- 5 Mayıs 2011
- 505
- 115
- 123
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Bugün mutfağı toparlarken anam bir ağrı girdi dehşet bir şey, hemen oturdum, vücudum buz gibi oldu üşüme geldi sanki adet öncesi ya da adet zamanı gibi, dedim doğuruyor muyum acabaSelam canım ara ara sancılarım var. Sende var mı bi gelişme ?
Bu da mi gol degilB
Bugün mutfağı toparlarken anam bir ağrı girdi dehşet bir şey, hemen oturdum, vücudum buz gibi oldu üşüme geldi sanki adet öncesi ya da adet zamanı gibi, dedim doğuruyor muyum acababaktım pek geçecek gibi değil ılık duş aldım, çıktım ki hiçbir şey yok, peh dedim ))
aynen gol olmadı yine millet de arıyor doğurdun mu diye apartmanda çocuklar eşimin önünü kesmiş bugün abla doğurdu diye durumum o denli feci yani herkese dert olduBu da mi gol degil
Yarın tam 40 hafta 1 günlük oluyor yani günüm doluyor. Suni sancı mı yemek zorunda kalıcam acaba ? :-(oo senin günün gelmiş de geçiyor ama kızlar nazlı olurmuş zaten... ben de daha en az 10 gün beklerim gibi geliyor
Cuma günü günün doluyor. Sancılanırsan gel dedi :/Ne bicim oturuyorsun rahat otursana diyorlar bazen diyorum ancak boyle rahat ediyorum ama yamuk yumugum o an :) ee doktora gidecek misin gecikince gunun gel demis miydi?
Minnacık bebişler bize kırk takla attırıyorlar hiç de gelmeye niyetleri yok gibi :/aynen gol olmadı yine millet de arıyor doğurdun mu diye apartmanda çocuklar eşimin önünü kesmiş bugün abla doğurdu diye durumum o denli feci yani herkese dert oldu
Canım banada 7-8 gün önce falan bir sancı girdi omrumde öyle bişey görmedim. Uzun surse nefes alamamaktan gidicektim az daha. Ama 1 dk falan surdu bi daha da o denli bi sancım olmadı feci bişeydi. Rabbim cumlemize yardım eylesin.B
Bugün mutfağı toparlarken anam bir ağrı girdi dehşet bir şey, hemen oturdum, vücudum buz gibi oldu üşüme geldi sanki adet öncesi ya da adet zamanı gibi, dedim doğuruyor muyum acababaktım pek geçecek gibi değil ılık duş aldım, çıktım ki hiçbir şey yok, peh dedim ))
Ben dedim zaten bir dahakine bir ay gec verecem tarihiaynen gol olmadı yine millet de arıyor doğurdun mu diye apartmanda çocuklar eşimin önünü kesmiş bugün abla doğurdu diye durumum o denli feci yani herkese dert oldu
Zaten cay icmeye gelecektim deseydin zaten gidecen sancin olunca yahu bu doktorlar da alem :-/ benim de bi doktor 21 digeri 24 dedi hangisi tutar bilmiyorumCuma günü günün doluyor. Sancılanırsan gel dedi :/
Hakkatten ya :/ sancın olursa sakın evde doğurma dememiş Allah tanZaten cay icmeye gelecektim deseydin zaten gidecen sancin olunca yahu bu doktorlar da alem :-/ benim de bi doktor 21 digeri 24 dedi hangisi tutar bilmiyorum
Birden dusundum de cuma yarinHakkatten ya :/ sancın olursa sakın evde doğurma dememiş Allah tanaşkım minnoşum gel artık anneeem :-'(
Birden dusundum de cuma yarinyarin suni sanci mi vercek gelmezse
Bebis rahatsa yerinde vermez ben doktor oyle birsey dedi mi diye sordumöyle mi olur ki. Deme kız öyle inşallah gelir
AhahaBebis rahatsa yerinde vermez ben doktor oyle birsey dedi mi diye sordumya milletinki erken gelir bizimki hiic. Tembel zamanda mi yaptik diyecegim ama oyle olduydu :-/ o ay calisma olmadiydi cok :-/
Ya diyordum hep ama erken gelip kuveze girmesin gec gelip bekletmesin.Henuz gec kalmis sayilmaz da kanala inmis olsa beklerim normal normal ama belirsiz ya o sikinti bende. Yarin kacta randevun?Ahahaay olsun asıl bizim şükretmemiz lazım. Bu aralar yakınlarım hep premature doğuruyorlar. 26 haftalık doğuran bile var. Bebeği kuvezde. Allah bize akıl fikir versin bizde beğenemiyoruz
Gitmiycem ki yarın canım. Gidersem pazartesi giderim doğmazsa. İnşallah pazartesiye kalmaz doğar. Sende stres yapma kız daha var senin, ara ara sancıların oluyor mu senin ?Ya diyordum hep ama erken gelip kuveze girmesin gec gelip bekletmesin.Henuz gec kalmis sayilmaz da kanala inmis olsa beklerim normal normal ama belirsiz ya o sikinti bende. Yarin kacta randevun?
İnsallah gelir ya o zamana. Sancim yok bazen donup donup itiyordu sanki kendini asagiya bu ara o da yok. Bazen hareket ettiginde gazim varmis gibi agri oluyor o kadar. Su an teee koltuk altimin bir karis asagisinda orada napiyosa :-/Gitmiycem ki yarın canım. Gidersem pazartesi giderim doğmazsa. İnşallah pazartesiye kalmaz doğar. Sende stres yapma kız daha var senin, ara ara sancıların oluyor mu senin ?
İnşallah canım hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize,benim minnoşta uyudu galibaİnsallah gelir ya o zamana. Sancim yok bazen donup donup itiyordu sanki kendini asagiya bu ara o da yok. Bazen hareket ettiginde gazim varmis gibi agri oluyor o kadar. Su an teee koltuk altimin bir karis asagisinda orada napiyosa :-/
İnsallah :) benimki hala ayni yerde debeleniyorİnşallah canım hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize,benim minnoşta uyudu galiba
guzEvet canım. Sağlıkla ve hayırlısıyla kavuş bebişinebenim cimcime de tık yok :'-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?