- 1 Temmuz 2009
- 233
- 78
- 98
Seni burda harcarlar denizcik
aaa bak ben bunu atlamisim.kv beni savunmadi dogru soyluyorsun...misafirLaboum .. Arkadaşım Senin k.v biraz senin iyi niyetinden suistimal ediyor sanırım. Misafirin yanında seni sıvınmadı ki halini bilmiyor mu? Misafire ne oluyor anlamıyorum kendileri sanki senin olaylarından geçmedi ki halini bilmiyor ona mi düşmüş. Arkadaşim ben senin yerinde olsaydım lafımı söylerdim güzel bir sekilde.
cunku onun da karin agrisi var gelip gitme.ile.ilgili...ne rahatlik..yaptik da ne oldu...kafam rahat hic olmazsa...K.v hep böyle aslında bende evliyim arkadaşım. Misafirin sana söylediği şeyler onu hoşuna gitmiştir de ondan sesini çıkartmamıştır. İyi demissin arkadaşım insanı nasil günaha sokacaklarini bilmiyor bu millet.
Diğer ülkelerde kadınlar, eşlerinin annelerinin evlerine gelmesini sorun etmiyorlar. O yüzden onlarda yok sanıyoruz. Bebek bekleyen tüm annelere Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin. Kendilerini böyle meselelerle boşu boşuna strese sokuyorlar. Bence hamileliğin tadını çıkarmak gerek. Bunlar kayınvalideyi istemiyorum stresi yaşanılacak değil, keyif çıkarılacak güzel günler...
:) Bana da öyle geldi. Bu forumda bir kayınvalide nefreti almış başını gidiyor. Burada gelinlerle pek anlaşamayacağım gibi... Allah, bu güzel gelinlere kayınvalide sevgisi versin. Ne diyeyim? :))
Cevap bu.zaten arka binada
Bu kaynanalara karşi neden böylesiniz anlamiyorum...ben hamileliğimi yalniz geçirdim üstelik çalisiyordum ve eşim de geç geliyordu kaynanamin olup yardimci olmasini çok isterdim...lohusa halimle de tek kaldim tecrübesiz ilk çocukla üstelik annemle ayni şehirdeyiz ama sadece iki gün kaldi çok zor günlerdi benim için yeni yeni toparliyorum...bu kaynanalarin hepsi mi kötü ee hepimizin annesi de bi kaynana...Esim tutturmus doğuma kadar annem bizde kalsın ben evde olmadığımda aklım sende kalıyor diyo annesi zaten arka binada bende rahat edemem yanımda ne desem vazgeçer benim öküz annesi guya beni dusunuyo ama esimi saatlerce cagirip kendi isleriyle ugrastirir dusunceli kv benimde ağzımın ayarı hiç yok kızlar pat diye lafı atıyorum hem esimi ikna edip hemde kotu olmamak icin ne desem bilemedim
Bence sorun doğum yapan gelinlerin kv gelince mi rahat edeceği yokken mi rahat edeceği.Bu kaynanalara karşi neden böylesiniz anlamiyorum...ben hamileliğimi yalniz geçirdim üstelik çalisiyordum ve eşim de geç geliyordu kaynanamin olup yardimci olmasini çok isterdim...lohusa halimle de tek kaldim tecrübesiz ilk çocukla üstelik annemle ayni şehirdeyiz ama sadece iki gün kaldi çok zor günlerdi benim için yeni yeni toparliyorum...bu kaynanalarin hepsi mi kötü ee hepimizin annesi de bi kaynana...
Napacaksin pekiZaten dibindeymis ne gerek varmis.
Bisey olsa zaten cagirirsin.
Benimkide dusunmus tasinmis bana yerlesmeye karar vermis.evi var maasi var daha birsuru cocugu var.sagolsun beni dusunmus yerlescekben bir hafta tahammul edemiyorum onun dusuncesine bak.
sizde şunu bilin kendi çocuklarınızdan mahrum kalacaksınız hep genç kalmayacaksınız,gelinim çok uyanık ve bana çok değer verir bende ona tabiki herkesin ne veriyorsa karşılığını misliyle almak nasip olsun,ihtiyacı olana yardım etmek karşılıklı yardımlaşmak ,kullanılmaksa kullandırmayın asla kendinizi yazık olurNe alakası var dejenere olmakla? Acaba işinize mi gelmedi kız karnı burnunda niye kaynanasının misafirini çekmek zorunda mı bu ne cüret ben de sizin gibileri anlayamıyorum.Haksızlığa gelemiyor kendini kaynanaya kullandırmıyor diye niye yeni nesil hemen dejenere olmuş oluyor?!Bu gidişle alacağınız gelin de uyanık olacak bunu bilin de..
Arka binadaymış çağırsanız duyar zaten doğumdan sonra da gelmek istiyorsa gündüz gelip akşam evine geçebilir.Ön sayfalarda sanırım eşiniz sizin anneniz için geldiğinde kalıyor demiş anneniz uzak bir şehirden geliyorsa kalması normal farklı şehirde mi yoksa oda yakın mı size?Napacaksin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?