- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Niye zorunuza gitti ki bu durum? Kimseyi küçük düşünmüyor ama sadece yaptığı hos olmamıs. Ben Türkiye de yaşasam valla sadece pazardan alışveriş yapardım en güzelleri orda :) rahat ol konu sahibi sadece spesifik bir şekilde bir erkekten ve yaptığı hareketten bahsediyor.Ne yani çantan çakma olunca küçükmü düşüyorsun sen ben pazardan alıyorum 20 tl gayette güzel
Bu adam bunun orjinali rahatlıkla alabilecek durumda.burada bunu on plana çıkarmak istemiyorum.elbette beklentim maaşına gore de degildi.oyle şeylere tav olacak birisi değilim.ben kendime alasını alıyorum zaten.Hoş olmamıs gerçekten bu hareketi. Onun yerine bir buket çiçek yada yemeğe çıkarsaydı. Bence bile bile yapmıştır. Eşim turkiyedeyken hoş replika çantalar görmüş kapali çarşı gibi bir yerde fiyatlari 150-200 tl arası diyordu keşke alsaydın dedim takardim valla :) ama benden gizli alıp orjinalmis gibi yuturmaya calisaydi bozulurdum gerçekten.
Tamamen katılıyorum.Şöyle söyleyeyim, benim Oğlum markaları tanımaya başladığı 12 yaşlarında bile çakma çorap bile kullanmazdı. Şu anda 20 yaşında . Hiçbir arkadaşına doğumgünlerinde hediye olarak çakma bir ürün asla almadı, almaz da. Hele ki sevgilisi olan bir kıza bunu yapsın, mümkün değil. 38 yaşındaki bir adamın ise çakma üründen anlamaması mümkün değil. Şu anda üniversite öğrencisi Oğlum, bir sevgilisi var, öğrenci bütçesi ile bile muhakkak en kalitelisinden bir parfümden aşağı hediye almaz. Kaldı ki Hediyenin ise muhakkak pahalı olması da gerekmez. Zarif deri bir cüzdan da olur, şık bir şapka veya deri bir eldiven de olur. Üstelik te çalışan ve kazanan bir adamdan bahsediyorsunuz. Yaşı da nerdeyse kırka dayanmış. Ben burada bariz cimrilik gördüm. Hiçbir şey bilmese 150 liraya bir çiçek gönderir internetten, akşam da şık bir yerde yemek yerdiniz. Biraz izleyin derim, ciddi düşünüyorsanız. Önemli olan zengin olması değil, bütçesi oranında sevdiği ile paylaşmayı bilmesidir..
Herkesin beklentisi cebindeki kadar ne yaparsın :) ben seni çok iyi anlıyorum,değindiğin noktalarida anlıyorum ben olsaydim soğurdum gerçekten,sonuçta çalışan ve kazanan bir bayansınız bunu göz önünde bulundurumaliydi.Bu adam bunun orjinali rahatlıkla alabilecek durumda.burada bunu on plana çıkarmak istemiyorum.elbette beklentim maaşına gore de degildi.oyle şeylere tav olacak birisi değilim.ben kendime alasını alıyorum zaten.
Ama Bu olmaz Yani.berbat bir cakma.30 liraya alırsın.ya isterse çok iyi bi replika olsun yine de sevmem ben öyle kullanamıyorum.taklit şeyleri.dedim ya bi çiçek bi yemek.ya da bir gümüş kolye seti...vs.ilk etapta ne bekliycem ki...Burada bazı yorumlarda sana gucci mi alsın yok sana pırlanta yüzük mu alsın diye yazanlara gülüp geçiyorum.
Ben de itici buldum 10 günlük sevgilime doğum günümü demem ki ben çok sorarsa falan hediye sakın alma derim .Bence içinizde tutmayıp söyleyin adamda yol yakınken takıntılı birinden kurtulsun ben bile itici buldum sizle hayat geçmez
Haddinizi bilin.sizin gibi saygısizla da hayat gecmiyordur desem ne hissedersiniz...Bence içinizde tutmayıp söyleyin adamda yol yakınken takıntılı birinden kurtulsun ben bile itici buldum sizle hayat geçmez
Saygısızlık yapmadım doğruları söyledim bakın kendinizi uzaktan duymak hoşunuza gitmedi onyüzden daha 10 günde gönül ilişkisi kurduğunuz adamın dedikodusunu burda yapmayıp gidin yüzüne dürüst olunHaddinizi bilin.sizin gibi saygısizla da hayat gecmiyordur desem ne hissedersiniz...
