ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Canimm gozun aydinnn cokkk sevindim darisi basimiza☺☺☺☺☺☺kızlaaar miniğime kavuştuuum
Nasil gecti dogumun hastaneye nezaman gittin detaylari bekliyorum ☺kızlaaar miniğime kavuştuuum
İnşallah canım inşallah:))) şuan da sancılarım var 5 dk da bir oluyor. Hadi hayırlısı olsun rabbim yardımcımız olsun
kızlaaar miniğime kavuştuuum
Ay ya cok sukur :) Allah bagislasin canim bol bol sutun olsun insallah ben demistim dimi geliyor minnak diyekızlaaar miniğime kavuştuuum
Yok ya nerde :) dun gece 3de bi hafif kasilma ter basma falan oldu ama biz hala esimle çekirdek citliyoruzSırada tarih olarak ben varım kızlarrGerçi ben nedense bu aralar bebeem den bi atılım bekliyorum nedense
Çok fena kosarak geçiyor 30dan sonra ama :)En fazla benin var gunum gecmek bilmiyor
☺ bu hafta odamiz gelcek onlarla oyalanirken gecer vakit banada sonra doktor kontrolu benm bide belli olmas erken riskimiz var sizin pesinizden dogurmayim hendeÇok fena kosarak geçiyor 30dan sonra ama :)
☺ bu hafta odamiz gelcek onlarla oyalanirken gecer vakit banada sonra doktor kontrolu benm bide belli olmas erken riskimiz var sizin pesinizden dogurmayim hende
Hepsi hazir canim benim yikandi utulendi Cantamiz hazir biz haziriz anlicaginiz .gonul isterki gununde gelsin doktorumda nekdar dursa kardir diyo tutabildgi kadar dursun diyor bi sorun olmadikca almayiz normal doguma birakiriz diyor butun onlemleri aldi ciger gelistirici ignemiz falan vuruldu hep . insallah bi sorun olusmaz gununde gelir saglikla ama tehlikeye gircekse hayati mecburen kabul edicem ne yapilmasi gerekiyorsa saglikla olsun onemli olan oKüveze girmeyecegi bi vakit gelsin :) beşiğini düzmek zevkli oluyor ya :) dogum cantani hazirladin mi? Kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceksin daha ooo
Sen erken davranmissin :) ama hazir olmasi iyi millet 7.ayda ne olur ne olmaz diye hazirliyo ben gevşek davrandim az seninki kadardi yaptım :)) nasıl icerde durmasi sağlığı icinse eğer erken gelmesi gerekirse o da sağlığı için sonuçtaHepsi hazir canim benim yikandi utulendi Cantamiz hazir biz haziriz anlicaginiz .gonul isterki gununde gelsin doktorumda nekdar dursa kardir diyo tutabildgi kadar dursun diyor bi sorun olmadikca almayiz normal doguma birakiriz diyor butun onlemleri aldi ciger gelistirici ignemiz falan vuruldu hep . insallah bi sorun olusmaz gununde gelir saglikla ama tehlikeye gircekse hayati mecburen kabul edicem ne yapilmasi gerekiyorsa saglikla olsun onemli olan o
Yok ya nerde :) dun gece 3de bi hafif kasilma ter basma falan oldu ama biz hala esimle çekirdek citliyoruztabi ki de geçti
☺ bu hafta odamiz gelcek onlarla oyalanirken gecer vakit banada sonra doktor kontrolu benm bide belli olmas erken riskimiz var sizin pesinizden dogurmayim hende
Aynen canm erken davrandik 26haftadan sonra riskliydik.dedigin gibicanm bizim ne istedgimiz oneemli degil burada iste malesef keske kalbimizden gectigi gibi olsa☺ herseyy..Sen erken davranmissin :) ama hazir olmasi iyi millet 7.ayda ne olur ne olmaz diye hazirliyo ben gevşek davrandim az seninki kadardi yaptım :)) nasıl icerde durmasi sağlığı icinse eğer erken gelmesi gerekirse o da sağlığı için sonuçtaonun için diyorum ya sezeryan veya normal diye tutturmuyorum oglumun sagligi önemli :)
Benmkilerde gelse bi dogurmadan cok iyi olcak ☺ yerlestirsem bi an once .. Canmm sende ayni bnm gbisin herseyi dusunuyosun ama dikkat et kendine temizlik yaparken yorma kendini enerjiye ihtiyacin olacak☺Ben rahat 1 hafta ugraştım odayla o oraya bu buraya yok olmadı hopp eski haline derken şimdi kahve keyfimi minnoşumun odasında yapıyorum
Bende istyorum internetten mi ismarladiniz canimBebek çikolatamızda geldi çok memnun kaldık kızlar yaptırmak isterseniz tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?