Canım çıktı geldi kv. tuttu misafir cagirdi bu saat oldu ve ben kahvaltinin üstüneyim açım. misafirler acıyolar caydanligi getir diyolar kaynana yok yok soğur diyo. hayir bana yardimi sifir hem psikolojikmen hemde dinlenmem acisindan bana destek değil %100 köstek.Daha 34 haftalıksınız
Çoğu kişi 37 haftalıkken işi bırakıyor
34 haftalık iken sabah 8 de çıkar akşam 7 de gelirdim gün içinde de ofiste oturmaz dışarı vs çıkardım temmuz sıcağında
Çok fazla mızmız yapmasın eşiniz
Suyunu benden istiyor sancim oldugunu bile bile 65 yasinda nasil diyebilirim canım? benim de annem var sonuçta. gerci annem gelince babama cay koysam bana kızar babama kiz sana cay koyuyo diyeİyi de o size bakacak
Gelecekse de şu işi yap bu yemeği yap diyeceksiniz
Her durumda dedikodu yapacak bari haklı olsun
ben çocuklarımın huzuru için herşeyi yaparım fkat anne olduğumu ve ölene kadarda onların çocuklarım olduğu gerçeğini gözardı etmelerine müsaade etmem,küçüğe sevgi büyüğe saygı şart ,inanın sizlerin bu yaklaşımı kendiniz aynı duruma gelince çok daha vahim bir hal alacak,hamilelik bir hastalık değil bunu unutmayın .ne güzel evlat sahibi oluyorsunuz anne oluyorsunuz yani siz anne olurken başka anneyi hayatınızdan çıkarmaya çalışıyorsunuz bu yazılar sadece sizee değil bu jenerasyona ,inanın çay vermeyle iş yapmayla hiç bir şey olmaz,allah tamamına erdirsin gebeliğiniziKendi annem babam cok sukur var rabbim yokluklarini gostermesin kaynanam su an bana geldi. geldigi gibi misafir cagirdi ki benim kimildayacak halim yok. gelen misafir bile gobegimi ite ite onlara cay vermeme dayanamadı caydanligi buraya getir dedi kaynanam da yok yok cay sogur dedi. yani siz nasıl kayınvalidesiniz bilmiyorum ama insaf biraz da vicdan..
Suyunu benden istiyor sancim oldugunu bile bile 65 yasinda nasil diyebilirim canım? benim de annem var sonuçta. gerci annem gelince babama cay koysam bana kızar babama kiz sana cay koyuyo diye
ben çocuklarımın huzuru için herşeyi yaparım fkat anne olduğumu ve ölene kadarda onların çocuklarım olduğu gerçeğini gözardı etmelerine müsaade etmem,küçüğe sevgi büyüğe saygı şart ,inanın sizlerin bu yaklaşımı kendiniz aynı duruma gelince çok daha vahim bir hal alacak,hamilelik bir hastalık değil bunu unutmayın .ne güzel evlat sahibi oluyorsunuz anne oluyorsunuz yani siz anne olurken başka anneyi hayatınızdan çıkarmaya çalışıyorsunuz bu yazılar sadece sizee değil bu jenerasyona ,inanın çay vermeyle iş yapmayla hiç bir şey olmaz,allah tamamına erdirsin gebeliğinizi
Niye kabul ettiniz misafiri ? Madem çağırıyor hizmetini de kendi yapsın bi zahmet hamile hamile sizden beklemesin. Ayy sinir oldum kayınvalidenize. Kendi kızı olsanız böyle mi yapar acaba düşüncesiz.Canım çıktı geldi kv. tuttu misafir cagirdi bu saat oldu ve ben kahvaltinin üstüneyim açım. misafirler acıyolar caydanligi getir diyolar kaynana yok yok soğur diyo. hayir bana yardimi sifir hem psikolojikmen hemde dinlenmem acisindan bana destek değil %100 köstek.
