Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Benüm hanumefendi de kanala girmedi daha, kanala girince karnın çok iner diyorlar ama bilemiyorum ki.

Ama onlari hep dayiyordu iste. Tek fark dunden beri ara ara totomun da agrimasi
Evet canım benim de ağrıyor:/ sağa sola dönerken kemiklerimden hatur hutur seslerde geliyor ve canım da çok yanıyor :s cennet annelerin ayakları altındadır diye boşuna dememişler:)

Benüm hanumefendi de kanala girmedi daha, kanala girince karnın çok iner diyorlar ama bilemiyorum ki.
Evet canım iniyor karın :) benim bebiş aşağıya çok baskı yapıyor

Ya gecen arkadas dogum yapti o an inmis onunki. Doktor inmemisse cati bas uyumsuzlugu olabilir dedi ama benim keci inat etmis de olabilir zaten 34 de dondu tersti. Sana ne diyor doktorun?

Evet canım benim de ağrıyor:/ sağa sola dönerken kemiklerimden hatur hutur seslerde geliyor ve canım da çok yanıyor :s cennet annelerin ayakları altındadır diye boşuna dememişler:)
Oyle valla. Su an oturuyorum sol taraf kalca agriyor. Uzanirken kendini ittiriyor gibiydi az once ama isik tutacam artik isiga gelsin.

Ya gecen arkadas dogum yapti o an inmis onunki. Doktor inmemisse cati bas uyumsuzlugu olabilir dedi ama benim keci inat etmis de olabilir zaten 34 de dondu tersti. Sana ne diyor doktorun?
Benim bebek 28de döndü. Kanala yakın ama giriş yok dedi doktor, girmezse ne olıur sormak aklıma gelmedi, o da bir şey demedi.

Oyle valla. Su an oturuyorum sol taraf kalca agriyor. Uzanirken kendini ittiriyor gibiydi az once ama isik tutacam artik isiga gelsin.
Rahat ol bebişini de rahat bırak o kanala gireceği zamanı bilir annesi :)

Benim bebek 28de döndü. Kanala yakın ama giriş yok dedi doktor, girmezse ne olıur sormak aklıma gelmedi, o da bir şey demedi.
Boy ve kilosu nasil? Benimki 2650 idi gecen hafta pazartesi boy 45cm olmasi lazim minyon oldugundan girmemistir belki digor da 36 haftalik 2 kiloluk bebek nasil normal doguyor dimi? Girmezse yukaridan baski uygularlarmis dogumda oyle gelirmis oyle dedi.

38+4te gittim doktora 3400 küsürdü boyu uzun dedi ama cm vermedi..

Demekki boy kilo ile alakasi yok bunun. Sali gel dedi yine bi gideyim bakayim dun sadece cati ve nstye bakti ultrasona koymadi almistir insallah kilo tospikim
önce ultrason ardından nst sonra çatı oldum ben, kiloyu dert etme ya, alet verileri de değişken, ama kilo alması için bol et, süt, yumurta, yoğurt, ceviz, tahin tavsiye ederim.37.hafta gittiğimde 2900 küsür falandı kilosu bu dediklerime yüklendim 1 haftada 500 gr aldı.

Ya bi diyorum beden bilir ne yapacagini amabi duyuyorum 9.5cm acikligi olup kanala girmedigi icin sezeryan olan olmus oy...
Dert etme canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, çevrenden duyduğun şeylere kulak asma canını sıkma

bi cevizle tahin yemiyorum o da useniyorum kirmaya :-/ ama paraya kiyip bi ultrasonu degistirse iyi olur doktorcum. Renklide goremedim hic oglumu.

bi cevizle tahin yemiyorum o da useniyorum kirmaya :-/ ama paraya kiyip bi ultrasonu degistirse iyi olur doktorcum. Renklide goremedim hic oglumu.
Renkli bebiş küçükken iyiydi de şimdi büyük olduğu için tam ekrana sığmıyor istenilen görüntüyü vermiyor, sadece gözü sığıyor ekrana düşün foto bile vermiyor doktor

Renkli bebiş küçükken iyiydi de şimdi büyük olduğu için tam ekrana sığmıyor istenilen görüntüyü vermiyor, sadece gözü sığıyor ekrana düşün foto bile vermiyor doktor
Arkadasimla 4 gun var aramizda onunki kanalda hic yüzü görünmüyormus :) esim de takılıyor bizimki kaburgalara tutunup gelmiycem ben mi diyecek ne yapacak diyo :) ama bilmiyorum fena gaza geldim normal dogurcam galiba ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…