- 6 Mayıs 2013
- 319
- 174
- 73
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Zehranurhifa dan ses yok dogurdumu yoksa☺☺ son gunuyduKızlarr bigün geri kaldım diyodumda maşallah kimsede tık yok daha
Evet ya aklim onda sabahtan beri napti acaba sesi cikmadigina gore vardir insallah guzel haberler :)Zehranurhifa dan ses yok dogurdumu yoksa☺☺ son gunuydu
Insallah canm bende merak ettim hala yazmamiss baksana ☺ ins kavusmustur yavrusunaEvet ya aklim onda sabahtan beri napti acaba sesi cikmadigina gore vardir insallah guzel haberler :)
Insallah canm bende merak ettim hala yazmamiss baksana ☺ ins kavusmustur yavrusuna
Seninde cok az kalms canm sancin varmi ☺Sira bize geliyo bu durumda
Seninde cok az kalms canm sancin varmi ☺
Dun bi an adet sancisi gibi 10sn. dedim bu mudur yani :-/ performansimi dusuk buldum
Normali yokki bu tospalarin ya. Uc haftadir düzenli temizlik yapıyorum camasir makinesi çalışıyor bitsin asilacak utulenecek katlanacak cicekler sulanacak mutfaga girilecek o kadar harekete hic mi sanci olmaz YOK :-/ beşiği kurdum.gözüme bakıyor bi doguramadin diyeHaha canm anne ben geliyorum az kaldi diyor seninki bugun sabahtan beri benmde var biraz agrim herzamankinden farkli ama normal mi erken mi bu agrilar icin bilmiyorum
Bende oyle cok hareketliyim evin icindedr canm oturmuyorum gun icinde uzanmiyorum hatta dunde ayakta kaldim cok ondanmi agrim var acaba sen dogur vaktin gelmis benmki biraz daha beklesin ☺☺☺ buyusun azcik daha .. Doktor a ne zaman gideceksinNormali yokki bu tospalarin ya. Uc haftadir düzenli temizlik yapıyorum camasir makinesi çalışıyor bitsin asilacak utulenecek katlanacak cicekler sulanacak mutfaga girilecek o kadar harekete hic mi sanci olmaz YOK :-/ beşiği kurdum.gözüme bakıyor bi doguramadin diye
Hic belli olmaz canm saglikli dogsunda onemlin olan o fazla zamanin kalmadi zaten kendi istegiyle gelirse daha iyi olur zaten sezeryan olsan bile ☺
Ayy cok heycanli canm ya belkide dogurdu hastaneden ckmayi bekliyor ☺☺☺ZehranurHifa canımm inşallah bebeğini almışsındır kucağına ugradığında muhakkak ses ver bize merakta kaldık
Sezeryan günün ne zaman ki? Acilma mi oluyor ne :) a benim tembel oglum angel teyzenin oglu tunel kaziyor sen uyu anca.
Aynen senin var daha 2 hafta kadar durmasi lazım en az :) ben sali farkli doktora gidecegim hic kanala inmemis falan demeyeceğim bakalım o ne diyecek. Sende hareketsiz kalma ama fazla da yorma kendiniBende oyle cok hareketliyim evin icindedr canm oturmuyorum gun icinde uzanmiyorum hatta dunde ayakta kaldim cok ondanmi agrim var acaba sen dogur vaktin gelmis benmki biraz daha beklesin ☺☺☺ buyusun azcik daha .. Doktor a ne zaman gideceksin
Hic belli olmaz canm saglikli dogsunda onemlin olan o fazla zamanin kalmadi zaten kendi istegiyle gelirse daha iyi olur zaten sezeryan olsan bile ☺
Sezeryan günün ne zaman ki? Acilma mi oluyor ne :) a benim tembel oglum angel teyzenin oglu tunel kaziyor sen uyu anca.
Benm bas gelis gozukuyo karnmda indi ama suyum azdi 28haftadan beri o haftasina gore duzeldi smdidde plesanta kireclenme olmus normal gozuktugu halde hersey sirf bu yuzden sezeryan olabilrimAynen senin var daha 2 hafta kadar durmasi lazım en az :) ben sali farkli doktora gidecegim hic kanala inmemis falan demeyeceğim bakalım o ne diyecek. Sende hareketsiz kalma ama fazla da yorma kendini
Bayram 9 gün tatil olackmis bu hafta da ne yogun olur doktorlar ya.dayısı gibi oglum da bayrama kalmasa bari. Benimde sezeryan olursa 17-18i olacak inşallah :)Pazartesi muayene var 16 yada 18i diye konuşmuştuk doktorla benim minnak kız canımm geç bile kaldı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?