( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Peki sezeryandan sonra göbek mutlaka kalıyor mu yanii gitmiyor mu zaten şimdi de bu kadar kiloyu nasıl alsdımmm

Peki sezeryandan sonra göbek mutlaka kalıyor mu yanii gitmiyor mu zaten şimdi de bu kadar kiloyu nasıl alsdımmm

ben hiç rejim yapmadım doğumdan sonra kendiliğinden gitti kalan kilolar. karnımda hiç kalmadı. şimdilerde biraz kilo aldım az kendini belli ediyor ama her yerimde olunca varmış gibi gözükmüyor. 60 kiloyum :1ninca:

Benim kide yaklastı artık ayakta gezmeye bile korkar oldum.Birde dogumdan cok korkuyorum normal yapmak istemiyorum Rabbim izin verirse sezeryan istiyorum ama genelmi epiduralmi ona karar veremedim.Ayy hepsinden cok korkuyorum aslında bilmiyorumkismile
Ölücekmişim gibi geliyor Allahım korusun

Yarmagül kimdi :) bi ara hamdi alkan öyle bi tipleme yapmıştı kendi. çok önceki yıllarda. peruk takıp kız rolü yaptığı bi skeç vardı. o bedenle bi kız nasıl olursa bende öyleydim :)

çok iyi anlıyorum seni, bende sezeryana girerken ölecekmişim gibi hissetmiştim, çok ağlamıştım. hele o ameliyathanenin kapısında eşimin gözlerinden kopamamıştım. hemşireler acıdılar bana, ne yaptın sen kendini harap etmişsin deyip hemen uyuttular.. ama o süreci yaşamak kolay değildi. bi daha bebeğim olursa inşaallah epidural istiyorum, hayattan eşimden kızımdan kopmak istemiyorum Rabbim :a015:

Bu konuda tek değilsin ben tescilli ödlek oldum bu sitede doğum konusunda. kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese ama öğlen oldu artık tünaydın diyeyim,uykuya kalmışım bu sabah zaten geceleri tam bir kabus gibi uyuyamıyorum,bende gün sayıyorum artık 36+3 oldum hem çok sabırsızım hemde çok korkuyorum,gıymatlım sen az çok biliyorsun bacım hastane mevzularını falan,bakalım çok az kaldı benimde dr 25 şubat demişti ama herkes biraz daha erken olur diyor çünkü karnım aşağıya düşmüş öyle diyorlar..

Spinalmi epiduralmi daha iyi?Bende en çok bunu merak ediyorum...

Peki uyanırken canın cok yandımı sanırım dayanılmayacak bir ağrı değildir değilmi.Yaa bazıları oyle bir anlatıyorki zaten korkagım iyice yusuf yusuf oluyorum eyvahedigeldismile
Anlatsana biraz ama sanırım bende epidura istiyorum buyuk bir ihtimal onda da benimle surekli konusacak kafamı dagıtacak biri lazım yanıma.

kişi bilmediğinin cahilidir diye bi söz var. korkmak yersiz değil ki.. yaşamadığımız herşeyden korkuyoruz. ben senin bu durumlarını kendime benzetiyorum megicim

Kaçıncı haftadasın şimdi ? Banada erken olur diyorlar ama bende senin gibi mart başına kadar gelebilmek isterim.25 şubat çok güzel bir gün.Mevlid kandili perşembe günü ve eşiminde doğum günü.Bebeğim o zamana kadar dursa keşke banada erken gelir diyorlar hep.

Hah tamam işte aynı ben kaydirigubbakcemile3
Bende epidural yada spinalde yada normal doğumda dikkatim kaymasın acıya diye birileri beni çeneye tutsun istiyorum hep.Ha hı derken bir bakayım her şey olmuş bitmiş olsun.

Bu konuda tek değilsin ben tescilli ödlek oldum bu sitede doğum konusunda. kaydirigubbakcemile3

Heimizde var sanırım artık bu korkular.
Spinalmi epiduralmi daha iyi?Bende en çok bunu merak ediyorum...

Aslında spinal diyorlar epidurade bel agrısı kalıyor diyorlar ama bilmiyorum bakalım persembe gunu gittiğimde konusucaz doktorumla dogum şeklini.

kopuzcum evet kaygılarını beraber yaşıyoruz ama ne yapcaksın canım zaman yaklaşacak doğum gerçekleşecek hayırlısıyla.. sen aklındaki tedirginlikleri inşaallah bu hafta sonu netleştirirsin, o zaman hiç değilse beynin rahatlar biraz

kişi bilmediğinin cahilidir diye bi söz var. korkmak yersiz değil ki.. yaşamadığımız herşeyden korkuyoruz. ben senin bu durumlarını kendime benzetiyorum megicim

Aklını oynatacağını düşündünmü hiç?Ben çok hızlı hızlı nefes almaya ve korkudan saçmalamaya başlıyorum böyle durumlarda.Her bana yaklaşan beyaz önlüklüyü bir şey yapacak sanıyorum.Hep ilk sorum 'acıyacakmı:' oluyor.Rahatlamayı beceremiyormuyum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…