• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumgününü kutlayacağım arkadaşımın mesajı. Sizce kırılmakta abarttım mı?

KENDİSİ DE BUGÜN EKİLMİŞ. “Beni yoracak insanlar istemiyorum hayatımda” diye paylaşım yapmış. Artık gideceği kız ne dediyse😂 çokta iyi oldu bu saatte doğumgününde olacağını söylemişti işten 7 de çıkıyor. Ahahaha… :) çevrimiçi bayadır biz beraberken eline telefonu almazdı. Çok iyi oldu Allahın sopası yok.
Beni yoran insanları istemiyorum derken senden bahsetmiş olmasın? Çünkü çok da sallamayıp rahatça ektiği halde kimin yanına gideceksin diye hesap sormuşsun da....

Ben de kendi arkadaslarima sinir oluyorum ya.🙂 Sürpriz parti yapacagiz diye, kah dg oncesi, kah sonrasi, kah sabah saati, kah aksam yemegi saati ayarlıyorlar. Birinde çöp dökmeye cikarken yakalandim. Hic bir dogum günü fotoğrafımda, şık ve güzel degilim🤪😁😁

benzer bir durumu bende 2 hafta önce yaşadım. eşim doğum günüm için sürpriz yapmış ve yakın arkadaşlarımızı davet etmiş. biz evde yokken gelip evi süslemişler. eve gelip şok oldum. şokum geçince en yakın arkadaşımın olmadığını fark ettim. çağırmadın mı diye sordum.
eşim aradığında demiş ki ''benim o akşam işim var neden erken kutluyorsun ki gününde yap bugün gelemem''
prenses hazretleri sürpriz dediğin erken yapılır ve buna uyman gerekir.
sonra bana msj attı erken yapmasaydı gelirdim ama işim vardı diye.
bende 5 dk dahi uğramanı beklerdim kırıldım dedim.
bunun üzerine dakikalarca tartıştık. abartıyormuşum bunda kırılacak ne varmış her özel günümde yanımdaymış bunda olamadıysa nolurmuş gibi gibi gibi yüzlerce kırılmamı sallamayıp kendisini üste çıkarmaya çalıştığı bahaneler...

sonuç olarak o günden beri ne görüşüyorum ne de konuşuyorum.
gereken önem verilmiyorsa çokta yakın değilmiş demek ki
sizinkininde sizden önemli durumları gelişmiş
E iyi de kadının planı varmış demek ki ayarlayamamis. 1hafta 10gun öncesinden haber verip de gelinmesiydi haklısın da şuan haksizsin.ben yemeğe alacaksam cagiracagim kişileri tek tek arıyorum planı bildiriyorum 1 hafta 10 gün önceden şu tarihte böyle bir davet vermek istiyorum başka planınız var mı? ya da haberiniz olsun o güne plan yapmayın. diyorum.kalabaligi bir araya getirmek , herkesin uygun olduğu zaman diliminde mümkündür.

benzer bir durumu bende 2 hafta önce yaşadım. eşim doğum günüm için sürpriz yapmış ve yakın arkadaşlarımızı davet etmiş. biz evde yokken gelip evi süslemişler. eve gelip şok oldum. şokum geçince en yakın arkadaşımın olmadığını fark ettim. çağırmadın mı diye sordum.
eşim aradığında demiş ki ''benim o akşam işim var neden erken kutluyorsun ki gününde yap bugün gelemem''
bunun üzerine dakikalarca tartıştık. abartıyormuşum bunda kırılacak ne varmış her özel günümde yanımdaymış bunda olamadıysa nolurmuş gibi gibi gibi yüzlerce kırılmamı sallamayıp kendisini üste çıkarmaya çalıştığı bahaneler...

