Doğumgünüm

Çok özür dilerim o kadar haklısınız ki.Anneniz vefat etti sanırım onun için dua edicem..İnşallah sizinde her gününüz mutluluk dolu olsun

Güzel mesajınızda en çok bana ophelia diye hitap etmeniz beni mutlu etti.En sevdiğim shakespeare karakteridir..Teşekkür teşekkür çokça teşekkür missblue

Bunun için değildi intiharım tuzu biberi olmuştu sadece bu...Ama umarım bir dahaki sene mutlu mutlu kutlanır doğum gününüz :)

Yaşasın intikam

Ya sen çok gençsin hayır öyle düşünme..Nice nice güzel günlerin var önünde :)) Teşekkür ederim :))

Keşke sizin dediğiniz gibi hiçbir şey düşünmesem iyileşsem iyi olsam ama her şey geldi mi üst üste gelir zaten.Yine de zaman ayırdınız yazdınız minnettarım

İnşallah önümüzdeki senelerde ben de öyle diyebilirim...Teşekkür ederim

Aaaa çok güzel bir yazı çok güzel çok anlamlı..İnşallah dediğinizi yapacağım

Doğum günün kutlu olsun. nice, mutlu, sağlıklı, huzurku ve sevdiklerinle nice yıllara.... annen yanında... sevgilinde odun da olsa var...

birde face'in varsa herkez kutlar.. konuşmazsın ama face eklidir bir bakarsın kutlamış yalandan... ilginç sosyal paylaşım sitesi

ben gerçekten kutladım, seni tanımasam bile

Hehehehe teşekkürler

Bugun benim de dogum gunum :))

Benimkini de kimse hatirlamaz, senin yine iyi sevgilin varmis, bende o da yok:)

Bu yalnizligi ben tercih ettim ama uzulsem de, insanlara deger verip hayal kirikligina ugramaktan iyidir

Ayyy doğumgünüdaş ım benim tamam o zaman demekki yalnız değiliz :)

İnşallah dediğiniz gibi olacağım.Çok teşekkür ederim

Hehehe bebişlerim inşallah olur..Çok istiyorum ilerisi için

Kıyamama sana çok teşekkürler

Hehehe teşekkürler iyi dilekleriniz için evet adam odun da olsa var en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…