Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Amiiin :) benimki de aynı ya aşkım gel gel bak nasıl hareket ediyor. Ama ediyodu ya... Diyorum artik oldu ki agladi kucağına verecegim sana gelince duruyor bu cocuk e anneye geçiyor nazi :-/

Benimkide öyle sürekli yalancı çıkarıyor beni Kızlar babaya düşkün olur ben ordan biraz yırtarım gibime geliyor

Benimkide öyle sürekli yalancı çıkarıyor beni Kızlar babaya düşkün olur ben ordan biraz yırtarım gibime geliyor
Keşke benim kinin de babası insan olsaydı. Ama kader işte. Ben evladıma hem anne hem baba olucam Allah ın izniyle

Daha önce normal doğum yaptım o yüzden katlanırim diyorum cesaretim o yüzden aslında. Bir de eger gerçekten ihtiyaç yoksa bebegi yerinden etmek istemiyorum.
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim. Benim de yarın günüm dolacak. Bakalım bebiş gelecek mi

Ruyamda nisanim gelmisti pek mutluydum bi dogsun da kuzum paslasa paslasa bakariz artik :) yalnız uyandığımda hayak kirikligina ugradim :-/

Ruyamda nisanim gelmisti pek mutluydum bi dogsun da kuzum paslasa paslasa bakariz artik :) yalnız uyandığımda hayak kirikligina ugradim :-/
İlk bebeğin doktorun verdiği tarih de mi doğdu canım ?

Kafaya yer eden herseyi rüyada görüyoruz valla bende rahat 10 kere doğurdum hamileliğim boyunca

Ilkini kaybettik 5.5 aylikti normal dogumla alindi o kuzum da erkekti. O yüzden diyorum ya suni sancisi balonu herşeyi gördüm o zaman. Allah'in izniyle bu da doğar.
İnşallah canım inşallah. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz rabbimin izni ile..

Gece uyuyakalirim korkusu mu var ne icten ice nedir anlamadim :) rüyamda ne zaman görsem keyifli keyifli uyuyor tospam bende emzirme telasinda :))
Evet canım bende hep uyurken görüyorum :) uyansada emzirsem doya doya koklasam diye düşünüp duruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…