- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
O zaman da senin annen geliyo ben bisey diyomuyum diyo
Inan ki daha cok zarari olacka bide kaynanaya yemek kaynanaya yatak ben kendime pilav yapıp yiyosam kaynana yemicek yaptigim hic biseyden mutlu olmucak ve bi dunya dedikodu..K.validenizin zararından çok faydası olabilir diye düşünüyorum.Hamilesiniz ,en basitinden yemeğinizi yapsa bu bile size büyük fayda.Uygun dille ,onun dilinden konuştuğumuz sürece ne diyebilir ki size ne sorun olabilirki.Sadece hoşgörü.sonucta yarın öbür gün mecbur kalınca çocuğunuzu bırakacaksıniz. işiniz düşecek.t ek taraflı düşünmeyin lutfen.üstelik sizede oğlunun hatrı için geliyordur.
Çok iyiydi yakız ayaklarını havaya dik yan gel yat , aklına ne geliyorsa canın çeksin ,
ağır ağır yemekler pastalar hiç oturtma ,canını evine zor atsın
belli. kocaya öküz kayınvalideye
He oda diyodu yapsin diye asil o ayagini uzatir agir agir ben yaparımkız ayaklarını havaya dik yan gel yat , aklına ne geliyorsa canın çeksin ,
ağır ağır yemekler pastalar hiç oturtma ,canını evine zor atsın
Öküz diye esime dedi..Öncelikle söylemleriniz çok çirkin. Öküz kaynana falan nedir yani siz bu kadından ne gördünüz? Ayrıca kalmak derken gelir göz kulak olmak anlamında demiştir yoksa zaten arka binadaymış sizde kalacak değil eşin seni düşünüyor ve sözümü de sakınmıyorum diyorsun biraz patavatsızsınız sanırım ama bence kadir kıymet bilin bir kötülüğünü görmediyseniz arada bir gelip bakabilir gün içinde birkaç saat gelebilir ama hep kalmak olmaz deyin de böyle konuşmakla da olmaz.
Canim ben rahatca bacaklarımı uzatıp yatmak isterim.malum her yerim siş işte yapamıyorum ama kayınvalidem yanımda olunca ayıp olmasın diye kendimi kasicam yorulucam de. Bizim kayinvalidede bende kalın demişti ben öyle söyledim esime gitmedimEsim tutturmus doğuma kadar annem bizde kalsın ben evde olmadığımda aklım sende kalıyor diyo annesi zaten arka binada bende rahat edemem yanımda ne desem vazgeçer benim öküz annesi guya beni dusunuyo ama esimi saatlerce cagirip kendi isleriyle ugrastirir dusunceli kv benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar pat diye lafı atıyorum hem esimi ikna edip hemde kotu olmamak icin ne desem bilemedim
çok uzakmış kv'nde sende kalmasını istiyor eşin hey allahım yaEsim tutturmus doğuma kadar annem bizde kalsın ben evde olmadığımda aklım sende kalıyor diyo annesi zaten arka binada bende rahat edemem yanımda ne desem vazgeçer benim öküz annesi guya beni dusunuyo ama esimi saatlerce cagirip kendi isleriyle ugrastirir dusunceli kv benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar pat diye lafı atıyorum hem esimi ikna edip hemde kotu olmamak icin ne desem bilemedim
Esim tutturmus doğuma kadar annem bizde kalsın ben evde olmadığımda aklım sende kalıyor diyo annesi zaten arka binada bende rahat edemem yanımda ne desem vazgeçer benim öküz annesi guya beni dusunuyo ama esimi saatlerce cagirip kendi isleriyle ugrastirir dusunceli kv benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar pat diye lafı atıyorum hem esimi ikna edip hemde kotu olmamak icin ne desem bilemedim
Herhangi bişey olsa bile eşine;ilk onu arayacagini,annesine rahatlikla bisey söyleyemeyecegini soyleyebilirsin limonata hemde ne gerek war yani o kadar yakinsanizEsim tutturmus doğuma kadar annem bizde kalsın ben evde olmadığımda aklım sende kalıyor diyo annesi zaten arka binada bende rahat edemem yanımda ne desem vazgeçer benim öküz annesi guya beni dusunuyo ama esimi saatlerce cagirip kendi isleriyle ugrastirir dusunceli kv benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar pat diye lafı atıyorum hem esimi ikna edip hemde kotu olmamak icin ne desem bilemedim
Kendi annem babam cok sukur var rabbim yokluklarini gostermesin kaynanam su an bana geldi. geldigi gibi misafir cagirdi ki benim kimildayacak halim yok. gelen misafir bile gobegimi ite ite onlara cay vermeme dayanamadı caydanligi buraya getir dedi kaynanam da yok yok cay sogur dedi. yani siz nasıl kayınvalidesiniz bilmiyorum ama insaf biraz da vicdan..konu sahibi ve destekleyenler ,bir gelinim var bitane daha olacak inşallah bu kadar dejenere olmuş aile değerleri kaybolmuş yada hiç bilmeyen insanlar çıkmaz karşıma yazacak çok şey var fakat yazmayacağım Allah ıslah etsin kayınvalide yada gelin evlat herneyse kendini bilenleri tenzih ediyorum ,kendi anneniz babanız kardeşiniz yokmu
Inan ki daha cok zarari olacka bide kaynanaya yemek kaynanaya yatak ben kendime pilav yapıp yiyosam kaynana yemicek yaptigim hic biseyden mutlu olmucak ve bi dunya dedikodu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?