- 4 Nisan 2014
- 268
- 50
- 18
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Canm biraz sancim oluyor genelde sabaha karsi uykumda farkediyorum bugun doktor kontrolum vardi bebegin esinde kireclenme varmis doktorum daha sıkı takipe aldi 10gun sonra gidicem bu seferCanım düzenli değiller. Bebeğiminde niyeti yok sanki. Sen nasılsın ağrın falan oluyor mu?
Nst ye giriyor musun peki canım ?Canm biraz sancim oluyor genelde sabaha karsi uykumda farkediyorum bugun doktor kontrolum vardi bebegin esinde kireclenme varmis doktorum daha sıkı takipe aldi 10gun sonra gidicem bu sefer
Temizlik yaptim cömeldim kalktım inşallah mesaji almıştır tospaEvet canım bende hep uyurken görüyorum :) uyansada emzirsem doya doya koklasam diye düşünüp duruyorum :)
Nst ye giriyor musun peki canım ?
Anladım canım. Belki sende yakında kavuşursun bebeğineEvet canm ckmiyor nst de sancim daha bello degern altnda olunca sanci saylmiyo ya zaten suyu haftasina gore iyi dedi ama plesantasi yaslanmsi biraz 39haftadan sonra oluyomus normalde bu yaslanma
Gel artık mı diyorsun yoksa bebişine :]Temizlik yaptim cömeldim kalktım inşallah mesaji almıştır tospa
Diyorum da takan yok :)) dün benimki ile günü aynı olan arkadaş da doğum yapince heveslendimmGel artık mı diyorsun yoksa bebişine :]
Bende diyorum ama dinleyen kim :) ancak bi otarafa takla atsın bi bu tarafa :)Diyorum da takan yok :)) dün benimki ile günü aynı olan arkadaş da doğum yapince heveslendimm
Koca bi popo göğsümun altinda benim de. Oğlum diyorum yukari değil aşağıya ama hic. Bi ultrasona gireyim de haftaya ultrasonda da belli oluyormus inip inmedigi nasilsa.Bende diyorum ama dinleyen kim :) ancak bi otarafa takla atsın bi bu tarafa :)
Sanirim erkenci olcak benim pasa☺☺Anladım canım. Belki sende yakında kavuşursun bebeğine
bende ara ara bel ağrısı, adet sızısı oluyor ve sık sık da kasılma oluyorSelam kızlar, nasılsınız? Var mı gelişme
Tamam işte canım şuan da duruşu normal. Yani poposu yukardaysaKoca bi popo göğsümun altinda benim de. Oğlum diyorum yukari değil aşağıya ama hic. Bi ultrasona gireyim de haftaya ultrasonda da belli oluyormus inip inmedigi nasilsa.
Evet canım. Sağlıkla ve hayırlısıyla kavuş bebişineSanirim erkenci olcak benim pasa☺☺
Selam canım ara ara sancılarım var. Sende var mı bi gelişme ?Selam kızlar, nasılsınız? Var mı gelişme
Senin yine 8 günün var. Ya benbende ara ara bel ağrısı, adet sızısı oluyor ve sık sık da kasılma oluyor
ayrıca kasığımda 1 haftadır şişlik ve acı var yürürken bile çok acıyor hareketlerimi kısıtlıyor
ama bunlara rağmen hiç kızımın gelmeye niyeti yok
Cimcikleyecem zaten kacsin asagiya :-/ milletin kirki cikacak benimki hoppa cuppa toto havada oh.Tamam işte canım şuan da duruşu normal. Yani poposu yukardaysa
Benim bebişte ayaklarıyla kaburgama baskı yapıyor. Kemiklerimi birbirine geçirdi minnoşum resmen :)Cimcikleyecem zaten kacsin asagiya :-/ milletin kirki cikacak benimki hoppa cuppa toto havada oh.
oo senin günün gelmiş de geçiyor ama kızlar nazlı olurmuş zaten... ben de daha en az 10 gün beklerim gibi geliyorSenin yine 8 günün var. Ya ben
Ne bicim oturuyorsun rahat otursana diyorlar bazen diyorum ancak boyle rahat ediyorum ama yamuk yumugum o an :) ee doktora gidecek misin gecikince gunun gel demis miydi?Benim bebişte ayaklarıyla kaburgama baskı yapıyor. Kemiklerimi birbirine geçirdi minnoşum resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?