Sen de abartmışsın ha, hiç sevgili tribi atan arkadaşım olmamıştı😅 hayır unutsa unutur yani gerçek dost kardeştir, iki üzüldüm dersin barışılır. Gerçek dost değilse zaten doğum gününe gelmemesi önemli değil.
Ayrıca insanların işi olabilir, işin varsa işini iptal edemiyorsan işini halledersin

konu sahibinin sorusundan sonra öyle saçmalamış. Öncesinde gayet normal bir şekilde başka güne ertelemek istemiş. Ve doğumgünü, belli ki başka plan yapmış yani ne var ki bunda? Neden insanları geriyor başkasıyla mi plan yaptın,bilmem ne. Adamın dogumgunu sonuçta, demek ki iptal edemeyeceği bir teklifle gelindi. Ne var yani Perşembe değil de cumartesi buluşsan.
Açıkçası böyle basit şeylere takilan kişiler beni çok yoruyor. Onlarsiz hayatta daha mutluyum.
Kendim de ota b.ka alınan, kendi degerimi böyle küçük şeylerle ölçüp 'demek ki değer vermiyor' diyen biri değilim. Bana göre ilk sacmalayan konu sahibi olmuş.
Ama adam da ergen ruhlu biri ki bugün doğumgünü buluşmasına ekilip sitemli söz paylaşmış WhatsApp hikayesinde 😐😐
Bilemedim, uyumlu bir çift olabilirler aslinda
Aynen katılıyorum. Öbür grup daha kalabalıkmis , kalabalığın birşeyler ayarlaması her zman daha zordur. Güzelce ifa de etmiş cumartesi yapalım mı diye . Bende bu tarz şeyleri hiç umursamam. Hatta fazla alınganlık gösteren insanlarla görüşmek de istemem. Gerçi fazla anlayışlı olunca da genel de görmezden geliniyorum da , nasıl olsa incredible alınmaz kırılmaz diye

Doğum günü kutlamayı sevmek bana saçma gelmiyor, hediye almak kutlanmak vs güzel şeyler. Kimi çocukluğundan beri devam ettirir düşkündür kimi de artık önemsemez.

O prenses hazretleri oluyor da siz olmuyor musunuz? Gayet mantıklı bir şekilde kocanıza gününde yapsaydın gelirdim demiş. Kocanız da bunu size bu şekilde yetiştirmiş. Millet işini gücünü evini çocuğunu randevularını bir anda bırakıp partinize koşamayabilir. Bir de buna uyman gerekir yazmışsınız, ne mecburiyeti var insanların, eşinizin yaptığı plan anayasa mı? Kadının saat 9'da gittim dediği yerleri bile kontrol etmişsiniz ki kapalıydı yazmışsınız.

Benim hassasiyetim var diyorsunuz belki arkadaşınızın da kalabalık veya tanımadığı insanlarla bir ortamda olma konusunda hassasiyeti vardır. Bazen psikolojik ya da fizyolojik insanın oturduğu koltuktan kalkası gelmiyor. Eğlence modunda olamayabiliyor. Kocanız bu en yakın arkadaşınızın müsitliğine göre niye düzenlemedi sürpriz partiyi? Sürpriz ille de erken demek değil, beklemediğin andır.
Siz de arkadaşınıza gereken önemi vermeyen birisiniz. Kadın açıklama yaptığı halde, yapacaktın edecektin gelecektin vs darlamışsınız. Arkadaşınız sizi değil siz arkadaşınızı kaybetmişsiniz. Ben de olsam görüşmezdim sizinle.

Doğum günü kutlamayı sevmek bana saçma gelmiyor, hediye almak kutlanmak vs güzel şeyler. Kimi çocukluğundan beri devam ettirir düşkündür kimi de artık önemsemez.

O prenses hazretleri oluyor da siz olmuyor musunuz? Gayet mantıklı bir şekilde kocanıza gününde yapsaydın gelirdim demiş. Kocanız da bunu size bu şekilde yetiştirmiş. Millet işini gücünü evini çocuğunu randevularını bir anda bırakıp partinize koşamayabilir. Bir de buna uyman gerekir yazmışsınız, ne mecburiyeti var insanların, eşinizin yaptığı plan anayasa mı? Kadının saat 9'da gittim dediği yerleri bile kontrol etmişsiniz ki kapalıydı yazmışsınız.

