Etme kavga falan, ben de ediyorum çok. Yaptığını da beğenmiyorum. Her şeyi başına kakıyorum. Çünkü esas kızdığım şey başka oluyor. Ben kendi içimde bir şeylere kızgın olduğumdan böyle oluyor.
Umarım senin için de yarın çok güzel bir gün olur canım. Kimseyle kavga etme beklentileri düşür
Galiba şu an itibariyle sevgilimlede olamayacağım ama annem bana yeter sanırım..Hayatımdan vazgeçecek hiçbir sebep olamaz ama oldu işte öyle umarım diğer her şeyi de aşıcam.Sizin desteğiniz o kadar güzel ki ben iyiki bu siteye geldim diyorum
Evet biliyorum insanların dertleri benimkilerden büyük ama birtek size yazabiliyorum kızlar.Birtek size cesaret edebiliyorum kırıldığım şeyleri anlatmaya.Sadece yarın doğumgünüm annem ve erkek arkadaşım dışında hiç kimsem olmadığını farkettim.Bir kere olsun önemsenmeyi isterdim geçen sene çok yanlış olduğunu bildiğim halde doğum günümde intihara kalkışmıştım psikolojik problemlerimden dolayı bu sene de geçen senekinden farklı değilim.Yarın da eminim ki her günüm gibi geçecek.Kendi erkek arkadaşım bile doğum günümü önemsemedi.Galiba ben bir yerlerde hata yapıyorum kızlar.Lütfen yardım edin.
Evet canim bak gel buraya burda kimse yalniz degil bak bizler variz hangi sehirdesin sen? Simdiden kutlu olsun dogum gunun🎂
Benim de dogum gunum 13u. Ve benim bir sevgilim de yok artik. En yakin arkadasim burda olmayacak. Zaten onun disinda arkadasim da yok neredeyse. Annem ve kardesim hatirlayacak sadece. Aylar oncesinden beri bunu dusunuyorum. Cok yalnizim ben de. Evet yalniz olmak benim secimimdi boyle guclu olacagimi saniyordum ama yanilmisim.
Tum bu olumsuz seyleri dusunerek elimize ne geciyor ki? Ben 13 haziran gununu kendimce guzel bir sekilde kutlamaya karar verdim. Butun gunu meditasyonla gecirecegimhayatimin anlamini simdiye kadar yaptiklarimi hatalarimi eksiklerimi tek tek dusunup daha iyi olmak adina neler yapmam gerektigini sorgulayacagim. Dusundugum kadar gucluysem 2 senedir küs oldugum eski en yakin arkadaslarimi arayip ozur bile dileyebilirim. Gercekten yanlis seyler yaptilar ozur dilemesi gereken onlar ama su egomdan arinmak istiyorum artik ve bu dogum gunumde olmali. Ayrica mezarlik ziyareti de yapmayi dusunuyorum. Huzurevi evimize cok yakin oldugu halde 1 kere bile gitmedim bunu da yapabilirim. Bilmiyorum iste size sacma gelse bile bu sekilde dogum gunumu daha da ozel hale getirmek, dogum gunume yas pasta ve hediyelerden baska anlamlar yuklemek istiyorum. Sen de uzulme lutfen. Kimse kutlamasa bile o gun senin icin cok ozel ve uzgun gecirme o yuzden. Kendin planla bir seyler. Sen ikizler kizisin mutlu olmak icin kimseye ihtiyacin yok
Iyiki dogdun iyiki varsin niceeee guzel seneler gecir sevdiklerinle. Mutlu yillar. Tanimasak da hepimiz seni cookk seviyoruzkocamaann sarilma ve bir suru opucuk yolluyorum sana 😘😛
annen,kardeşin yanındaysa yeterde artar bile.insan çok yakınlarının yanında olmak ister.arkadaşlara katılıyorum.bir pasta alın annenle,kardeşinler beraber doğumgününüz kutlayın.yemişim sevgiliyi.hatırlamazsa hatırlamasın.kendisi kaybeder.
bu arada doğum günün kutlu olsun.nice mutlu senelere.
Teşekkür ederi iyi dileklerin için.İzmirdeyim ben ama kocaelide okuyorum
Ankarada olsan yalniz birakmazdim seni dogum gununde😬 canim benim annenle cok guzel bi dogum gunu gecir o zaman
Zaten yalnız bırakmadın ki ihihihih teşekkür ederim her şey için
Bugun benim de dogum gunum :))
Benimkini de kimse hatirlamaz, senin yine iyi sevgilin varmis, bende o da yok:)
Bu yalnizligi ben tercih ettim ama uzulsem de, insanlara deger verip hayal kirikligina ugramaktan iyidir
Doğum günün kutlu olsunnnn en güzel yaşın olsun, en iyi aşk, huzur , mutluluk seni bulsun. Nice yılların olsunnn 🎂🍰🎈🎊🎉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy cok tesekkur ederimmm. Ozellikle su aşkk kismina cok ihtiyacim var:) cok tatlisin..
Teşekkür ederi iyi dileklerin için.İzmirdeyim ben ama kocaelide okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?