilmam aklima bile gelmez aa orjinal mi acaba demek ama bu benim o da sensin senin hosuna gitmemis olabilir

Valla elimde olmadan soğudum.bekler miyim bilmiyorum.bir yandan bu sebeple ayrilinir mi diye sorular geciyor kafamdan.Ben zaten 14 şubat falan sevmem.bir çift arasında doğumgünü ve evlilik yıldönümü dışında günler çok gerekli gelmiyor bana.bi doğum günüm vardı onu da özensiz bir şekilde halletti sağolsun.

O zaman çakma olduğunu bilerek almış demektir bende hoşlanmazdım çakma alacağına lcw den alsa bile daha makul bence
kendi mağazasından alınmayan şey zaten orijinal değildir diye düşünemez mi.bu olgun bir adam,belli bi hayat standardına erişmiş.ondan hoşlanmıştım.iliski daha yeni olduğu için henüz aşk sevgi var diyemem.yani en hassas noktadayiz şu an ilişkinin başları.git boynerden bi kazak al ya da bi parfüm al,ya da git gümüş bir kolye vs bisey al.bunun kadar kötü olamazdı hicbir şey.cantanin yapışma yerleri açılıyor resmen.

Cakma olsun ne varki zaten gidip 1000tlye cantami aliyoruz sanki valla 25 tlye 50tlye ne cantalar aldim cok para verince cokmu deger vermis oluyo
ben cakma kullanmıyorum.
Değer bununla ölçülür demiyorum.her konuda tartmak lazim ama bu da bi deger verme gostergesidir bana gore.hediye için harcanan paradan bahsetmiyorum.konu o değil.

Bu durumu sorun etmeyecek bir sürü kadın var, yorumlarda da yazılmış zaten. Ben de etmem mesela. Daha 10 günlük ilişki, birbirinizi tanımıyorsunuz bile. Adam ne bilsin bu kadar problem edeceğinizi....

Kusura bakmayın da bana da böyle şeyleri dert etmek de çok tırt geliyor açıkçası. Önemli olan düşünmesi.

Genel olarak iyi gidiyordu.ama bir kaç konu vardı beklemeye aldığım.net olmayan.daha yeniyiz sadece hoşlanma aşaması..bu aşamada bu ilk doğumgünü travmasına dönüştü olay.hassas bir aşamada insan daha bi özenir.bebek daha ilişkimiz.hassasiyet özen önemli. belki de konuşurum ama çirkin bi konu açıkçası kapris olarak algılayacaktır.bir de beni suçlu gösterecektir. belki de hiç bahsetmem başka bir bahaneyle ayrılırım.

Hoş olmamıs gerçekten bu hareketi. Onun yerine bir buket çiçek yada yemeğe çıkarsaydı. Bence bile bile yapmıştır. Eşim turkiyedeyken hoş replika çantalar görmüş kapali çarşı gibi bir yerde fiyatlari 150-200 tl arası diyordu keşke alsaydın dedim takardim valla :) ama benden gizli alıp orjinalmis gibi yuturmaya calisaydi bozulurdum gerçekten.

Ben sorun ediyorum.hassas bir insanım özenliyim dikkatliyim bir hediye alacaksam 40 kere düşünürüm herşeyin en iyisini yapmaya çalışırım...Ben de böyleyim işte.sevmedigim şeyler de başıma geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…