Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Benm bas gelis gozukuyo karnmda indi ama suyum azdi 28haftadan beri o haftasina gore duzeldi smdidde plesanta kireclenme olmus normal gozuktugu halde hersey sirf bu yuzden sezeryan olabilrim
Plesenta yaslanmasi ile kireclenmesi ayni mi acaba? Nasip iste benimki de bi öyle bi böyle bakalım bi şekilde cikacak da

Kızlar daha doğurmadım internet yoktu giremedim. Sizde durumlar ne ? Benim duzensiz sancılarım var, pazartesi doktora gidicem inşallah

Biz seni dogurttuk heyecanlandik falan :-/ duzensiz ama gun icinde sık mi onceye gore?
Evet canım. Oncesine göre biraz daha sıklaştı ama öyle çok da şiddetli sancılar değil aşağımda zonklamalar oluyor. Rahmim açılıyordur umarım :/

Zehranurhifa dan ses yok dogurdumu yoksa☺☺ son gunuydu
Canım doktorun verdiği tarih zaten tahminiymiş bi kaç gün oynama oluyormuş. Senin var mı sancıların ? İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize :)

Haha canm anne ben geliyorum az kaldi diyor seninki bugun sabahtan beri benmde var biraz agrim herzamankinden farkli ama normal mi erken mi bu agrilar icin bilmiyorum
Normal canım endişe etme. Ben iki aydır sancılanıyorum güya :)

KayaAylin bebeem bende bugün inanılmaz şekilde alt tarafa baskı var ve oranın kemikleri agrıyor sanki güya sezeryan günü belli oluyo dedik inşallah dahada erkenden geliyim demez bizimki
Canım o sancı işte. Bende de sürekli oluyor. Heleki sağa sola dönerken kemiklerim hatur hutur oluyor. Aşağıda zonklama var değil mi ? Rahim de zannedersem

Evet canım. Oncesine göre biraz daha sıklaştı ama öyle çok da şiddetli sancılar değil aşağımda zonklamalar oluyor. Rahmim açılıyordur umarım :/
Arkadasin da oyle basladi aman her zamanki sancilar diye ya bu gece gelse ya bari. Pazartesiye kalmasin cunku kendimden biliyorum beklemek birazz fazla sıkıci :-/

Arkadasin da oyle basladi aman her zamanki sancilar diye ya bu gece gelse ya bari. Pazartesiye kalmasin cunku kendimden biliyorum beklemek birazz fazla sıkıci :-/
Öyle canım gerçekten çok stres yaptım. Ama biz kontrollerimize gidip gerisini Allah a bırakıcaz artık ne yapalım. Demek ki daha minnoşlarımızın vakti gelmemiş. Doktorların verdiği tarih tahminiymiş zaten. Hamilelerin sadece %5 i verilen tatihte doğuruyormuş :)

Canım doktorun verdiği tarih zaten tahminiymiş bi kaç gün oynama oluyormuş. Senin var mı sancıların ? İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize :)
Amin canm ama bazi insanin sanci esigi yuksek olurmus hissetmezmis seninde oyle olmasin ☺farknda degilsindir belkide,,bugun sanciliydim bende canim herzamnkinden farkli

Öyle tabi gelişimi bitecek ki çıkacak kuzular :) e simdi benim bi doktor 21i digeri 24ü dedi oldu mu sana %2.5-2.5 aman beklemiyom tamam

Canım o sancı işte. Bende de sürekli oluyor. Heleki sağa sola dönerken kemiklerim hatur hutur oluyor. Aşağıda zonklama var değil mi ? Rahim de zannedersem

Aynen canım rahime baskı oluyor sanırım bel sırt agrılarımda arttı bugün bir iş yapmamama ragmen sanırım yavaş yavaş mutlu sona ilerliyorum Senin cetveli kaldırmışlar bileeee inşallah gelir fazla bekletmeden prenses

İnşallah canım inşallah:))) şuan da sancılarım var 5 dk da bir oluyor. Hadi hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun

Öyle tabi gelişimi bitecek ki çıkacak kuzular :) e simdi benim bi doktor 21i digeri 24ü dedi oldu mu sana %2.5-2.5 aman beklemiyom tamam
Canım valla şuan sancılarım var. Hayırlısı olsun, rabbim cumlemizin yardımcısı olsun. Ne olacak bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…