- 6 Mayıs 2013
- 319
- 174
- 73
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Kizlar merhaba bebegi kanala girmeyen var mi?
Üzülmek yok canım. Bizim ne olacağımız ne belli sakın üzülme. Bebişin de sende sağlıklı olun yeter. Bakalım ilk kim kavuşacak :)Benimkide kanalda ama fayda etmedi sezeryan olucam
Neden ki? Parmaklarinda oynatiyorlar bizi simdiden ya.Benimkide kanalda ama fayda etmedi sezeryan olucam
Gorunurde sorunun cevabi sen gibisin de :))Üzülmek yok canım. Bizim ne olacağımız ne belli sakın üzülme. Bebişin de sende sağlıklı olun yeter. Bakalım ilk kim kavuşacak :)
Onun çatısı darmış canım o yüzden. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.Neden ki? Parmaklarinda oynatiyorlar bizi simdiden ya.
Bilmiyorum sanki hiç doğmayacakmış gibi gelmeye başladı bana :)Gorunurde sorunun cevabi sen gibisin de :))
Dun catiya bakti doktor ondan beri agri oldu kalcamda acaba dedim yolu buldu mu? Seninki icin su veya bu yuzden girmemistir dedi mi doktor?Benim ki haliyle girdi canım. Senin ki de girer canım benim de hemen hemen o sıralarda girdi
Gercekten son gunler oyle oluyor millet benden daha heyecanli ben hala inanamiyorum :)Bilmiyorum sanki hiç doğmayacakmış gibi gelmeye başladı bana :)
Hayır demedi benim ki kanalda zaten ama canım sende anlayabilirsin. Ayaklarıyla kaburgana baskı yapıyor mu bebeğin ?Dun catiya bakti doktor ondan beri agri oldu kalcamda acaba dedim yolu buldu mu? Seninki icin su veya bu yuzden girmemistir dedi mi doktor?
Hee. Oyle olsam dusunmem ki mevlam oyle yaratmis bebis de kendi de zorlanir normal dogumda cunku.Onun çatısı darmış canım o yüzden. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Ahaha evet canım :)) öyle oluyor gerçekten. Şuan karnımda ağrılar kasılmalar var. Ne oluyor acaba :/Gercekten son gunler oyle oluyor millet benden daha heyecanli ben hala inanamiyorum :)
Hani benimki kadarken girmis ya girmedigi zamanda yorum yapti mi diye dediydimHayır demedi benim ki kanalda zaten ama canım sende anlayabilirsin. Ayaklarıyla kaburgana baskı yapıyor mu bebeğin ?
Aynen öyle canım. Senin bebiş kız mı?:)Hee. Oyle olsam dusunmem ki mevlam oyle yaratmis bebis de kendi de zorlanir normal dogumda cunku.
Gecen boyle sen gibi bir gunu kalan biriyle konusurken doguma gonderdim hazirlikli olAhaha evet canım :)) öyle oluyor gerçekten. Şuan karnımda ağrılar kasılmalar var. Ne oluyor acaba :/
Erkek :) senin kiz sanirim Allah bagislasin simdiden. İlk mi?Aynen öyle canım. Senin bebiş kız mı?:)
Evet canım o zaman bebişin girmiş büyük ihtimalle :) öncesinde sadece nst ye ve ultrasona giriyordum sadece ondan dememiştir :)))Hani benimki kadarken girmis ya girmedigi zamanda yorum yapti mi diye dediydimbazen ayak bazen popoyla baski yapiyor kaburgaya baya bi
Ay heyecan yaptım şimdi :')Gecen boyle sen gibi bir gunu kalan biriyle konusurken doguma gonderdim hazirlikli ol
Allah razı olsun canım benim evet ilk :)Erkek :) senin kiz sanirim Allah bagislasin simdiden. İlk mi?
Ama onlari hep dayiyordu iste. Tek fark dunden beri ara ara totomun da agrimasiEvet canım o zaman bebişin girmiş büyük ihtimalle :) öncesinde sadece nst ye ve ultrasona giriyordum sadece ondan dememiştir :)))
Benim de ilk :) pek sansli olacak kerata dersin pasa torunuAllah razı olsun canım benim evet ilk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?