selamlar... bende 35 haftalık hamileyim , belim ve kasıklarım çok ağrıyor , oturduğum yerden kalkamaz oldum ve çok zor yürüyorum ,20 kiloda cabası. biraz sonra oğluşumu görmeye gideceğim bakalım durumlar nasıl, hayırlısınla bir doğursak ...
kızlar rüyanızda bebeğinizi görüyormusunuz bilmiyorumkismile
Bir sorununuz var mı peki hamileliğinizde az kalmış ama 5 hafta kadar[/QUOTE
bel ve kasık ağrısı dışında hiç bir sorunum yok bu zamana kadarda olmadı sadece 1 defa idrar yolu enf. geçirmiştim başlarda , bakalım şimdi çıkıyorum doktorum ne diyecek özledim oğluşumu opuyorumnanaktan
selamlar... bende 35 haftalık hamileyim , belim ve kasıklarım çok ağrıyor , oturduğum yerden kalkamaz oldum ve çok zor yürüyorum ,20 kiloda cabası. biraz sonra oğluşumu görmeye gideceğim bakalım durumlar nasıl, hayırlısınla bir doğursak ...
Ben 36 haftalık hamileyim sürekli rüyamda bebeğimi görüyorum ama her gördüğüm bebek birbirinden farklı oluyor.Yaşadığım sıkıntılara gelince onu anlatmak zor bir penguen gibi oldum en çok sırtım agrıyor,geceler kabus gibi geçiyor.
bu topik iyi olmuş gıymatlım sağol canım düşük yaptığını bilmiyodum ya geçmiş olsun bende iki tane yaptım iyi bilirim.allah tekrar nasip etsinde bizde o zaman senin için açalım böyle konular
Ayy keşke ben de 10 kilo verebilsem doğumda aama sezeryanda öyle çok verilmiyormuş galibaaa
sezaryende anesteziden dolayı şişiyor heralde insan yada en azından bende öyle oldu doğumdan sonra sadece karnım inmişti diğer heryerim yine aynıydı:umursamaz:
sende sağol, sizi izlemek beni mutlu ediyor kızlar, kendimi sizin aranızda bebek bekliyormuş gibi hissediyorum, sürekli gebelik topiğinde geziniyorum, kim ne yapıyor bakıyorum.. inşaallah bende hamile kalırsam burda hepinizle paylaşacağım hamileliğimi sizinle geçireceğim, doğumada beni siz yollayacaksınız yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?