Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

İnşallah canım inşallah:))) şuan da sancılarım var 5 dk da bir oluyor. Hadi hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun

Canım düzenli 5 dakkada bir oluyosa vakit kaybetmeden hastane git bence baya sıklaşmış çünkü hayırlı haberlerini bekliyoruz

Küveze girmeyecegi bi vakit gelsin :) beşiğini düzmek zevkli oluyor ya :) dogum cantani hazirladin mi? Kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceksin daha ooo
☺ bu hafta odamiz gelcek onlarla oyalanirken gecer vakit banada sonra doktor kontrolu benm bide belli olmas erken riskimiz var sizin pesinizden dogurmayim hende

Küveze girmeyecegi bi vakit gelsin :) beşiğini düzmek zevkli oluyor ya :) dogum cantani hazirladin mi? Kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceksin daha ooo
Hepsi hazir canim benim yikandi utulendi Cantamiz hazir biz haziriz anlicaginiz .gonul isterki gununde gelsin doktorumda nekdar dursa kardir diyo tutabildgi kadar dursun diyor bi sorun olmadikca almayiz normal doguma birakiriz diyor butun onlemleri aldi ciger gelistirici ignemiz falan vuruldu hep . insallah bi sorun olusmaz gununde gelir saglikla ama tehlikeye gircekse hayati mecburen kabul edicem ne yapilmasi gerekiyorsa saglikla olsun onemli olan o

Sen erken davranmissin :) ama hazir olmasi iyi millet 7.ayda ne olur ne olmaz diye hazirliyo ben gevşek davrandim az seninki kadardi yaptım :)) nasıl icerde durmasi sağlığı icinse eğer erken gelmesi gerekirse o da sağlığı için sonuçta onun için diyorum ya sezeryan veya normal diye tutturmuyorum oglumun sagligi önemli :)

Yok ya nerde :) dun gece 3de bi hafif kasilma ter basma falan oldu ama biz hala esimle çekirdek citliyoruz tabi ki de geçti

Bende dünden beri kendimi bir garip hissediyorum bel ağrılarım yogunlaştı nolur nolmaz diye evi temizleyim dedim sabahtan beri o oraya bu buraya deyip dönüp duruyorum umarım durduk yere sancı çıkartmam şu iş yüzünden

☺ bu hafta odamiz gelcek onlarla oyalanirken gecer vakit banada sonra doktor kontrolu benm bide belli olmas erken riskimiz var sizin pesinizden dogurmayim hende

Ben rahat 1 hafta ugraştım odayla o oraya bu buraya yok olmadı hopp eski haline derken şimdi kahve keyfimi minnoşumun odasında yapıyorum

Aynen canm erken davrandik 26haftadan sonra riskliydik.dedigin gibicanm bizim ne istedgimiz oneemli degil burada iste malesef keske kalbimizden gectigi gibi olsa☺ herseyy..

Bebek çikolatamızda geldi çok memnun kaldık kızlar yaptırmak isterseniz tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 46
Ben rahat 1 hafta ugraştım odayla o oraya bu buraya yok olmadı hopp eski haline derken şimdi kahve keyfimi minnoşumun odasında yapıyorum
Benmkilerde gelse bi dogurmadan cok iyi olcak ☺ yerlestirsem bi an once .. Canmm sende ayni bnm gbisin herseyi dusunuyosun ama dikkat et kendine temizlik yaparken yorma kendini enerjiye ihtiyacin olacak☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…