Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Canım düzenli değiller. Bebeğiminde niyeti yok sanki. Sen nasılsın ağrın falan oluyor mu?
Canm biraz sancim oluyor genelde sabaha karsi uykumda farkediyorum bugun doktor kontrolum vardi bebegin esinde kireclenme varmis doktorum daha sıkı takipe aldi 10gun sonra gidicem bu sefer

Canm biraz sancim oluyor genelde sabaha karsi uykumda farkediyorum bugun doktor kontrolum vardi bebegin esinde kireclenme varmis doktorum daha sıkı takipe aldi 10gun sonra gidicem bu sefer
Nst ye giriyor musun peki canım ?

Evet canm ckmiyor nst de sancim daha bello degern altnda olunca sanci saylmiyo ya zaten suyu haftasina gore iyi dedi ama plesantasi yaslanmsi biraz 39haftadan sonra oluyomus normalde bu yaslanma​
Anladım canım. Belki sende yakında kavuşursun bebeğine

Diyorum da takan yok :)) dün benimki ile günü aynı olan arkadaş da doğum yapince heveslendimm
Bende diyorum ama dinleyen kim :) ancak bi otarafa takla atsın bi bu tarafa :)

Selam kızlar, nasılsınız? Var mı gelişme
bende ara ara bel ağrısı, adet sızısı oluyor ve sık sık da kasılma oluyor
ayrıca kasığımda 1 haftadır şişlik ve acı var yürürken bile çok acıyor hareketlerimi kısıtlıyor
ama bunlara rağmen hiç kızımın gelmeye niyeti yok

Koca bi popo göğsümun altinda benim de. Oğlum diyorum yukari değil aşağıya ama hic. Bi ultrasona gireyim de haftaya ultrasonda da belli oluyormus inip inmedigi nasilsa.
Tamam işte canım şuan da duruşu normal. Yani poposu yukardaysa

Senin yine 8 günün var. Ya ben

Cimcikleyecem zaten kacsin asagiya :-/ milletin kirki cikacak benimki hoppa cuppa toto havada oh.
Benim bebişte ayaklarıyla kaburgama baskı yapıyor. Kemiklerimi birbirine geçirdi minnoşum resmen :)

Benim bebişte ayaklarıyla kaburgama baskı yapıyor. Kemiklerimi birbirine geçirdi minnoşum resmen :)
Ne bicim oturuyorsun rahat otursana diyorlar bazen diyorum ancak boyle rahat ediyorum ama yamuk yumugum o an :) ee doktora gidecek misin gecikince gunun gel demis miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…