Benim hassasiyetim var diyorsunuz belki arkadaşınızın da kalabalık veya tanımadığı insanlarla bir ortamda olma konusunda hassasiyeti vardır. Bazen psikolojik ya da fizyolojik insanın oturduğu koltuktan kalkası gelmiyor. Eğlence modunda olamayabiliyor. Kocanız bu en yakın arkadaşınızın müsitliğine göre niye düzenlemedi sürpriz partiyi? Sürpriz ille de erken demek değil, beklemediğin andır.
Siz de arkadaşınıza gereken önemi vermeyen birisiniz. Kadın açıklama yaptığı halde, yapacaktın edecektin gelecektin vs darlamışsınız. Arkadaşınız sizi değil siz arkadaşınızı kaybetmişsiniz. Ben de olsam görüşmezdim sizinle.
:KK70: bu kadar mesai mi harcadınız gerçekten cevap yazmak için ? :KK70:
hanımefendi gittim dediği yer izmirde gıda çarşısı cumartesi günleri 13:00da kapanır. araştırmama gerek yok.
eşim 1 hafta önceden arayıp herkese söylemiş.
gününde yapsaydı lafını kendisi de bana söyledi. bana yetiştirilen bişey değil yani
ne beni tanıyorsunuz ne arkadaşımı ama varsayımlar üzerine 3 paragraf döktürmüşsünüz :KK70::D :D
yok darlamışım yok modu şöyle olabilirmiş ? konuşmamıza şahit oldunuz da haberim mi yok :D yada şartları biliyor musunuz?
arkadaşımla aramdaki samimiyeti, ilişkiyi de ben bilirim darıldıysam sebebi vardır.
gelemeyen insanlar oldu onlara darılmadım mesela
arkadaşım bi kusura bakma demek yerine. güne bahane uydurdu sonrasında başka bahaneler uydurdu yani ben dakikalarca darıldığıma ikna etmeye çalıştım o durmadan bahane saydı halbuki sadece ''kusura bakma'' beklemiştim. bana saçma gelen bu. bir insan darıldıysa gönül alınır. sizler nasıl hayatlar yaşıyorsunuz bilmiyorum ben bu şekilde yetiştim bu şekilde yaşıyorum.

bir yorumda neden bu kadar herkese dert oldu onu asla anlamadım :KK70:

Son düzenleme:
E iyi de kadının planı varmış demek ki ayarlayamamis. 1hafta 10gun öncesinden haber verip de gelinmesiydi haklısın da şuan haksizsin.ben yemeğe alacaksam cagiracagim kişileri tek tek arıyorum planı bildiriyorum 1 hafta 10 gün önceden şu tarihte böyle bir davet vermek istiyorum başka planınız var mı? ya da haberiniz olsun o güne plan yapmayın. diyorum.kalabaligi bir araya getirmek , herkesin uygun olduğu zaman diliminde mümkündür.
1 hafta önceden haber verildi.
ayarlanabilir bir zaman dilimi olduğu için dargınım zaten .
yorum düzeltmeye kapandığı için maalesef düzeltemiyorum. eksik yazdığım için millet ateş püskürüyor :KK70: bukadar olay olacağını bilsem an an gelişme şeklinde yazardım yorumu :KK70:

yada sıfırdan bir konu mu açsam :KK70:
konu sahibi hanımefendinin başlığınıda hiç ettim istemeden :/

özür dilerim konu sahibi

seni davet etmesi gerekirdi ya allahın kırosu ayar oldum buradan. sizinle zoraki bir arkadaşlığı var sanki de lütfediyor haspam. görüşme bununla.

Aynen katılıyorum. Öbür grup daha kalabalıkmis , kalabalığın birşeyler ayarlaması her zman daha zordur. Güzelce ifa de etmiş cumartesi yapalım mı diye . Bende bu tarz şeyleri hiç umursamam. Hatta fazla alınganlık gösteren insanlarla görüşmek de istemem. Gerçi fazla anlayışlı olunca da genel de görmezden geliniyorum da , nasıl olsa incredible alınmaz kırılmaz diye
Ama bakın orda bana dediği son cümle, istemezsende sen bilirsin… yani ne kadar kırıcı. Adam gibi dese ki çok özür dilerim işte arkadaşları toplamış falan ben de tamam derdim. Benim kızdığım ekmesi değil üslubu yoksa ha perşembe ha cumartesi ne farkeder

