kv gelirse ağzının ayarıyla oynama bırak bozuk kalsın,Esim tutturmus doğuma kadar annem bizde kalsın ben evde olmadığımda aklım sende kalıyor diyo annesi zaten arka binada bende rahat edemem yanımda ne desem vazgeçer benim öküz annesi guya beni dusunuyo ama esimi saatlerce cagirip kendi isleriyle ugrastirir dusunceli kv benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar pat diye lafı atıyorum hem esimi ikna edip hemde kotu olmamak icin ne desem bilemedim
Ama kadin hic susmuyo bana laf sokup sokup duruyo bende dayanamıyorum o zamankv gelirse ağzının ayarıyla oynama bırak bozuk kalsın,
heralde gider evine
Ya kimseye ihtiyacim yok zaten kaynana yer arıyo bana bulasmaya yineKendi akrabalarından birini çağır ona gerek kalmasın, iki gün sonra yollarsın onu da.
O zaman da senin annen geliyo ben bisey diyomuyum diyoHayır diyeceksin kocaman.Bakışlar sabit ve kararlı ve sakin ol.
Gelmeyecek de.
Ben doğuracam diyemiyor musun.O zaman da senin annen geliyo ben bisey diyomuyum diyo
saol canım aminBen doğuracam diyemiyor musun.
Ya hu ne garip insancıklar var.Bunun bile çocuk gibi mızıkçılığını mı yapıyor.Senin annen benim annem,töbest.
Önce eşin büyüseymiş ,iki bebeği büyütmek zor olacak senin için
Allah yardımcın olsun.
benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar
Cocugumu nasıl yatistirecegim benim sorunum kimseyi alakadar etmez.belli. kocaya öküz kayınvalideye yüzsüz... umarım çocuğu da bu şekilde yetiştirmezsiniz.
net bi dille reddettikten sonra zorla yerleşecek hali yok ya.
Sesli güldüm:)Hayır diyeceksin kocaman.Bakışlar sabit ve kararlı ve sakin ol.
Gelmeyecek de.
Sesli güldüm:)
yerleşiyorlar bacım yerleşiyorlar. Oğullarının beynini ele geçiriyorlar yerleşiveriyorlar eve, arabaya, koltuğa.... Hayır'dan, olmazdan anlamıyor bunlar.belli. kocaya öküz kayınvalideye yüzsüz... umarım çocuğu da bu şekilde yetiştirmezsiniz.
net bi dille reddettikten sonra zorla yerleşecek hali yok ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?