- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Offf marka verseniz ne olur. Gi*** ne ya.Misal ben, Gi*** çantanın düzgün bir replikası beni baya memnun ederdi
Evet düşünmesi güzel.hediye beklentim yoktu aslında.sonucta yeniyiz.ama ben doğumgününü biliyorsam karşı tarafın ona gidip sahte bir urun almazdım.bu canımı sıktı.
Givencyh dir.Offf marka verseniz ne olur. Gi*** ne ya.
En azindan düşünüp almis ya ona bakNe düşündüyse artık.hicbiseye hevesim kalmadı.
Çoğu kadın çakma çanta takıyor ki zaten. Bu üstünde LV yazanlar falan , kim veriyor ki bir çantaya 2 bin 3 bin?
Repliklalar bile çok pahalli, belki de adam yine yüz - yüzelli falan vermiştir anlamamıştır o kadar para verince bunun çakma olduğunu.
Ben takilmazdim, böyle bir olaya.
Bir kere sevgilimin annesi bana doğumgünü hediyesi olarak,dansöz elbisesi gibi birşey vermisti,sırt yok - önden gelen kumasi bağlıyorsun falan
Ona bile gülmüştüm 'bir gün kötü yola düşersem kullanirim' diye.
Hediye konusunda sinirlenmek falan hoş şeyler değil. Sonuçta kim kimin hediyesini gerçekten beğeniyor ki? Bugüne kadar kaç ayrı kişiden hediyeler aldım, içlerinden sadece 3 -4 tanesi beni gerçekten cooook mutlu etti. Diğer hepsi ' aaaa çk gzl,tşkr edrm' samimiyetsizliği
Biliyor olması lazimmarkadan anlıyor belli ki
Valla elimde olmadan soğudum.bekler miyim bilmiyorum.bir yandan bu sebeple ayrilinir mi diye sorular geciyor kafamdan.Ben zaten 14 şubat falan sevmem.bir çift arasında doğumgünü ve evlilik yıldönümü dışında günler çok gerekli gelmiyor bana.bi doğum günüm vardı onu da özensiz bir şekilde halletti sağolsun.Beymen ykm boyneri geç, mrhpo trendyl gibi yerlerden aldığında bile üzernde etiketi toz torbası kutusu olur. Neyse ama ben şöyle düşündüm, benim eşimin de hiç haberi yoktur markalardan ve fiyatından. Bilerek almamıştır bence, o kadar biliyor olsa toz torbası orijinal poşeti yok diye düşünürdü bence. Ama evet özensiz davranmış, alelade bir yere girip almış gibi geldi bana da. Yine de sırf bunun için içini soğutup ayrışma derim, zamanla tanır seni. Hee seni tanıdıktan sonra yine aynısı olursa o zaman sıkıntı. Az daha bekle 14 şubat geldi:)
kendi mağazasından alınmayan şey zaten orijinal değildir diye düşünemez mi.bu olgun bir adam,belli bi hayat standardına erişmiş.ondan hoşlanmıştım.iliski daha yeni olduğu için henüz aşk sevgi var diyemem.yani en hassas noktadayiz şu an ilişkinin başları.git boynerden bi kazak al ya da bi parfüm al,ya da git gümüş bir kolye vs bisey al.bunun kadar kötü olamazdı hicbir şey.cantanin yapışma yerleri açılıyor resmen.O zaman çakma olduğunu bilerek almış demektir bende hoşlanmazdım çakma alacağına lcw den alsa bile daha makul bence
ben cakma kullanmıyorum.Cakma olsun ne varki zaten gidip 1000tlye cantami aliyoruz sanki valla 25 tlye 50tlye ne cantalar aldim cok para verince cokmu deger vermis oluyo
Genel olarak iyi gidiyordu.ama bir kaç konu vardı beklemeye aldığım.net olmayan.daha yeniyiz sadece hoşlanma aşaması..bu aşamada bu ilk doğumgünü travmasına dönüştü olay.hassas bir aşamada insan daha bi özenir.bebek daha ilişkimiz.hassasiyet özen önemli. belki de konuşurum ama çirkin bi konu açıkçası kapris olarak algılayacaktır.bir de beni suçlu gösterecektir. belki de hiç bahsetmem başka bir bahaneyle ayrılırım.Basıl bu kadar eminsin bende onu anlamadım insan sevse hoşlansa içinden gelmiş düşünmesi önemli der savunur daha ne bileyim sen de çok önyargılı geldin bana yanlış anlama da beni
Acaba bu kişiyle ilişkinden pişman olup ayrılmak için bahane mi arıyosun bana öyle geldi de
Emin olmak istiyosan sor yada geçen bende bunun orjinalini beğenmiştim falan konu aç bu konu moralini bozmuş yeterince sor konuşun sende rahatla yoksa kurup duruyosun sonra daha kötü olcan
Burcu boga.yeterince samimiyiz.evet rahatsizim şu an.Rahatsız eder ama 10 günlük ilişkide çok yeniymiş aranızda nasıl bir samimiyet var bilemeyiz tabi ama bende olsam rahatsız olurdum sevgilinizin burcu oğlak mı bu arada
Ben sorun ediyorum.hassas bir insanım özenliyim dikkatliyim bir hediye alacaksam 40 kere düşünürüm herşeyin en iyisini yapmaya çalışırım...Ben de böyleyim işte.sevmedigim şeyler de başıma geliyor .Bu durumu sorun etmeyecek bir sürü kadın var, yorumlarda da yazılmış zaten. Ben de etmem mesela. Daha 10 günlük ilişki, birbirinizi tanımıyorsunuz bile. Adam ne bilsin bu kadar problem edeceğinizi....
Kusura bakmayın da bana da böyle şeyleri dert etmek de çok tırt geliyor açıkçası. Önemli olan düşünmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?