Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

hanımlar maaşallah çok hamaratsınız ne güzel şeyler yapmışsınız güle güle kullanın inşallah..
ben bu konuda çok beceriksizim maalesef kapı süsü için tülü kapıya nasıl giydireceğimi bile bilmiyorum nette aradım ama video bulamadım bana tarif eder misiniz ?

Teşekkürler canımm çok basit aslında tütü tülü diye geçen tüllerden ben 6 metreye yakın almıştım arttı 1 metreye yakını 2 kat olucak şekilde katladım sonra kapının altından üstünden geçirip 2 ucu birbirine bağladım bukadar anlatabildimmi bilmiyorum tabi

bende tülü aldırdım eşime 10 metre gidiyor demişler 10 metre aldık ama nasıl yapacağımı bilemedim...
tül çarpı şeklinde duruyo ya kapıda ortasında da fiyonk filan oluyo ya nasıl yapılıyo canım sana zahmet biraz ayrıntılı anlatır mısın ?

alıntı yapmayı unutmuşum canım üstte mesajım

Ben fiyonk yapmadığım için 5 metre yeterli oldu canım hediye paketi yaparken hani kurdeleyi kutunun altından geçiririz ortada kurdelenin iki ucunu eşit uzunlukta kalıcak şekilde düğüm atarız sonrada fiyonk yaparız ya aynı mantık aslında tülü kapıdan geçirip iki ucu bağlayıp fiyonk yapabilirsin yada fiyonku ayrı yapıp geçirdiğin tülün üstünede takabilirsin

teşekkürler canım anladım nasıl olacağını fiyonk yapımını nette videoda izlemiştim onu da yaparım inş. pek anlamam bu işlerden ama beceririm inş.

ne güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık.. ben de bazen uğraşıyorum evde bir şeylerle.. Evdeki malzemelerle kapıyı süslerim.. Bu da takı yastığımız, hazır yaptırdım..
Çok çok şeker canım. Özellikle takı yastığına bayıldım :) valla hevesim geldi takı yastığını da kendim yapıcam inşallah :)

Canım onu bende duydum ama etkisi nedir hiç bilmiyorum doktoruna danışmadan kullanma derim.ben çatı darlığı ve fıtıktan ötürü mecburi sezeryan olucam haftaya malesef
Hayırlısı buymuş demek canım. Son anda sezeryana dönüp şoke olan var.

böğürtlen yaprağı çayı mıydı böğürtlen çayı mı ne öneriyorlar son günler için, içsek mi ki?
Hurma ye canım ben hurma yiyorum. O doğumu kolaylaştırıyomuş. Bi de doğum anında okunacak doğumu kolaylaştıracak dualar var. Onları okuyorum ben şimdiden

Kızlar bunlar da bebişimin ilk giyecekleri inşallah :)

Arkadaşlar oğluma kalça çıkığı teşhisi konunca aylarca alçıda kaldı yeni aldığım bebek arabasını sadece bir ay kullandım yepyeni ve tertemiz ilgilenenlere whatsapptan resim ve video gönderebilirim.Concord neo siyah 2015 model

Hangi dualar canım? Günde 3 hurma yiyorum aç karnına ama tık yok
Bende 3 tane yiyorum canım. Demek ki daha zamanı var. Bak benim de bir günüm var bebeğim hala içim de, zaten o erken doğması için değil ki kolaylık olsun diye doğum da :) duaları yazayım canım. Ben bu duaları oluyup suya üfleyip içiyorum. Abese suresi 19-20. Ayetler. A'raf suresi 54. Ayet. Ayetel kürsi. Nas-felak-ihlas. İnşirah suresi bunları okuyorum 3 er defa bide kısa cümleler var. Rabbiyesir vela tuassir rabbi temmim bilhayr. Bide "lailahe illa ente subhaneke inni kuntuminezzalimin. Bu kısalarıda 33 er defa okuyorum. Ama birer defada okusan olur niyet önemli :) rabbim kabul eylesin, hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.

Evet, maşallah senin hafta dolmuş bile :) Abese ve Araf'ı duymamıştım, okuyayım inşAllah. Yok mu sen de belirti vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…