Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Haha canm anne ben geliyorum az kaldi diyor seninki bugun sabahtan beri benmde var biraz agrim herzamankinden farkli ama normal mi erken mi bu agrilar icin bilmiyorum
Normali yokki bu tospalarin ya. Uc haftadir düzenli temizlik yapıyorum camasir makinesi çalışıyor bitsin asilacak utulenecek katlanacak cicekler sulanacak mutfaga girilecek o kadar harekete hic mi sanci olmaz YOK :-/ beşiği kurdum.gözüme bakıyor bi doguramadin diye

Bende oyle cok hareketliyim evin icindedr canm oturmuyorum gun icinde uzanmiyorum hatta dunde ayakta kaldim cok ondanmi agrim var acaba sen dogur vaktin gelmis benmki biraz daha beklesin ☺☺☺ buyusun azcik daha .. Doktor a ne zaman gideceksin

KayaAylin bebeem bende bugün inanılmaz şekilde alt tarafa baskı var ve oranın kemikleri agrıyor sanki güya sezeryan günü belli oluyo dedik inşallah dahada erkenden geliyim demez bizimki

KayaAylin bebeem bende bugün inanılmaz şekilde alt tarafa baskı var ve oranın kemikleri agrıyor sanki güya sezeryan günü belli oluyo dedik inşallah dahada erkenden geliyim demez bizimki
Hic belli olmaz canm saglikli dogsunda onemlin olan o fazla zamanin kalmadi zaten kendi istegiyle gelirse daha iyi olur zaten sezeryan olsan bile ☺

Aynen senin var daha 2 hafta kadar durmasi lazım en az :) ben sali farkli doktora gidecegim hic kanala inmemis falan demeyeceğim bakalım o ne diyecek. Sende hareketsiz kalma ama fazla da yorma kendini

Aynen senin var daha 2 hafta kadar durmasi lazım en az :) ben sali farkli doktora gidecegim hic kanala inmemis falan demeyeceğim bakalım o ne diyecek. Sende hareketsiz kalma ama fazla da yorma kendini
Benm bas gelis gozukuyo karnmda indi ama suyum azdi 28haftadan beri o haftasina gore duzeldi smdidde plesanta kireclenme olmus normal gozuktugu halde hersey sirf bu yuzden sezeryan olabilrim

Pazartesi muayene var 16 yada 18i diye konuşmuştuk doktorla benim minnak kız canımm geç bile kaldı aslında
Bayram 9 gün tatil olackmis bu hafta da ne yogun olur doktorlar ya.dayısı gibi oglum da bayrama kalmasa bari. Benimde sezeryan olursa 17-18i olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…