Dogumgunu hediyesi

Benim eşim 40 yaşında, çanta markası bilmez, çakma mı gerçek mi anlamaz. Çakma çanta olabileceğini bile bilmiyor olabilir. Erkekler kadın dünyasına dair bu ayrıntılara haiz olmayabilir. Saflıktan ya da cahillikten değil bu. Eşim bana alsa bozulmazdım o yüzden.
Acele karar vermeyin bence özensizlik konusunda. Bakalım bundan sonraki hareketleri nasıl olacak.

Bence adam sadece çanta olarak bakmış olabilir.
Aldığı çantadaki markayı bilmiyor bile olabilir.
Belki janjanlı bir mağazaya girdi. Marka tanıdık gelsede fiyat bilgisi olmayabilir çakma olduğunu bilmiyor olabilir.

Geçenlerde bir çantacıya girdim vitrinler zannedersin altından. Çantalar parlıyor. Halbuki biliyorum pazar tezgahı kuruyorlar. Kaç tane orjinal çanta çıkar oradan?

Adam bir kadın gibi çantalarla ilgili olmayabilir.
Zira ben bile bahsedilen çantaların gerçek ve güzel çakması kaç paradır bilmiyorum itiraf ediyorum.

Madem çakma olmasına bu kadar takıldınız biraz adamı gözlemleyin. Belki sadece fikri yoktur.

Ben de üzerinde asıl markanın logosu olan çakma şeylerden hoşlanmıyorum.
Ama logo yoksa kocaman markanın adı yazmıyorsa sadece aynı model yazısız logosuz düz bir şeyse kullanırım.
Bir de bazı erkekler hediye seçiminde çok beceriksiz oluyor bknz: kocam giymeyeceğim, takmayacağım şeyler alır gelir. Bir de bunları sen seversin senin tarzın der çok uzatmam.
Evlenene kadar tabi bana bunu al diyemiyorsun da evlenince önceden bak bana bunu al hediye olarak diye direkt gösteriyorum.

Yani bu olaya takip bu yüzden sorun yaratmamalı mıyım
bence öyle. daha tanımıyorsunuz birbirinizi. olasılıklar yüzünden doldurmayın kendinizi. birde erkekler gerçekten odun. ben eşime sevdiğim kokuları kaç defa anlattım, koklattım. bir kere bana hediye diye gitmiş bir dünya para verip parfüm almış, baharat kokulu. üzerinde çiçek resmi varmış, çiçek kokar sanmış. bu kadar mal bir sebebi de olabilir yani. önyargısız tanımaya çalışın. tanımıyor ki sizi, huyunuzu suyunuzu bilmiyor. belki sadece rengini sevip aldı. belki gerçekten ince hesaplar peşinde biri. bunu şimdiden bilemezsiniz, anlamanız için zaman lazım.

Doğum günüm eşimle tanıştıktan bir hafta sonraya denk gelmişti. Farklı şehirlerdeydik. Çiçek yollamıştı -ki maddi imkanı da var. Bir sonra ki doğum günümde Vers... saat hediye etmişti. Çiçeği tercih ederdim.

Valla eşim bana çanta alsa diye düşünüyorum.. gider beğenir. Üstünde Gucci mi yazıyor LV mi yazıyor anlamaz yani Umursamaz bir kere. İçinden de "aa bu şu ünlü markanın çakması" diye de düşünmez. Sadece güzel olduğu için alır.

Ayrıca çakma olduğunu nereden anladın? Micha... çanta ise öyle aman aman paketlemezler. Pra... Cha... ve adı baba kedi miyavlamasını andıran markanın çantaları özel kılıflarında olur. Çantalara bakarken dahi eldiven takarak gösterirler.

Benzer bir durum olmuş.biz de 10 gün oldu.belki de gereksiz takıyorum.sadece cakma olayına gicigim maddi deger peşinde degilim.bu yönümü bilmesini isterdim.cakma kullanmadığımı.

Çok makul.umarim bunu takmamayi başarırım.

Bence cantadan çok hatırlayıp kutladığına sevinebilirsin şimdilik..

marka kiayfet ve çantalarım var.biraz tecrübeliyim.bir de en son emin olmak için arattım nette yok öyle bir canta:)))

marka kiayfet ve çantalarım var.biraz tecrübeliyim.bir de en son emin olmak için arattım nette yok öyle bir canta:)))
Marka diye yutturmaya kalktıysa enteresan. Fakat, bunun farkında değilse bir şey diyemem.

Benzer bir durum olmuş.biz de 10 gün oldu.belki de gereksiz takıyorum.sadece cakma olayına gicigim maddi deger peşinde degilim.bu yönümü bilmesini isterdim.cakma kullanmadığımı.
Yok ben anlıyorum sizi. Çakma çantayı orijinal diye hediye etmesi tabii ki çok kırıcı olur. Ben de bir markanın replika ürününü kullanmayı sevmem. Bir insan replika kullanıyorsa iki sebebi vardır; ya marka giyiniyorum havası vermeye çalışır ya da bir markanın ürününü beğenmiştir ama alabilecek imkâna sahip değildir replikasını kullanır. Genellikle insanlar ilkini tercih eder. Eşim ilk tanıştığımızda neyi severim bilmediği için çiçek göndermeyi tercih etmişti. Ondan sonraki doğum günümde orijinal saat hediye etmişti ama o zamanlar takı, saat takmaktan nefret ettiğimi bilmiyordu nereden bilsin garibim. Şimdi neyi sevip sevmediğimi biliyor mesela. Marka bir şey almak istersem kendim de alırım zaten. Kitap delisi olduğumu bilir beni mutlu etmek istediğinde kitap alır, kupa koleksiyonum var kupa alır. Kitabı ben de alıyorum ama konularına bakıp acaba bu kitabı sever mi diye kafa yorması hoşuma gidiyor. Eşimin kuzeninin geçtiğimiz ay doğum günü vardı. Her şeyi olan bir insana ne alınır? Ben de depresyon paketi yaptım. Sabahtan akşama kadar o mağazadan o mağazaya koşturdum durdum. O kadar mutlu oldu ki. Önemli olan düşünüldüğünü hissetmek. Siz bunu hissedememişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…