- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.190
- 1.123
- Konu Sahibi Swanbeauty
-
O degil de lcw yi amma gömmüş bazilari. Bir suru markadan daha kaliteli ve güzel ürünleri bence
Yok böyle değil.marka logosu yoksa o ürün çakma değil de başka bi markanın ürettiği ürün olabilir.
https://www.beymen.com/p_fjallraven...VzqiaCh3kKwVrEAQYAiABEgI2UfD_BwE&gclsrc=aw.ds
https://www.addax.com.tr/sari-canta-c3043_adx-0000015305-99
bunun gibi mi? bu durumda ben çakma demezdim.
Yok böyle değil.
bence öyle. daha tanımıyorsunuz birbirinizi. olasılıklar yüzünden doldurmayın kendinizi. birde erkekler gerçekten odun. ben eşime sevdiğim kokuları kaç defa anlattım, koklattım. bir kere bana hediye diye gitmiş bir dünya para verip parfüm almış, baharat kokulu. üzerinde çiçek resmi varmış, çiçek kokar sanmış. bu kadar mal bir sebebi de olabilir yani. önyargısız tanımaya çalışın. tanımıyor ki sizi, huyunuzu suyunuzu bilmiyor. belki sadece rengini sevip aldı. belki gerçekten ince hesaplar peşinde biri. bunu şimdiden bilemezsiniz, anlamanız için zaman lazım.Yani bu olaya takip bu yüzden sorun yaratmamalı mıyım
Benzer bir durum olmuş.biz de 10 gün oldu.belki de gereksiz takıyorum.sadece cakma olayına gicigim maddi deger peşinde degilim.bu yönümü bilmesini isterdim.cakma kullanmadığımı.Doğum günüm eşimle tanıştıktan bir hafta sonraya denk gelmişti. Farklı şehirlerdeydik. Çiçek yollamıştı -ki maddi imkanı da var. Bir sonra ki doğum günümde Vers... saat hediye etmişti. Çiçeği tercih ederdim.
Çok makul.umarim bunu takmamayi başarırım.bence öyle. daha tanımıyorsunuz birbirinizi. olasılıklar yüzünden doldurmayın kendinizi. birde erkekler gerçekten odun. ben eşime sevdiğim kokuları kaç defa anlattım, koklattım. bir kere bana hediye diye gitmiş bir dünya para verip parfüm almış, baharat kokulu. üzerinde çiçek resmi varmış, çiçek kokar sanmış. bu kadar mal bir sebebi de olabilir yani. önyargısız tanımaya çalışın. tanımıyor ki sizi, huyunuzu suyunuzu bilmiyor. belki sadece rengini sevip aldı. belki gerçekten ince hesaplar peşinde biri. bunu şimdiden bilemezsiniz, anlamanız için zaman lazım.
marka kiayfet ve çantalarım var.biraz tecrübeliyim.bir de en son emin olmak için arattım nette yok öyle bir canta:)))Ayrıca çakma olduğunu nereden anladın? Micha... çanta ise öyle aman aman paketlemezler. Pra... Cha... ve adı baba kedi miyavlamasını andıran markanın çantaları özel kılıflarında olur. Çantalara bakarken dahi eldiven takarak gösterirler.
Hiç sorma.:)))Hahhaha aklima ceylan capa geldi adamdan ayrilmisti oda
Maalesef çantaya uzak bir yerdeyim.ama daha sonra atayım mümkünse .bi foto koyamaz misiniz cok merak ettim
Marka diye yutturmaya kalktıysa enteresan. Fakat, bunun farkında değilse bir şey diyemem.marka kiayfet ve çantalarım var.biraz tecrübeliyim.bir de en son emin olmak için arattım nette yok öyle bir canta:)))
Yok ben anlıyorum sizi. Çakma çantayı orijinal diye hediye etmesi tabii ki çok kırıcı olur. Ben de bir markanın replika ürününü kullanmayı sevmem. Bir insan replika kullanıyorsa iki sebebi vardır; ya marka giyiniyorum havası vermeye çalışır ya da bir markanın ürününü beğenmiştir ama alabilecek imkâna sahip değildir replikasını kullanır. Genellikle insanlar ilkini tercih eder. Eşim ilk tanıştığımızda neyi severim bilmediği için çiçek göndermeyi tercih etmişti. Ondan sonraki doğum günümde orijinal saat hediye etmişti ama o zamanlar takı, saat takmaktan nefret ettiğimi bilmiyorduBenzer bir durum olmuş.biz de 10 gün oldu.belki de gereksiz takıyorum.sadece cakma olayına gicigim maddi deger peşinde degilim.bu yönümü bilmesini isterdim.cakma kullanmadığımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?