- 6 Mayıs 2013
- 319
- 174
- 73
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Üzülmek yok canım. Bizim ne olacağımız ne belli sakın üzülme. Bebişin de sende sağlıklı olun yeter. Bakalım ilk kim kavuşacak :)
Neden ki? Parmaklarinda oynatiyorlar bizi simdiden ya.
Benüm hanumefendi de kanala girmedi daha, kanala girince karnın çok iner diyorlar ama bilemiyorum ki.
Arkadasimla 4 gun var aramizda onunki kanalda hic yüzü görünmüyormus :) esim de takılıyor bizimki kaburgalara tutunup gelmiycem ben mi diyecek ne yapacak diyo :) ama bilmiyorum fena gaza geldim normal dogurcam galiba ben :)
Öyle tabi kordon dolanması cati darligi ters olmasi kilolu olmasi gibi durumda gözümü kirpmazdim bendeZehranırhifanında dediği gibi çatı darlığı canım yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş
Ay utangaç Kıyamam :) benimki de evde kipir kipir doktorda hep uyuyor bende pek hareketli halini göremedim :)Benim bebişte yüzünü göstermeyenlerdendi eliyle kapatıyordu sürekli geçen gittiğimdede doktor artık göremeyiz kanalda dedi 1 kere gördük oda yandan azıcık
Öyle tabi kordon dolanması cati darligi ters olmasi kilolu olmasi gibi durumda gözümü kirpmazdim bende
Ay utangaç Kıyamam :) benimki de evde kipir kipir doktorda hep uyuyor bende pek hareketli halini göremedim :)
Ben de normale sonra ters diye sezeryana sonra döndü diye normale hazırladim.simdi de kanala girmedi diye ortada kaldım :))Ben biraz fazla şartlamıştm normal olucak diye sezeryan diyince afalladım baya neyse dedik sağlıklı olsunda artık nasıl gelmek isterse gelsin
Ee sezeryan ne zaman şimdi?Hemde ne utangaç canım doğumda süpriz olacak yüzü bizim için
Ee sezeryan ne zaman şimdi?
Ben de normale sonra ters diye sezeryana sonra döndü diye normale hazırladim.simdi de kanala girmedi diye ortada kaldım :))
Ay ne güzel ya :) sağlığıyla al inşallah :) ben görünce cok ağlarım sanırım :)Pazartesi muayene olucam çarşamba yada cumada doğum olucak inşallah
Etti ya :) eşim diyo poposu nerde bunun poposuna vurcam elleme dedim oğluma :)Hey Allahım yaa şebek ettiler bizi bacak kadar boylarıyla
Etti ya :) eşim diyo poposu nerde bunun poposuna vurcam elleme dedim oğluma :)
Ay ne güzel ya :) sağlığıyla al inşallah :) ben görünce cok ağlarım sanırım :)
Amiiin :) benimki de aynı ya aşkım gel gel bak nasıl hareket ediyor. Ama ediyodu ya... Diyorum artik oldu ki agladi kucağına verecegim sana gelince duruyor bu cocuk e anneye geçiyor nazi :-/Şimdiden başlamış ana ogul dayanışması bizim kızda bana tekmeleri atıyor babası elini koyunca sakinleşiyor rabbim eksiklikleri göstermesin valla
Tabii ki canım girer rahat ol. Belki de kanal dadırSıkmıyorum da bebek icin dogru karari vermeye calisiyorum iste :-/ gerci son anda tersken donen bebek var benimki de kanala girer herhalde yahu.
Dun gece bu saatlerde dis agrisindan ağlıyordum hemde honkure honkure. O derece agridi. Bi daha da doguma mutluluktan ağlarım insallah :)İnşallah canım bende dayanamam heralde zaten duygusallık tavan yapmış durumda
Daha dün degildi yaTabii ki canım girer rahat ol. Belki de kanal dadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?