Doğumgünüm

Ophelia91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
327
33
123
Evet biliyorum insanların dertleri benimkilerden büyük ama birtek size yazabiliyorum kızlar.Birtek size cesaret edebiliyorum kırıldığım şeyleri anlatmaya.Sadece yarın doğumgünüm annem ve erkek arkadaşım dışında hiç kimsem olmadığını farkettim.Bir kere olsun önemsenmeyi isterdim geçen sene çok yanlış olduğunu bildiğim halde doğum günümde intihara kalkışmıştım psikolojik problemlerimden dolayı bu sene de geçen senekinden farklı değilim.Yarın da eminim ki her günüm gibi geçecek.Kendi erkek arkadaşım bile doğum günümü önemsemedi.Galiba ben bir yerlerde hata yapıyorum kızlar.Lütfen yardım edin.

Beklentiler mutsuz ve huzursuz ediyor insanları Ophelia91 . Doğum gününüz tabi ki özel bir gün. Anneniz ve siz hatırlıyorsunuz gerisi ne kadar önemli ? Alın kendinize bir pasta. Ailenizle beraber ağız tadıyla yiyerek kutlayın.

Yarın bir yaş daha aldığınız güzel bir gün olacak. Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun Nice mutlu , sağlıklı, huzurlu yıllara.

Şu an şaşıracaksınız ama ağlıyorum.yazdığınız şey çok basit belki ama beni çok mutlu etti benim tanımayan bir insanın beni önemsemesi çok sevindirdi beni çok çok teşekkür ederim.

kesinlikle katılıyorum..

al bir pasta, hazırla ortamı kendine, çağır sevgilini, aileni kutla.. kimsenin hatırlamasını bekleme, sen kendin için çok değerlisin.. kimse seni mutlu edemiyorsa sen kendini mutlu et.. anı yaşa derler ya, işte ona katılıyorum..

Nice senelere.. umarım "iyi ki yaşamışım" diyecek kadar mükemmel bir yıl geçirirsin..

teşekkür ederim çok iyi hissettirdiniz bana gerçekten keşke sizlerle toplu kutlama yapabilsek hepinizi buraya ışınlar sizle kutlardım :)

Benden bi tane daha gormek beni cok sasirtti. Dogum gunlerimi hep aglayarak gecirdim. Ne kadar yalniz oldugumu animsiyorum...

Şu an şaşıracaksınız ama ağlıyorum.yazdığınız şey çok basit belki ama beni çok mutlu etti benim tanımayan bir insanın beni önemsemesi çok sevindirdi beni çok çok teşekkür ederim.

Ağlama Ophelia91 , zaman zaman hepimiz aynı düşüncelere kapılabilir , kendimizi yalnız hissedebiliriz. Tüm hissettiklerin normal. Yeni yaşın sana sağlık , mutluluk , huzur , aşk dolu günler getirsin. Ailenle beraber güzel bir gün geçir.

Kk nın doğum günü kutlama maili de çok şekerdir. Sabah onu görünce yüzünde bir tebessüm oluşacak eminim ki

Beklentileri sıfırlayınca daha az üzülür , kırılırsın. Fazlasına kavuşursan da ne mutlu sana

Gecen seneden bugune..birinde olumun ucundasin simdi hayata tutunmaktasin ustelik yalnizda degilsin..annen en onemlisi onun varligi yeter...mutlu yillarin olsun..kac yasina giriyorsunuz bilmiyorum ama umarim gecmisi hatirlarken iyi animsadiginiz yillariniz olur...nice mutlu yillarrrrr :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarım bütün iyi dileklerinizi beni böyle mutlu ettiğiniz için size kat ve kat fazlası gelsin..Aileniz ve sevdiklerinizle mutlu mesut yaşayın.Bu gece sizin için dua edicem bana bu kadar iyi hissettirdiniz hakikaten Allah razı olsun

Benden bi tane daha gormek beni cok sasirtti. Dogum gunlerimi hep aglayarak gecirdim. Ne kadar yalniz oldugumu animsiyorum...

Bence doğum günlerimizi birlikte kutlayalım

alın bir pasta ailenizle üfleyin mumları ben genelde böyle yapıyorum :)hatta kendime hediye alıyorum zira benim de pek çevrem yoktur
bugün bir cafede iki kız arkadaş vardı sanırım birinin doğum günüydü.birisi ufacık dilim pasta almış üstüne tek mum arkadaşı üfledi sonra oturup muhabbet ettiler.mutlu olmak için doğru anı beklemektense içinde olduğun anın tadını çıkarıp mutlu olmak daha kolay.

Canim benim nice nice yillara.. dogum gunun kutlu olsun. Dogum gunlerimizi kafada biraz daha onemsizlestirsek acaba cozebilir miyiz bu durumu :))

Ama bunu da önemsizleştirirsek sevdiklerimiz ne zaman bizle olacaklar ne zaman güleceğiz hani bizim insanlığımız

Güzel bir fikir belki bende öyle yaparım.Kendim dilim pastadan üfleyebilirim mum.Ama insan özeniyor işte kalabalık sürpriz doğum günlerine filan :)

Ama bunu da önemsizleştirirsek sevdiklerimiz ne zaman bizle olacaklar ne zaman güleceğiz hani bizim insanlığımız

Bilmiyorum benim doğum günümü annem bile unutuyor. Anneme doğum gününde hediye alıyorum. Kullanmayıp başkasına veriyor. Annem tam bir odun. Travması büyük bende. Neyse ki eşim çok önem verir özel günlere. Doğum günü yıl dönümü hep bir şey planlar. Ama eşimden başkası olmayınca içim buruluyor.

Canım benim ben doğum günlerinin genel olarak böyle geçtiğini düşünüyorum zaten.arkadaslarinda yorumuna katiliyorum fazla beklenti insanlari mutsuz ediyor.kimsenin dogum gunu oyle dizilerde filmlerde gecirilen gibi olmuyor gercek hayat farkli.ama sen sevgilinle annenle ol keyfini cikar baskasininda hatirlamasini bekleme.benimde dogum gunum ocaktaydi sadece sevgilim hatirladi bende uzulmustum basta ama sonra umursamadim onemli olan gercekten deger veren 1 kisi bile olsa onun olmasi.o da yeter.ve unutmadan soliyeyim sakin birdaha hayatindan vaZgecme bebegim

Ne güzel eşiniz var ben şu an erkek arkadaşımla doğum günü olayından kavga ettim.Galiba sadece annemle kutlayacağım..Umarım seneye doğum gününüzü bir sürü arkadaşınızla geçirirsiniz benim temennim bu :)

Galiba şu an itibariyle sevgilimlede olamayacağım ama annem bana yeter sanırım..Hayatımdan vazgeçecek hiçbir sebep olamaz ama oldu işte öyle umarım diğer her şeyi de aşıcam.Sizin desteğiniz o kadar güzel ki ben iyiki bu siteye geldim diyorum

Etme kavga falan, ben de ediyorum çok. Yaptığını da beğenmiyorum. Her şeyi başına kakıyorum. Çünkü esas kızdığım şey başka oluyor. Ben kendi içimde bir şeylere kızgın olduğumdan böyle oluyor.

Umarım senin için de yarın çok güzel bir gün olur canım. Kimseyle kavga etme beklentileri düşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…