( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

selamlar... bende 35 haftalık hamileyim , belim ve kasıklarım çok ağrıyor , oturduğum yerden kalkamaz oldum ve çok zor yürüyorum ,20 kiloda cabası. biraz sonra oğluşumu görmeye gideceğim bakalım durumlar nasıl, hayırlısınla bir doğursak ...

bilmem ki Allah hayırlısını versin. ikiside ayrı bi nimet, insan her zaman kendinde olmnayanı istemiştir fıtraten olumunekankayizsmile

Bir sorununuz var mı peki hamileliğinizde az kalmış ama 5 hafta kadar

kızlar rüyanızda bebeğinizi görüyormusunuz bilmiyorumkismile

Ben 36 haftalık hamileyim sürekli rüyamda bebeğimi görüyorum ama her gördüğüm bebek birbirinden farklı oluyor.Yaşadığım sıkıntılara gelince onu anlatmak zor bir penguen gibi oldum en çok sırtım agrıyor,geceler kabus gibi geçiyor.

bu topik iyi olmuş gıymatlım sağol canım düşük yaptığını bilmiyodum ya geçmiş olsun bende iki tane yaptım iyi bilirim.allah tekrar nasip etsinde bizde o zaman senin için açalım böyle konular

az kalmış arkadaşım,en zor yeri ama inşaallah geçici dönemler bunlar. insan kendini çok hantal hissediyor dimi. her yerden mi kilo aldın yoksa genelde karnında mı?
benim yüzüm bile yusyuvarlak olmuştu, başka biri gibiydim ayy şimdi o resimlerime baktıkça bi tuhaf oluyorum. Tabi o da ayrı bi sevimlilik..bende 18 kilo almıştım, 10 kilosu doğumda gitmiş :1hug:

ayy ben birincide hep görürdüm şimdi 33+6 oldum hala görmedim saçmasapan rüyalar görüyorum hep.hele birinde eşim evlenecekmiş beni o kızla tanıştırıyodu rüyamda.bende ertesi gün eşime küsmüştüm napıyım çok gerçekçydi daha neler neler:umursamaz:

gıymatlım sende benim gibi olmuşsun demekki benimde yüzüm yusyuvarlak oldu hele gülünce yanaklarım iyce toplanıyor kendimi tanıyamıyorum bide kızlar şişlikler ne kadar olursa sorun olur ya bu gün ayaklarım daha fazla şişmiş

bu topik iyi olmuş gıymatlım sağol canım düşük yaptığını bilmiyodum ya geçmiş olsun bende iki tane yaptım iyi bilirim.allah tekrar nasip etsinde bizde o zaman senin için açalım böyle konular

sende sağol, sizi izlemek beni mutlu ediyor kızlar, kendimi sizin aranızda bebek bekliyormuş gibi hissediyorum, sürekli gebelik topiğinde geziniyorum, kim ne yapıyor bakıyorum.. inşaallah bende hamile kalırsam burda hepinizle paylaşacağım hamileliğimi sizinle geçireceğim, doğumada beni siz yollayacaksınız yerimseniben

Ayy keşke ben de 10 kilo verebilsem doğumda aama sezeryanda öyle çok verilmiyormuş galibaaa

sezaryende anesteziden dolayı şişiyor heralde insan yada en azından bende öyle oldu doğumdan sonra sadece karnım inmişti diğer heryerim yine aynıydı:umursamaz:

ayazcım sende benim gibi takıntılısın kız, rüyalar yüzünden adamların bizden çekeceği var.. ayy bi gece sıkıvericem gırtlağını :1ninca:

sezaryende anesteziden dolayı şişiyor heralde insan yada en azından bende öyle oldu doğumdan sonra sadece karnım inmişti diğer heryerim yine aynıydı:umursamaz:

bende anlayamadım neremden 10 kilo gitti. ama karnım yine şiş duruyordu. yarmagül gibiydim delikafadulden

inş. canım. bende senin dediğin gibi stres atıyorum iyi oluyor insan unutuyor bazı şeyleria.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…