( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
Doğum yapacak arkadaşların "günlük" sıkıntı ve streslerini paylaşmayı ve onların tüm heyecanlarına ortak olmayı isteyen hanımlar..
Elimizden geldiği kadar birbirimize yol arkadaşı olabilmek amacıyla sohbete davetlisiniz.. a.s.

nerdesiniz bizim mahalle olumunekankayizsmile Bebeleriniz acıktı haydin doyurun yavruları :ecrin_bebek: yoksa uyanamadınız mı kızlar :1ninca:

Günaydın
Benim de doğumuma 1 ay var fakat suyu az olduğu için erken olabilir dedi doktor ve celesttone adlı bir iğne vuruldumm benim sormak istediğim bu iğneyi vurulan diğer arkadaşlar onların da doğumları erken mi oldu

geçmiş olsun arkadaşım, bu iğnenin fonksiyonu doğumu geciktirmesi mi, suyu tamamlaması mı?

Erken doğum olacağı için bebeğin gelişimine katkıda bulunuyormuş olur da erken doğum olursa bebeğin gelişimi eksik kalmasın diyeymiş

anladım şimdi. o zaman olabildiğince bu süreci uzatarak sende katkıda bulunabilirsin,bende doğumuma 24 gün kala erken doğum yapmıştım, Allahın izniyle bi sorun olmuyor, heyecandan ve ani korkmalardan uzak durman , tuvalete sıkışmadan sıkça idrara çıkman ve bol lifli gıdalar yemen bu sürece katkıda bulunabiliyor. erken doğuma sebep olan idrar yolu iltihabından korunmak içinde çok su içmek gerekiyor. Bebeğini besledikten sonra erken doğsada zorlanmazsın, ama inşaallah vaktinde doğar

Heh işte onlardan biri de benim. Artık heryerim ağırıyor, reflü hat safhada eller balon ayaklar palet, dudaklar arap bacı. Artık doğurmak istiyorum inşallah:gitme:

bebeğim böbreğimi sıkıştırarak su toplanmasına sebep olmuştu. ağrılara ancak o kadar sabredebildim

Valla 38'e bastım. Oğlumu 38+6'da doğurmuştum. Darısı kızımın başına... Ama bu defa zorladı beni. Bayağı bayağı ağır vasıta oldum. Yaştan mıdır nedir hamilelik hamileliğe benzemiyormuş onu öğrendim.

hadi inşaallah kızınıda bu hafta doğurursun. seni çok iyi anlıyorum, son günlere yaklaştıkça insanın şekli kayıyor :1ninca:
oğlunla aralarında kaç yaş olacak kısmetse ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…