inş. canım. bende senin dediğin gibi stres atıyorum iyi oluyor insan unutuyor bazı şeyleria.s.
bende anlayamadım neremden 10 kilo gitti. ama karnım yine şiş duruyordu. yarmagül gibiydim delikafadulden
Peki sezeryandan sonra göbek mutlaka kalıyor mu yanii gitmiyor mu zaten şimdi de bu kadar kiloyu nasıl alsdımmm
Benim kide yaklastı artık ayakta gezmeye bile korkar oldum.Birde dogumdan cok korkuyorum normal yapmak istemiyorum Rabbim izin verirse sezeryan istiyorum ama genelmi epiduralmi ona karar veremedim.Ayy hepsinden cok korkuyorum aslında bilmiyorumkismile
Ölücekmişim gibi geliyor Allahım korusun
ayazcım sende benim gibi takıntılısın kız, rüyalar yüzünden adamların bizden çekeceği var.. ayy bi gece sıkıvericem gırtlağını :1ninca:
Benim kide yaklastı artık ayakta gezmeye bile korkar oldum.Birde dogumdan cok korkuyorum normal yapmak istemiyorum Rabbim izin verirse sezeryan istiyorum ama genelmi epiduralmi ona karar veremedim.Ayy hepsinden cok korkuyorum aslında bilmiyorumkismile
Ölücekmişim gibi geliyor Allahım korusun
çok iyi anlıyorum seni, bende sezeryana girerken ölecekmişim gibi hissetmiştim, çok ağlamıştım. hele o ameliyathanenin kapısında eşimin gözlerinden kopamamıştım. hemşireler acıdılar bana, ne yaptın sen kendini harap etmişsin deyip hemen uyuttular.. ama o süreci yaşamak kolay değildi. bi daha bebeğim olursa inşaallah epidural istiyorum, hayattan eşimden kızımdan kopmak istemiyorum Rabbim :a015:
çok iyi anlıyorum seni, bende sezeryana girerken ölecekmişim gibi hissetmiştim, çok ağlamıştım. hele o ameliyathanenin kapısında eşimin gözlerinden kopamamıştım. hemşireler acıdılar bana, ne yaptın sen kendini harap etmişsin deyip hemen uyuttular.. ama o süreci yaşamak kolay değildi. bi daha bebeğim olursa inşaallah epidural istiyorum, hayattan eşimden kızımdan kopmak istemiyorum Rabbim :a015:
günaydın herkese ama öğlen oldu artık tünaydın diyeyim,uykuya kalmışım bu sabah zaten geceleri tam bir kabus gibi uyuyamıyorum,bende gün sayıyorum artık 36+3 oldum hem çok sabırsızım hemde çok korkuyorum,gıymatlım sen az çok biliyorsun bacım hastane mevzularını falan,bakalım çok az kaldı benimde dr 25 şubat demişti ama herkes biraz daha erken olur diyor çünkü karnım aşağıya düşmüş öyle diyorlar..
Peki uyanırken canın cok yandımı sanırım dayanılmayacak bir ağrı değildir değilmi.Yaa bazıları oyle bir anlatıyorki zaten korkagım iyice yusuf yusuf oluyorum eyvahedigeldismile
Anlatsana biraz ama sanırım bende epidura istiyorum buyuk bir ihtimal onda da benimle surekli konusacak kafamı dagıtacak biri lazım yanıma.
Bu konuda tek değilsin ben tescilli ödlek oldum bu sitede doğum konusunda. kaydirigubbakcemile3
Spinalmi epiduralmi daha iyi?Bende en çok bunu merak ediyorum...
kişi bilmediğinin cahilidir diye bi söz var. korkmak yersiz değil ki.. yaşamadığımız herşeyden korkuyoruz. ben senin bu durumlarını kendime benzetiyorum megicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?