Doğumgünüm

Umarım yapabilirim canım ama galiba sonuna geliyorum ilişkimin ne kadar kusursuz göstermeye çalışsamda.Neyse konuyu dağıtmayayım tabiki umarım dediğiniz gibi mutlu olurum yarın.Hatta öyle olursa hepinize birer birer özel mesajla teşekkür edicem ::)

Evet canim bak gel buraya burda kimse yalniz degil bak bizler variz hangi sehirdesin sen? Simdiden kutlu olsun dogum gunun🎂

Benim de dogum gunum 13u. Ve benim bir sevgilim de yok artik. En yakin arkadasim burda olmayacak. Zaten onun disinda arkadasim da yok neredeyse. Annem ve kardesim hatirlayacak sadece. Aylar oncesinden beri bunu dusunuyorum. Cok yalnizim ben de. Evet yalniz olmak benim secimimdi boyle guclu olacagimi saniyordum ama yanilmisim.
Tum bu olumsuz seyleri dusunerek elimize ne geciyor ki? Ben 13 haziran gununu kendimce guzel bir sekilde kutlamaya karar verdim. Butun gunu meditasyonla gecirecegim hayatimin anlamini simdiye kadar yaptiklarimi hatalarimi eksiklerimi tek tek dusunup daha iyi olmak adina neler yapmam gerektigini sorgulayacagim. Dusundugum kadar gucluysem 2 senedir küs oldugum eski en yakin arkadaslarimi arayip ozur bile dileyebilirim. Gercekten yanlis seyler yaptilar ozur dilemesi gereken onlar ama su egomdan arinmak istiyorum artik ve bu dogum gunumde olmali. Ayrica mezarlik ziyareti de yapmayi dusunuyorum. Huzurevi evimize cok yakin oldugu halde 1 kere bile gitmedim bunu da yapabilirim. Bilmiyorum iste size sacma gelse bile bu sekilde dogum gunumu daha da ozel hale getirmek, dogum gunume yas pasta ve hediyelerden baska anlamlar yuklemek istiyorum. Sen de uzulme lutfen. Kimse kutlamasa bile o gun senin icin cok ozel ve uzgun gecirme o yuzden. Kendin planla bir seyler. Sen ikizler kizisin mutlu olmak icin kimseye ihtiyacin yok

Iyiki dogdun iyiki varsin niceeee guzel seneler gecir sevdiklerinle. Mutlu yillar. Tanimasak da hepimiz seni cookk seviyoruz kocamaann sarilma ve bir suru opucuk yolluyorum sana 😘😛

annen,kardeşin yanındaysa yeterde artar bile.insan çok yakınlarının yanında olmak ister.arkadaşlara katılıyorum.bir pasta alın annenle,kardeşinler beraber doğumgününüz kutlayın.yemişim sevgiliyi.hatırlamazsa hatırlamasın.kendisi kaybeder.

bu arada doğum günün kutlu olsun.nice mutlu senelere.

Güzelim ya o kadar güzel fikirler vermişsin ki belki bende hayvan barınağına gidebilirim.Onlar hep yalnız onlarla oyalanabilirim.Teşekkür ederim bu güzel yazı için :) Senin de doğum günün şimdiden kutlu mutlu olsun.

Hatırlıyor ama kutlamıyor benimki en beteri sanırım.Neyse dediğin gibi annemle beraber kutlarım.Yarın sabah kocaeliye gidiyoruz birlikte belki fikri veren arkadaşa uyup birlikte hayvan barınağına gidebiliriz annemle ::)

Doğumgünün kutlu olsun canım.

Ben doğumgünlerimde yeni birşey almak,yeni bir yere gitmek veya hiç yapmadığım birşey yapmayı seviyorum.
Bir anlamda kendimi ödüllendirmiş oluyorum:)
Belki sen de annenle farklı birşey yapmak istersin,ne dersin?

Seninde uzuldugun seye bak. Benim birak dogum gunumu yilini,ayini, gununu bile bilmiyorum: (( Nufusta kayitli gunuyle kutluyorum.sen enazindan gercek dogdugun gunu biliyorsun degil mi? Bak mutlu olmak icin sana guzel bir sebep. Herzaman esim birgun gec kutlar. Saglikli nefes alabiliyorsan ne mutlu sana. Happy birthday, happy birthday to you: )) nice saglikli, huzurlu yaslara: ))

Bugun benim de dogum gunum :))

Benimkini de kimse hatirlamaz, senin yine iyi sevgilin varmis, bende o da yok:)

Bu yalnizligi ben tercih ettim ama uzulsem de, insanlara deger verip hayal kirikligina ugramaktan iyidir

Beklentiler felaket getirir.
Sen kendi hayatindan vazgececek kadar baskasina bagliysan, en cok senin icin gecerli bu laf.
Mutlulugu sadece kendinden bekle. Kendi kendini kontrol edebilirsin, ama baskasini kontrol edemezsin. Yapmiyorlar, onemsemiyorlar diye sizlanmanin anlami yok. Senin icin onemliyse dogum gunun, kendi kendini simart. Al pastani, katilan katilsin katilmayan katilmasin.
Bu tur beklentilerin olmazsa, bu kadar dibe cokmezsin. Sen beklemezken baskasi bir surpriz yapacak olursa arti olur o. Surpriz mutluluk olur yani.

Doğum günüb kutlu olsun umarım en iyi yılın olur ilerde kocaman bi ailen bebeklerin olur onlarla huzurla mutlulukla kutlarsın. Hayalimdekinden daha güzel hayatın olsun iyi ki varsınnn❤️😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun benim de dogum gunum :))

Benimkini de kimse hatirlamaz, senin yine iyi sevgilin varmis, bende o da yok:)

Bu yalnizligi ben tercih ettim ama uzulsem de, insanlara deger verip hayal kirikligina ugramaktan iyidir

Doğum günün kutlu olsunnnn en güzel yaşın olsun, en iyi aşk, huzur , mutluluk seni bulsun. Nice yılların olsunnn 🎂🍰🎈🎊🎉

Ayy cok tesekkur ederimmm. Ozellikle su aşkk kismina cok ihtiyacim var:) cok tatlisin..

Ayy cok tesekkur ederimmm. Ozellikle su aşkk kismina cok ihtiyacim var:) cok tatlisin..

O zaman bol bol aşk diliyorum sana inşallah seni dünyanın en mutlu insanı yapacak biriyle en kısa zamanda karşılaşırsın. Rica ediyorum öpüyorumm😊

yazdıklarım belki alakasız gelecek size ama doğum gününüzü üstün körü kutlayan bir sürü insan olacağına gönülden hemde can-ı gönülden kutlayan bir kişi olsun daha kıymetli inanın. şu facebook üzerinden kutlanan hatırlanan doğum günleri bana pek samimi gelmez mesela. gerçekte hatırlayan onlar değil çünkü sistem. dolayısıyla size canı gönülden iyiki doğdun diyen biri varsa sımsıkı sarılın ona ve birlikte kutlayın. yoksada mutsuz olmayın lütfen. şu hayatta insanın sahip olduğu en değerli şey varlığı! iyiki doğdum iyiki varım diyin ve kocaman gülümseyin kendinize.. annemin bile hatırlamadığı doğum günlerim oldu hiç takmadım kafama.. bir yıl 20kişiyle kutladıysam bir yıl kendi kendime kutladım. mühim olan var olmak sağ olmak

ben her doğum günümde annemi arar iyiki doğurdun beni kız analık sana pek yakıştı derim mesela.. karşılıklı şükrederiz Allah'a beni var ettiği ona da anneliği nasip ettiği için..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…