Dogumgunu hediyesi

Ne yani çantan çakma olunca küçükmü düşüyorsun sen ben pazardan alıyorum 20 tl gayette güzel
Niye zorunuza gitti ki bu durum? Kimseyi küçük düşünmüyor ama sadece yaptığı hos olmamıs. Ben Türkiye de yaşasam valla sadece pazardan alışveriş yapardım en güzelleri orda :) rahat ol konu sahibi sadece spesifik bir şekilde bir erkekten ve yaptığı hareketten bahsediyor.

Bu adam bunun orjinali rahatlıkla alabilecek durumda.burada bunu on plana çıkarmak istemiyorum.elbette beklentim maaşına gore de degildi.oyle şeylere tav olacak birisi değilim.ben kendime alasını alıyorum zaten.
Ama Bu olmaz Yani.berbat bir cakma.30 liraya alırsın.ya isterse çok iyi bi replika olsun yine de sevmem ben öyle kullanamıyorum.taklit şeyleri.dedim ya bi çiçek bi yemek.ya da bir gümüş kolye seti...vs.ilk etapta ne bekliycem ki...Burada bazı yorumlarda sana gucci mi alsın yok sana pırlanta yüzük mu alsın diye yazanlara gülüp geçiyorum.

Tamamen katılıyorum.

Herkesin beklentisi cebindeki kadar ne yaparsın :) ben seni çok iyi anlıyorum,değindiğin noktalarida anlıyorum ben olsaydim soğurdum gerçekten,sonuçta çalışan ve kazanan bir bayansınız bunu göz önünde bulundurumaliydi.

Bence içinizde tutmayıp söyleyin adamda yol yakınken takıntılı birinden kurtulsun ben bile itici buldum sizle hayat geçmez

Bence içinizde tutmayıp söyleyin adamda yol yakınken takıntılı birinden kurtulsun ben bile itici buldum sizle hayat geçmez
Ben de itici buldum 10 günlük sevgilime doğum günümü demem ki ben çok sorarsa falan hediye sakın alma derim .
Benim bir iyi bir yerde çalışan kız telefon aldırıp telefonlarına çıkmamıştı çocuğun ben hiç açmadan kabul etmezdim onu

Sayın Mune , lütfen konu başlıkları altında haddini aşıp bu platformu insanlara nefretini kusmak için kullanan insanlara müdahale ederseniz sevinirim.rica ediyorum.

Haddinizi bilin.sizin gibi saygısizla da hayat gecmiyordur desem ne hissedersiniz...
Saygısızlık yapmadım doğruları söyledim bakın kendinizi uzaktan duymak hoşunuza gitmedi onyüzden daha 10 günde gönül ilişkisi kurduğunuz adamın dedikodusunu burda yapmayıp gidin yüzüne dürüst olun

Yaptınız.hala utanmadan hakaret ediyorsunuz.durust olup olmama dersi verecek siz değilsiniz .işinize bakın.

Seni çok iyi anlıyorum keşke hiç bir şey almasaydı da.
Bu doğum günü güzel bir yemekle son bulsaydı.
Başak burcuyum evet kabul ediyorum takıntılıyım da
Ama hayatımda ki kimse bana çakma bir şey hediye edemez,
Ne ailem, ne arkadaşlarım, ne de başka biri direk söylerim.
Çok teşekkürler ama ben bu tür replika ürünler kullanmıyorum, sen bunu iade et parana yazık olmasın.
Burada ki karşı tarafı incitmek yada burnu büyüklük değil
Kısacası konu sahibesi size hak veriyorum.....

Tanıyor musunuz konu sahibini? Hayat standartlarını, hayattan beklentilerini, sahip olduklarını ya da olamadıklarını? Ne kadar kolay önyargı savurmak.. atıyorum lcw de defacto da 20 30 liralık çantalar var, onlardan getirseydi eminim ağzını açıp bir şey demezdi. Konu para değil. Konu ilişkinin en özen isteyen zamanı çakma bir eşya alıp önüne koyması. He şunu dersiniz anlarım, 10 günlük ilişkide adam konu sahibinin çakma eşyalardan hoşlanmadığını bilmiyordur almıştır, o zaman saygı duyarım. Ama yorumunuz saygı çerçevesinde değil. Dolabımda sadece 3 tane çantam var benim. 3ü de orijinal. 30 tane çakma olacağına 3 tane orijinal olsun bana yetiyor. Herkesin kendi zevki sonuçta.

Beni anladığımız için teşekkür ederim.burada hakaret duyacak bir şey yazmadım.ve zaten moralim bozuk.gercekten üzgünüm.takıntı ve ya değil ama bu cakma olayı zoruma gitti.dedim ya birseyi özenle yapacaksan yaparsın aksi takdirde bisey yapmamak bile bundan yeğdır.benim su an ondan beklentim yoktu ki zaten.yani cakma olayı çok itici geldi.sadecr güzel bir akşam yemeği.bi parfüm ya da bi çiçek,.maddi değeri yuksek bir beklentim yoktu.

Üzmeyin kendinizi, biliyorum pek ihtimal vermiyorsunuz ama çarşıdaki mağazalarda hep böyle replikalar var. Girip almıştır bir tane. Ben çok anlamadığı için yaptığını düşünüyorum. Eğer başka bir sorununuz yoksa bu konuyu kafanızda kapatıp hayatınıza devam edin ama ara ara konuşun çakma eşyaları sevmediğinizi bilsin. Belki hemen toparlar bir daha böyle bir şey yaşamazsınız. Eğer gerçekten hoşlandıysanız bence ilişkiye bir şans verin. Mutluluklar diliyorum, inşallah her şey yoluna girer

Datluşum dün de yazmıştım konu nerelere varmış. Erkekler bizim gibi ayrinti düşünemiyorlar -istisnalar kaideyi bozmaz- ha düşünseler keşke ama olmuyor bazen. Çanta diye bir aksesuar erkeklerin yüzde 90inda yok, bizim için nasıl bir tamamlayıcı olduğunu bilmiyor olabilirler. Ne bileyim bu adam giydiği çorabın markasına da dikkat ediyor mu mesela biliyor musun? Giydiği don atlete, evindeki deterjanına? Sadece örnek vermek için sordum, adamın sarar dan asagi takimi yoktur ama çorabı alırken kasanın yanında seçer belki. Atletini annesi pazardan alıyordur belki? Halbuki marka takıntısı olan adam onun da markasını seçer. Kalite demedim bak marka dedim. İşte bizim içim çanta ona göre çok da markası kalitesi önemsenmeyecek bir şeydir, bunu da ancak zamanla öğrenebilir ve sana göre doğrusunu ona öğretebilirsin. Ay umarım anlatabilmisimdir. Bence erken karar verme evet koy bi köseye bu konuyu ama dursun. Çantayı da kullanma bi sorsun bakalım neden kullanmıyorsun diye

Çok teşekkür ederim.hayirlisi.insaallah.bu konuyu konuşmayı düşünüyorum.ama bitirme konusu olarak değil.bakalim.nasil sonuçlanacağını zaman gosterir.belki konuşursam o da kırılacak ve benimle görüşmek istemeyecek.konusmassam da ben ona sahte davranmış olacağım.artik durum ne gösterirse..

Haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…