Dogumuma kadar bende kalmak isteyen yüzsüz kv.

İhtiyacım yok gelmesin , rahat edemem ben hem zaten arka binada. Bişey olursa hemen gelebilir diyin . Ay ne işi varmış sizde ? Sıkıntılı bi hamilelik mi geçiriyosunuz ?

Inan ki daha cok zarari olacka bide kaynanaya yemek kaynanaya yatak ben kendime pilav yapıp yiyosam kaynana yemicek yaptigim hic biseyden mutlu olmucak ve bi dunya dedikodu..

Ö
Öküz diye esime dedi..

Canim ben rahatca bacaklarımı uzatıp yatmak isterim.malum her yerim siş işte yapamıyorum ama kayınvalidem yanımda olunca ayıp olmasın diye kendimi kasicam yorulucam de. Bizim kayinvalidede bende kalın demişti ben öyle söyledim esime gitmedim

Kayinvalidenize ne eşinize söylediğiniz laflar gercekten hoş değil . Kayinvalidenizi istemiyorsanız bunu açıkça eşinize söyleyin . Zaten yakın oturuyoruz gerek yok kalmasına deyin bence.

Bende hamileyim eşim vardiyalı çalışıyor ilk zamanlar vardiya ya gittiğinde tutturdu annemlere git kal gotureyim seni yada annem gelsin falan Hayır istemiyorum en kötü ambulans cagiririm bişey olursa dedim ki şükür bişeyde olmadı hiç eşinize tek başınıza durabileceginizi aşılayin ve net olun Hayır rahat edemem deyin

çok uzakmış kv'nde sende kalmasını istiyor eşin hey allahım ya

Bende doğum yapacağım arasamda kayinvalidem keşke bende kalsa diye dusunuyorumm . Önceki doğumda 1,5 ay kızıyla beraber kalmıştı. Iyi ki gelip kalmıştı. Yemeği yaptılar görümcem temizliği yaptı. Çamaşır bulaşık yardım ettiler sagolsunlar. Doğumdan sonra bebeğe baktılar da toparlandım. basimin üstünde de yerleri var.
bir gün sizde kayinvalide olacaksınız. evladinizin eşi aynı soylemlerle sizden bahsetse hoş olur mu?

Seninde annen grlip bakabilir o zaman sana sende bunu söyleyebilirsin talı dille canımlı cicimli şekilde rahat edemediğini söyle arada gelsin felan ama hep yapamicağını söyler eşler anca tatlı dille anlıyorlar aranız bozulmaması için en iyi yöntem canım

Herhangi bişey olsa bile eşine;ilk onu arayacagini,annesine rahatlikla bisey söyleyemeyecegini soyleyebilirsin limonata hemde ne gerek war yani o kadar yakinsaniz

konu sahibi ve destekleyenler ,bir gelinim var bitane daha olacak inşallah bu kadar dejenere olmuş aile değerleri kaybolmuş yada hiç bilmeyen insanlar çıkmaz karşıma yazacak çok şey var fakat yazmayacağım Allah ıslah etsin kayınvalide yada gelin evlat herneyse kendini bilenleri tenzih ediyorum ,kendi anneniz babanız kardeşiniz yokmu

Kendi annem babam cok sukur var rabbim yokluklarini gostermesin kaynanam su an bana geldi. geldigi gibi misafir cagirdi ki benim kimildayacak halim yok. gelen misafir bile gobegimi ite ite onlara cay vermeme dayanamadı caydanligi buraya getir dedi kaynanam da yok yok cay sogur dedi. yani siz nasıl kayınvalidesiniz bilmiyorum ama insaf biraz da vicdan..

Daha 34 haftalıksınız

Çoğu kişi 37 haftalıkken işi bırakıyor

34 haftalık iken sabah 8 de çıkar akşam 7 de gelirdim gün içinde de ofiste oturmaz dışarı vs çıkardım temmuz sıcağında

Çok fazla mızmız yapmasın eşiniz

Inan ki daha cok zarari olacka bide kaynanaya yemek kaynanaya yatak ben kendime pilav yapıp yiyosam kaynana yemicek yaptigim hic biseyden mutlu olmucak ve bi dunya dedikodu..

İyi de o size bakacak

Gelecekse de şu işi yap bu yemeği yap diyeceksiniz

Her durumda dedikodu yapacak bari haklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…