önceden yapılmış plana daha cazip geldiği için uymamış ve başkalarını tercih etmiş bence çok kırıcı
E tamam, ama bu kişi sevgili değil , flört değil. Öyle olsa üçüncü sayfaya gelene kadar konu sahibi 'yakinim' , 'arkadasim' demezdi, durumu söylerdi. Yani bu kişi sadece arkadaş.
Eee, siz doğum gününüz için sadece arkadas biriyle plan yaptınız, ama sonra atıyorum anneniz dedi ki 'aa ablan,yeğenin, Hatice ve Ayşenur da gelecekti doğumgünün için. Gitme ya da erken gel, bebek var cok kalamazlar'
Böyle bir durumda mesela 'olsun, öncesinde söz verdim' der arkadaşıniza mi gidersiniz yoksa 'zaten iş çıkışı az vakit var,koştur koştur olmasın arkadaşımla daha geniş zamanda buluşuruz' mu dersiniz?
Planı başka güne aldiginiz arkadaş 'baskasina soz verdiğini söyleyebilirdin/başka birinin yanına mi gideceksin' deseydi, ya da konudaki yorumlar gibi sizi engelleseydi...mantıklı mı olurdu yani?
Doğumgününde buluşacak kadar yakın olduğun bir insana korkmadan 'baska güne ayarlayabilir miyiz' diyebilmeli insan ya. Ne bu her şeye trip, her şeyden mana çıkarmak.
Beni yoruyor açıkçası.
Ha bu kişi flört olur,sevgili olur, ya da o güne mekanda yer ayırtmistir, tiyatro bileti almıştır falan. Vallahi o zaman hak vereceğim. Ama alt tarafı bir kafeye gidip pasta yicekler yani. Hayat memat meselesi mi iki gün sonra gitse.
Ayrıca arkadaş arkadaşı ekedebilir zorunda kalrisa. Böyle şeylerden bitecek dostluk valla başlamadan bitsin, hiç bana göre değil.
Beni de sıklıkla eker arkadaşlarım, gerçekten sorun çıkartmam, başka plan yapmaya çalışırım. Salı deriz görüşmeyiz, gelicem deriz 'ay evden cikasim yok' deriz. ne var yani, dünyanın sonu mu?