Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

B
Selam canım ara ara sancılarım var. Sende var mı bi gelişme ?
Bugün mutfağı toparlarken anam bir ağrı girdi dehşet bir şey, hemen oturdum, vücudum buz gibi oldu üşüme geldi sanki adet öncesi ya da adet zamanı gibi, dedim doğuruyor muyum acaba baktım pek geçecek gibi değil ılık duş aldım, çıktım ki hiçbir şey yok, peh dedim ))

Bu da mi gol degil

oo senin günün gelmiş de geçiyor ama kızlar nazlı olurmuş zaten... ben de daha en az 10 gün beklerim gibi geliyor
Yarın tam 40 hafta 1 günlük oluyor yani günüm doluyor. Suni sancı mı yemek zorunda kalıcam acaba ? :-(

Ne bicim oturuyorsun rahat otursana diyorlar bazen diyorum ancak boyle rahat ediyorum ama yamuk yumugum o an :) ee doktora gidecek misin gecikince gunun gel demis miydi?
Cuma günü günün doluyor. Sancılanırsan gel dedi :/

aynen gol olmadı yine millet de arıyor doğurdun mu diye apartmanda çocuklar eşimin önünü kesmiş bugün abla doğurdu diye durumum o denli feci yani herkese dert oldu
Minnacık bebişler bize kırk takla attırıyorlar hiç de gelmeye niyetleri yok gibi :/

Canım banada 7-8 gün önce falan bir sancı girdi omrumde öyle bişey görmedim. Uzun surse nefes alamamaktan gidicektim az daha. Ama 1 dk falan surdu bi daha da o denli bi sancım olmadı feci bişeydi. Rabbim cumlemize yardım eylesin.

aynen gol olmadı yine millet de arıyor doğurdun mu diye apartmanda çocuklar eşimin önünü kesmiş bugün abla doğurdu diye durumum o denli feci yani herkese dert oldu
Ben dedim zaten bir dahakine bir ay gec verecem tarihi doguracak olan ben bu kadar strese girmiyorum be

Zaten cay icmeye gelecektim deseydin zaten gidecen sancin olunca yahu bu doktorlar da alem :-/ benim de bi doktor 21 digeri 24 dedi hangisi tutar bilmiyorum
Hakkatten ya :/ sancın olursa sakın evde doğurma dememiş Allah tan aşkım minnoşum gel artık anneeem :-'(

Bebis rahatsa yerinde vermez ben doktor oyle birsey dedi mi diye sordum ya milletinki erken gelir bizimki hiic. Tembel zamanda mi yaptik diyecegim ama oyle olduydu :-/ o ay calisma olmadiydi cok :-/
Ahaha ay olsun asıl bizim şükretmemiz lazım. Bu aralar yakınlarım hep premature doğuruyorlar. 26 haftalık doğuran bile var. Bebeği kuvezde. Allah bize akıl fikir versin bizde beğenemiyoruz

Ahaha ay olsun asıl bizim şükretmemiz lazım. Bu aralar yakınlarım hep premature doğuruyorlar. 26 haftalık doğuran bile var. Bebeği kuvezde. Allah bize akıl fikir versin bizde beğenemiyoruz
Ya diyordum hep ama erken gelip kuveze girmesin gec gelip bekletmesin.Henuz gec kalmis sayilmaz da kanala inmis olsa beklerim normal normal ama belirsiz ya o sikinti bende. Yarin kacta randevun?

Ya diyordum hep ama erken gelip kuveze girmesin gec gelip bekletmesin.Henuz gec kalmis sayilmaz da kanala inmis olsa beklerim normal normal ama belirsiz ya o sikinti bende. Yarin kacta randevun?
Gitmiycem ki yarın canım. Gidersem pazartesi giderim doğmazsa. İnşallah pazartesiye kalmaz doğar. Sende stres yapma kız daha var senin, ara ara sancıların oluyor mu senin ?

Gitmiycem ki yarın canım. Gidersem pazartesi giderim doğmazsa. İnşallah pazartesiye kalmaz doğar. Sende stres yapma kız daha var senin, ara ara sancıların oluyor mu senin ?
İnsallah gelir ya o zamana. Sancim yok bazen donup donup itiyordu sanki kendini asagiya bu ara o da yok. Bazen hareket ettiginde gazim varmis gibi agri oluyor o kadar. Su an teee koltuk altimin bir karis asagisinda orada napiyosa :-/

İnsallah gelir ya o zamana. Sancim yok bazen donup donup itiyordu sanki kendini asagiya bu ara o da yok. Bazen hareket ettiginde gazim varmis gibi agri oluyor o kadar. Su an teee koltuk altimin bir karis asagisinda orada napiyosa :-/
İnşallah canım hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize,benim minnoşta uyudu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…