Doğumgünüm

Yaw canım, kendini üzdüğün şeye bak. Doğum gününü unuttuğu için bir insan seni daha az düşünüyor olmuyor, ya da hatırlaması sen çok sevdiğinin garantisi değil. Senin böyle günlere atfettiğin önemi, başkaları anlamıyordur bile, ondan... Ben mesela, küçüklüğümden beri doğum günü bana hiç bişey ifade etmez, en fazla pasta yemek için bahane...ama çevremde unuttum diye kırılacağını bildiğim insanlar, elimden geldiği kadar hatırlamaya çalışıyorum, ama nerdeyse hergün düşündüğüm halde, doğum gününü es geçtiğim insanlar da var...bilirler zaten nasıl hesapsız dolu dolu sevdiğimi.

Sıkma canını, sev kendini. İyi ki varsın, boşver hatırlamasınlar bugününü...30'un dan sonra mümkünse kimse hatırlatmasın istiyorsun zaten

Nice mutlu yıllara

.

Doğumgünün kutlu olsun cnm nice senelere inş.

Hehehehe deli kız çok güzel tavsiye

Hehehe bebişlerim inşallah olur..Çok istiyorum ilerisi için

İnşallah olur o zaman:) gördün mü mutlu olmak için birini tanımana gerek yok ufacık bi siteminle tanımadığın bi sürü insan doğum gününde yanında. Hayat senin herşey senin elinde kimseye ihtiyacın yok. Bugün yeni yaşın saçlarını makyajını yap dimdik yürü bi köpeği sev kendine bi çiçek al bu gününü kutla güzelleştir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben şu ana kadar hiç doğum günümü kutlamak istememişimdir , üni.deyken arkadaşlarım kendi aralarında sürpriz yapmıştı ne yalan söyleyeyim onda bile sevinemedim pek Ben hep olaya bir yaş daha yaşlandım diye kutlamamı olurmuş diye bakıyorum ama sanırım sen böyle şeylere önem veren birisin madem öyle buradakilerin dediği gibi kendin kendine bu günün tadını çıkar. Bu arada ömründen bir ömür daha bitirerek bir yaş daha yaşlandın kutluyorum seni, doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle nice senelere

Her şeyden önce şükredelim canım doğumgününde annesi babası sevdikleri hayatta olmayanlar var çok şükür bizim ailemiz hayatta :) yüne cok şükür ki sağlığımız sıhatimiz huzuvlarımız tam
Bir tebessüm edici mesajda benden olsun.birbirimizi tanımamıs olsakta en güzeli buna rağmen iyi dileklerde bulunmak
Doğum günün kutlu olsunnn Ailenle beraber nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmen dileğiyle

Bende bir yaş daha yaşlandım...hehehe tekrar teşekkürler :)

Teşekkürler Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…