- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Belki onlar da sahtedir.Doğumgünümu doğumgünümden 2 gün önce öğrendi.internetten almis olamaz.vakit yok.kendi kıyafetleri de markasız değil. Anlamayan biri olduğunu düşünmüyorum.yeni diye böyle yapmış olabilir ama kaybetti.yeni özenli olmayı gerektirir
Ne düşündüyse artık.hicbiseye hevesim kalmadı.Ilerde ne olacağını bilmediği için şimdilik böyle düşünüp almış olabilir daha yeniymis çünkü ciddilik olursa belki daha başka hediyeler alabilirim diye düşünmüştür kendince
Keşke bilmeden alsa.imkansiz.uzayda yaşamıyor.gormemis bilmemiş biri degilBenim aklıma kendince orjinali aldığını düşünmesi geldi.
Sonuçta bazı replikalar markasız olanlara göre oldukça pahalı.
Bin tl ye de replika var, adam orjinal çantaların çok pahalı olduğunu bilmiyor olabilir.
Şayet benim eşim de bilmez, sadece belirl bir mağazadan aldıklarımı bilir onlar da postacı çantası olduğundan fazla pahalı değildir.
Ha bilerek almışsa çok itici.
Hayatımda hiçbir zaman ‘sahte’ bir şey kullanmam.
Pazardan alırım ama sahte asla...
Sahte olduğunu sanmam.oyle bir pozisyonu yok.alim gücünde sorun yok.ozellikle sahte giyinmek gibi bir düşüncesi yoktur zaar.Belki onlar da sahtedir.
Kendi aldigim cantayi bile begenmem .Birine hediye alacaksam son alacagim sey canta ve ayakkabidir.
Kiyafet ayri canta ayri. Canta kulturleri yok onlarin.Sahte olduğunu sanmam.oyle bir pozisyonu yok.alim gücünde sorun yok.ozellikle sahte giyinmek gibi bir düşüncesi yoktur zaar.
Ben ona itiraf etme telafi etme şansı verdim.yemedi.Kiyafet ayri canta ayri. Canta kulturleri yok onlarin.
Ne diye aklamaya calisiyorsam onu.
Ben senin gibi gizli de sormazdim. Direkt marka almaya paran yetmedi galiba derdim. Sonra engellerdim.
Salak yerine koyulmak takıldığım konu.bile bile aldı işte.bariz.almaz olaydı.Eşimden yola çıkayım gider güzel ve kaliteli görünmesine özen gösterir yani marka falan anlamaz
Belki erkek arkadaşın anlamıypdur ve oda kandırılmıştır çakma makma seni düşünüp almış
Bi demet maydanoza razıyız biz evlenince onu da bulamazsın canım
Ben ona itiraf etme telafi etme şansı verdim.yemedi.
Bilmiyorum asabım bozuldu.hicbisey olmamış gibi konuşuyor bi de şu anSu noktada ne demesini bekliyorsun ki?
Yataginda karisini aldatan adam bile karisina "Ayten , dur aciklayabilirim" diyor.
Zaten 10 gunluk tanidigi birine hediye olarak canta almasi bastan falso. Acaba baskasina mi aldi , eline bir yerden gecti de sana mi getirdi?
Burcu ne, senin burcun ne? Telefonunu ver ben sorayim.Bilmiyorum asabım bozuldu.hicbisey olmamış gibi konuşuyor bi de şu an
Beymen .canta işporta mali canım bana aldığı.layik gördüğü. Bilmeden olmaz bu işler.Belki çakma olduğunun farkında değildir çocuk her erkek her markayı bilmiyor ki ayrıca başkasından fikir almış da olabilir belki bu çantaya yönlendirmişlerdir onu eğer markayı da bilmiyorsa almıştır.Hangi markanın çakması hu arada çok bilinen birşey mi ?
Neyi sorcaksin:)belli işte salak muamelesi yedimBurcu ne, senin burcun ne? Telefonunu ver ben sorayim.
Canım önce pozitif bakmaya çalıştım ama bu adam bunu bilmeden yapacak biri değil.iyi düşünmüş de yahu ilk hediye az özen yaaaErkekler düz duşunur, bizim gibi detayci degildir.
Belki de cakma oldugu aklina gelmemistir
Hediye almasi bile ne kadar dusunceli oldugunu gosteriyor.
Şahsen ben takmam boyle seylere ...
Hımmm anladım.Poşet nasıl bir poşetti merak ettim beymem ykm ve boynerde falanda satılıyor? Ama beymen i bilir heralde benim en yakın arkadaşımın sevgilisi orjinal aldım diye övünerek kıza armani marka çakma saat almıştı cimri olduğunu bildiğimiz için inanmayıp saatçiye gösterdikte öyle anladık. Yani sana orjinal almış gibi mi davrandı hani kandırmaya mı çalıştı ?Beymen .canta işporta mali canım bana aldığı.layik gördüğü. Bilmeden olmaz bu işler.
Her erkek ayni degil. Her kes özenli olamaz. Bazisi romantiktir, 10gunluk sevgilisine altin alir, surpriz parti yapar, bazisi da 5 yillik sevgilisine hediye bile almaz. Ama sizi dusunup hediye almasi hoşuma gittiCanım önce pozitif bakmaya çalıştım ama bu adam bunu bilmeden yapacak biri değil.iyi düşünmüş de yahu ilk hediye az özen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?