Yaptınız.hala utanmadan hakaret ediyorsunuz.durust olup olmama dersi verecek siz değilsiniz .işinize bakın.Saygısızlık yapmadım doğruları söyledim bakın kendinizi uzaktan duymak hoşunuza gitmedi onyüzden daha 10 günde gönül ilişkisi kurduğunuz adamın dedikodusunu burda yapmayıp gidin yüzüne dürüst olun
Bu adam bunun orjinali rahatlıkla alabilecek durumda.burada bunu on plana çıkarmak istemiyorum.elbette beklentim maaşına gore de degildi.oyle şeylere tav olacak birisi değilim.ben kendime alasını alıyorum zaten.
Ama Bu olmaz Yani.berbat bir cakma.30 liraya alırsın.ya isterse çok iyi bi replika olsun yine de sevmem ben öyle kullanamıyorum.taklit şeyleri.dedim ya bi çiçek bi yemek.ya da bir gümüş kolye seti...vs.ilk etapta ne bekliycem ki...Burada bazı yorumlarda sana gucci mi alsın yok sana pırlanta yüzük mu alsın diye yazanlara gülüp geçiyorum.
Bence içinizde tutmayıp söyleyin adamda yol yakınken takıntılı birinden kurtulsun ben bile itici buldum sizle hayat geçmez
Beni anladığımız için teşekkür ederim.burada hakaret duyacak bir şey yazmadım.ve zaten moralim bozuk.gercekten üzgünüm.takıntı ve ya değil ama bu cakma olayı zoruma gitti.dedim ya birseyi özenle yapacaksan yaparsın aksi takdirde bisey yapmamak bile bundan yeğdır.benim su an ondan beklentim yoktu ki zaten.yani cakma olayı çok itici geldi.sadecr güzel bir akşam yemeği.bi parfüm ya da bi çiçek,.maddi değeri yuksek bir beklentim yoktu.Tanıyor musunuz konu sahibini? Hayat standartlarını, hayattan beklentilerini, sahip olduklarını ya da olamadıklarını? Ne kadar kolay önyargı savurmak.. atıyorum lcw de defacto da 20 30 liralık çantalar var, onlardan getirseydi eminim ağzını açıp bir şey demezdi. Konu para değil. Konu ilişkinin en özen isteyen zamanı çakma bir eşya alıp önüne koyması. He şunu dersiniz anlarım, 10 günlük ilişkide adam konu sahibinin çakma eşyalardan hoşlanmadığını bilmiyordur almıştır, o zaman saygı duyarım. Ama yorumunuz saygı çerçevesinde değil. Dolabımda sadece 3 tane çantam var benim. 3ü de orijinal. 30 tane çakma olacağına 3 tane orijinal olsun bana yetiyor. Herkesin kendi zevki sonuçta.
Beni anladığımız için teşekkür ederim.burada hakaret duyacak bir şey yazmadım.ve zaten moralim bozuk.gercekten üzgünüm.takıntı ve ya değil ama bu cakma olayı zoruma gitti.dedim ya birseyi özenle yapacaksan yaparsın aksi takdirde bisey yapmamak bile bundan yeğdır.benim su an ondan beklentim yoktu ki zaten.yani cakma olayı çok itici geldi.sadecr güzel bir akşam yemeği.bi parfüm ya da bi çiçek,.maddi değeri yuksek bir beklentim yoktu.
HaklisinDatluşum dün de yazmıştım konu nerelere varmış. Erkekler bizim gibi ayrinti düşünemiyorlar -istisnalar kaideyi bozmaz- ha düşünseler keşke ama olmuyor bazen. Çanta diye bir aksesuar erkeklerin yüzde 90inda yok, bizim için nasıl bir tamamlayıcı olduğunu bilmiyor olabilirler. Ne bileyim bu adam giydiği çorabın markasına da dikkat ediyor mu mesela biliyor musun? Giydiği don atlete, evindeki deterjanına? Sadece örnek vermek için sordum, adamın sarar dan asagi takimi yoktur ama çorabı alırken kasanın yanında seçer belki. Atletini annesi pazardan alıyordur belki? Halbuki marka takıntısı olan adam onun da markasını seçer. Kalite demedim bak marka dedim. İşte bizim içim çanta ona göre çok da markası kalitesi önemsenmeyecek bir şeydir, bunu da ancak zamanla öğrenebilir ve sana göre doğrusunu ona öğretebilirsin. Ay umarım anlatabilmisimdir. Bence erken karar verme evet koy bi köseye bu konuyu ama dursun. Çantayı da kullanma bi sorsun bakalım neden kullanmıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?