Dogumuma kadar bende kalmak isteyen yüzsüz kv.

Canım çıktı geldi kv. tuttu misafir cagirdi bu saat oldu ve ben kahvaltinin üstüneyim açım. misafirler acıyolar caydanligi getir diyolar kaynana yok yok soğur diyo. hayir bana yardimi sifir hem psikolojikmen hemde dinlenmem acisindan bana destek değil %100 köstek.

İyi de o size bakacak

Gelecekse de şu işi yap bu yemeği yap diyeceksiniz

Her durumda dedikodu yapacak bari haklı olsun
Suyunu benden istiyor sancim oldugunu bile bile 65 yasinda nasil diyebilirim canım? benim de annem var sonuçta. gerci annem gelince babama cay koysam bana kızar babama kiz sana cay koyuyo diye

ben çocuklarımın huzuru için herşeyi yaparım fkat anne olduğumu ve ölene kadarda onların çocuklarım olduğu gerçeğini gözardı etmelerine müsaade etmem,küçüğe sevgi büyüğe saygı şart ,inanın sizlerin bu yaklaşımı kendiniz aynı duruma gelince çok daha vahim bir hal alacak,hamilelik bir hastalık değil bunu unutmayın .ne güzel evlat sahibi oluyorsunuz anne oluyorsunuz yani siz anne olurken başka anneyi hayatınızdan çıkarmaya çalışıyorsunuz bu yazılar sadece sizee değil bu jenerasyona ,inanın çay vermeyle iş yapmayla hiç bir şey olmaz,allah tamamına erdirsin gebeliğinizi

Suyunu benden istiyor sancim oldugunu bile bile 65 yasinda nasil diyebilirim canım? benim de annem var sonuçta. gerci annem gelince babama cay koysam bana kızar babama kiz sana cay koyuyo diye

Öyle bir söylersin ki

Yapacak bir şey yok söyleyeceksin

Ya da eşinin yanında açıkça misafir falan çağırma Halim yok de

Sen de misafir değilsin evindeki gibi her şeyi pişir ye diyeceksin

Neden verelim su

Evinde kendi suyunu alabilen bana yardım edeceğim diye gelip benden su istememeli

Bence de 34 haftalık gebelik sıkıntı değil yalnız kalabilir konu sahibi ama kv kimseye destek adı altında köstek olmamalı

Niye kabul ettiniz misafiri ? Madem çağırıyor hizmetini de kendi yapsın bi zahmet hamile hamile sizden beklemesin. Ayy sinir oldum kayınvalidenize. Kendi kızı olsanız böyle mi yapar acaba düşüncesiz.

Hamilelik bi hastalik degil evet. ama benimki oldukca riskli her an dogurma tehlikem var uzgunum ama olaya heo kendi acinizdan bakiyosunuz

Niye kabul ettiniz misafiri ? Madem çağırıyor hizmetini de kendi yapsın bi zahmet hamile hamile sizden beklemesin. Ayy sinir oldum kayınvalidenize. Kendi kızı olsanız böyle mi yapar acaba düşüncesiz.
Soran mı oldu canım misafir gelsin mi diye

Ne alakası var dejenere olmakla? Acaba işinize mi gelmedi kız karnı burnunda niye kaynanasının misafirini çekmek zorunda mı bu ne cüret ben de sizin gibileri anlayamıyorum.Haksızlığa gelemiyor kendini kaynanaya kullandırmıyor diye niye yeni nesil hemen dejenere olmuş oluyor?!Bu gidişle alacağınız gelin de uyanık olacak bunu bilin de..

Tek kendisine olsa veririm su misafir cagirmasi iyice çıldırttı beni

tamam işte hamilelik hastalık değilse geline bakmak için gelmeye gerek var mı,kayınvalide arka sokakta oturuyormuş ,hayatından çıkartmak istemek mi bu

Ayyy hiç de sevmiyorum bu sen korkma biri kalsın yanında aklım sende kalır muhabbetini.. telefon var yani sancı mancı gelirse ararsın gelir kv 2 dakika da. İstemiyorum çok ağırlaştım zaten yerimden kalkamıyorum annenin yanında saygısızlık oluyor rahat rahat uzanamıyorum ben tek gayet iyiyim tek sağol de.

Kalmasına gerek yok birşeye ihtiyacım olursa cagiririm de,bence kvn istiyor esin de sana söylüyor gibi geldi

Bu kayınvalideler size ne etti? Bırak kalsın kadıncağız, neticede onun da oğlunun evi. Belli ki yardımcı olmak için kalacak. Bence bebek doğduktan sonra da hep sizde kalır, yardımcı olur. Ne güzel...

Bu kayınvalideler size ne etti? Bırak kalsın kadıncağız, neticede onun da oğlunun evi. Belli ki yardımcı olmak için kalacak. Bence bebek doğduktan sonra da hep sizde kalır, yardımcı olur. Ne güzel...

Bak canim ben su an üzerimde pijamalar, ev dandini, camasirlar bi yandan birikmis, laptop elimde keyif yapiyorum kk da. Kaynana su an burda olsa ben fir dönmek zorunda kalirdim.

Hem ayrica cok sacma, bi tek bizim Türklerde var bu dogum yapacam annem gelsin bana baksin, kaynanam gelsin cocukla ilgilensin. Cok sacma.

Diğer ülkelerde kadınlar, eşlerinin annelerinin evlerine gelmesini sorun etmiyorlar. O yüzden onlarda yok sanıyoruz. Bebek bekleyen tüm annelere Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. Kendilerini böyle meselelerle boşu boşuna strese sokuyorlar. Bence hamileliğin tadını çıkarmak gerek. Bunlar kayınvalideyi istemiyorum stresi yaşanılacak değil, keyif çıkarılacak güzel günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…