Hamilelik bi hastalik degil evet. ama benimki oldukca riskli her an dogurma tehlikem var uzgunum ama olaya heo kendi acinizdan bakiyosunuzben çocuklarımın huzuru için herşeyi yaparım fkat anne olduğumu ve ölene kadarda onların çocuklarım olduğu gerçeğini gözardı etmelerine müsaade etmem,küçüğe sevgi büyüğe saygı şart ,inanın sizlerin bu yaklaşımı kendiniz aynı duruma gelince çok daha vahim bir hal alacak,hamilelik bir hastalık değil bunu unutmayın .ne güzel evlat sahibi oluyorsunuz anne oluyorsunuz yani siz anne olurken başka anneyi hayatınızdan çıkarmaya çalışıyorsunuz bu yazılar sadece sizee değil bu jenerasyona ,inanın çay vermeyle iş yapmayla hiç bir şey olmaz,allah tamamına erdirsin gebeliğinizi
Soran mı oldu canım misafir gelsin mi diyeNiye kabul ettiniz misafiri ? Madem çağırıyor hizmetini de kendi yapsın bi zahmet hamile hamile sizden beklemesin. Ayy sinir oldum kayınvalidenize. Kendi kızı olsanız böyle mi yapar acaba düşüncesiz.
Ne alakası var dejenere olmakla? Acaba işinize mi gelmedi kız karnı burnunda niye kaynanasının misafirini çekmek zorunda mı bu ne cüret ben de sizin gibileri anlayamıyorum.Haksızlığa gelemiyor kendini kaynanaya kullandırmıyor diye niye yeni nesil hemen dejenere olmuş oluyor?!Bu gidişle alacağınız gelin de uyanık olacak bunu bilin de..konu sahibi ve destekleyenler ,bir gelinim var bitane daha olacak inşallah bu kadar dejenere olmuş aile değerleri kaybolmuş yada hiç bilmeyen insanlar çıkmaz karşıma yazacak çok şey var fakat yazmayacağım Allah ıslah etsin kayınvalide yada gelin evlat herneyse kendini bilenleri tenzih ediyorum ,kendi anneniz babanız kardeşiniz yokmu
Tek kendisine olsa veririm su misafir cagirmasi iyice çıldırttı beniNeden verelim su
Evinde kendi suyunu alabilen bana yardım edeceğim diye gelip benden su istememeli
Bence de 34 haftalık gebelik sıkıntı değil yalnız kalabilir konu sahibi ama kv kimseye destek adı altında köstek olmamalı
İş yaptırın sürekli kaçar giderSoran mı oldu canım misafir gelsin mi diye
tamam işte hamilelik hastalık değilse geline bakmak için gelmeye gerek var mı,kayınvalide arka sokakta oturuyormuş ,hayatından çıkartmak istemek mi buben çocuklarımın huzuru için herşeyi yaparım fkat anne olduğumu ve ölene kadarda onların çocuklarım olduğu gerçeğini gözardı etmelerine müsaade etmem,küçüğe sevgi büyüğe saygı şart ,inanın sizlerin bu yaklaşımı kendiniz aynı duruma gelince çok daha vahim bir hal alacak,hamilelik bir hastalık değil bunu unutmayın .ne güzel evlat sahibi oluyorsunuz anne oluyorsunuz yani siz anne olurken başka anneyi hayatınızdan çıkarmaya çalışıyorsunuz bu yazılar sadece sizee değil bu jenerasyona ,inanın çay vermeyle iş yapmayla hiç bir şey olmaz,allah tamamına erdirsin gebeliğinizi
65 yasindaki kadina ne diym ben utanirimİş yaptırın sürekli kaçar gider
Siz de haklısınız. Benim kayınvalidem 41 yaşında olduğu için ona gitti aklım :) o zaman uygun bir dille anlatın , başka bir çözüm yolu gelmedi aklıma.65 yasindaki kadina ne diym ben utanirim
Bu kayınvalideler size ne etti? Bırak kalsın kadıncağız, neticede onun da oğlunun evi. Belli ki yardımcı olmak için kalacak. Bence bebek doğduktan sonra da hep sizde kalır, yardımcı olur. Ne güzel...
Bak canim ben su an üzerimde pijamalar, ev dandini, camasirlar bi yandan birikmis, laptop elimde keyif yapiyorum kk da. Kaynana su an burda olsa ben fir dönmek zorunda kalirdim.
Hem ayrica cok sacma, bi tek bizim Türklerde var bu dogum yapacam annem gelsin bana baksin, kaynanam gelsin cocukla ilgilensin. Cok sacma.
Bu kayınvalideler size ne etti? Bırak kalsın kadıncağız, neticede onun da oğlunun evi. Belli ki yardımcı olmak için kalacak. Bence bebek doğduktan sonra da hep sizde kalır, yardımcı olur. Ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?