Dogumgunu hediyesi

Belki onlar da sahtedir.

Kendi aldigim cantayi bile begenmem . Birine hediye alacaksam son alacagim sey canta ve ayakkabidir.

Keşke bilmeden alsa.imkansiz.uzayda yaşamıyor.gormemis bilmemiş biri degil

Sahte olduğunu sanmam.oyle bir pozisyonu yok.alim gücünde sorun yok.ozellikle sahte giyinmek gibi bir düşüncesi yoktur zaar.
Kiyafet ayri canta ayri. Canta kulturleri yok onlarin.

Ne diye aklamaya calisiyorsam onu.

Ben senin gibi gizli de sormazdim. Direkt marka almaya paran yetmedi galiba derdim. Sonra engellerdim.

Bana rezil olmayı göze aldı.ayrilmazsam yarın bir gün dicem arkadas gitmiş bakmış benim çantadan yokmuş.resmini de göstermiş .böyle bir canta yok demişler dicem.ya da bunlara gerek kalmadan bir anda silip aticam.icim sıkılıyor. Basit bi dert gibi ama yok yani yakışmadı.

Ya bu ihtimali hiç mi düşünmez çok da zeki birisiydi gözümde. Yarın bi gün arkadaşı sorar da rezil olurum diye hiç mi düşünmez

Eşimden yola çıkayım gider güzel ve kaliteli görünmesine özen gösterir yani marka falan anlamaz

Belki erkek arkadaşın anlamıypdur ve oda kandırılmıştır çakma makma seni düşünüp almış

Bi demet maydanoza razıyız biz evlenince onu da bulamazsın canım

Salak yerine koyulmak takıldığım konu.bile bile aldı işte.bariz.almaz olaydı.

Ben ona itiraf etme telafi etme şansı verdim.yemedi.

Su noktada ne demesini bekliyorsun ki?
Yataginda karisini aldatan adam bile karisina "Ayten , dur aciklayabilirim" diyor.

Zaten 10 gunluk tanidigi birine hediye olarak canta almasi bastan falso. Acaba baskasina mi aldi , eline bir yerden gecti de sana mi getirdi?

Belki çakma olduğunun farkında değildir çocuk her erkek her markayı bilmiyor ki ayrıca başkasından fikir almış da olabilir belki bu çantaya yönlendirmişlerdir onu eğer markayı da bilmiyorsa almıştır.Hangi markanın çakması hu arada çok bilinen birşey mi ?

Bilmiyorum asabım bozuldu.hicbisey olmamış gibi konuşuyor bi de şu an

Beymen .canta işporta mali canım bana aldığı.layik gördüğü. Bilmeden olmaz bu işler.

Erkekler düz duşunur, bizim gibi detayci degildir.
Belki de cakma oldugu aklina gelmemistir
Hediye almasi bile ne kadar dusunceli oldugunu gosteriyor.
Şahsen ben takmam boyle seylere ...

Erkekler düz duşunur, bizim gibi detayci degildir.
Belki de cakma oldugu aklina gelmemistir
Hediye almasi bile ne kadar dusunceli oldugunu gosteriyor.
Şahsen ben takmam boyle seylere ...
Canım önce pozitif bakmaya çalıştım ama bu adam bunu bilmeden yapacak biri değil.iyi düşünmüş de yahu ilk hediye az özen yaaa

Beymen .canta işporta mali canım bana aldığı.layik gördüğü. Bilmeden olmaz bu işler.
Hımmm anladım.Poşet nasıl bir poşetti merak ettim beymem ykm ve boynerde falanda satılıyor? Ama beymen i bilir heralde benim en yakın arkadaşımın sevgilisi orjinal aldım diye övünerek kıza armani marka çakma saat almıştı cimri olduğunu bildiğimiz için inanmayıp saatçiye gösterdikte öyle anladık. Yani sana orjinal almış gibi mi davrandı hani kandırmaya mı çalıştı ?

Canım önce pozitif bakmaya çalıştım ama bu adam bunu bilmeden yapacak biri değil.iyi düşünmüş de yahu ilk hediye az özen yaaa
Her erkek ayni degil. Her kes özenli olamaz. Bazisi romantiktir, 10gunluk sevgilisine altin alir, surpriz parti yapar, bazisi da 5 yillik sevgilisine hediye bile almaz. Ama sizi dusunup hediye almasi hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…