Beni yoran insanları istemiyorum derken senden bahsetmiş olmasın? Çünkü çok da sallamayıp rahatça ektiği halde kimin yanına gideceksin diye hesap sormuşsun da....
Zaten 1 ay öncesinde beni yoran birisin diye araya mesafe koydu. Sonra geri döndü. Özür diledi ve dün de bu olay

konu sahibinin sorusundan sonra öyle saçmalamış. Öncesinde gayet normal bir şekilde başka güne ertelemek istemiş. Ve doğumgünü, belli ki başka plan yapmış yani ne var ki bunda? Neden insanları geriyor başkasıyla mi plan yaptın,bilmem ne. Adamın dogumgunu sonuçta, demek ki iptal edemeyeceği bir teklifle gelindi. Ne var yani Perşembe değil de cumartesi buluşsan.
Açıkçası böyle basit şeylere takilan kişiler beni çok yoruyor. Onlarsiz hayatta daha mutluyum.
Kendim de ota b.ka alınan, kendi degerimi böyle küçük şeylerle ölçüp 'demek ki değer vermiyor' diyen biri değilim. Bana göre ilk sacmalayan konu sahibi olmuş.
Ama adam da ergen ruhlu biri ki bugün doğumgünü buluşmasına ekilip sitemli söz paylaşmış WhatsApp hikayesinde 😐😐
Bilemedim, uyumlu bir çift olabilirler aslinda
O sözü bana paylaştı

:KK70: bu kadar mesai mi harcadınız gerçekten cevap yazmak için ? :KK70:
hanımefendi gittim dediği yer izmirde gıda çarşısı cumartesi günleri 13:00da kapanır. araştırmama gerek yok.
eşim 1 hafta önceden arayıp herkese söylemiş.
gününde yapsaydı lafını kendisi de bana söyledi. bana yetiştirilen bişey değil yani
ne beni tanıyorsunuz ne arkadaşımı ama varsayımlar üzerine 3 paragraf döktürmüşsünüz :KK70::KK70: :KK70:
yok darlamışım yok modu şöyle olabilirmiş ? konuşmamıza şahit oldunuz da haberim mi yok :KK70: yada şartları biliyor musunuz?
arkadaşımla aramdaki samimiyeti, ilişkiyi de ben bilirim darıldıysam sebebi vardır.
gelemeyen insanlar oldu onlara darılmadım mesela
arkadaşım bi kusura bakma demek yerine. güne bahane uydurdu sonrasında başka bahaneler uydurdu yani ben dakikalarca darıldığıma ikna etmeye çalıştım o durmadan bahane saydı halbuki sadece ''kusura bakma'' beklemiştim. bana saçma gelen bu. bir insan darıldıysa gönül alınır. sizler nasıl hayatlar yaşıyorsunuz bilmiyorum ben bu şekilde yetiştim bu şekilde yaşıyorum.

bir yorumda neden bu kadar herkese dert oldu onu asla anlamadım :KK70:
Çok önemli buldum sizi o yüzden mesai harcamanın lafı olmaz. Kocam benim için sürpriz parti düzenlemiş, herkes buna uyacak, uymayan prensese de had bildirilecek deyince etkilendim açıkçası. Bakın saygımdan dalga geçme emojileri bile kullanmadım o derece.

Ben sizin gibi önemli biri değilim, sıradan bir kadınım ama yine de siz de bayağı paragraf döktürmüşsünüz bana. Siz de konu sahibinin konusunda 3. kişisiniz varsayımla yorum yazdınız, tanıyor musunuz konuda geçen kişileri? Birebir şahit oldunuz mu olanlara yoksa yazılanlara göre mi yorum yaptınız?

Arkadaşınız olan hemcinsim adına sevindim ne yalan söyleyeyim. Kocanız bir daha böyle eksik organizasyon yapmaz umarım, herkes tam tekmil hediyesi elinde orada olup sürpriz diye bağırır.

Vay arkadaş, benim kızlar anaokuluna ilkokula giderken vardı böyle şeyler. O geldi bu gelmedi çünkü x'in partisine gitti, o beni partisine çağırdı bu çağırmadı muhabbetleri.

Teşekkür ederim günümü keyiflendirdiniz. Yorumunuz herkese dert olmuş, niye acaba ben de merak ettim.

Konu sahibi tüm bunlardan benim gözümde Kerimcan Durmaz gibi bir tip canlandı nedense. Siz aşıkmışsınız adama ama.

Back
X