- 6 Mayıs 2013
- 319
- 174
- 73
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Benmkilerde gelse bi dogurmadan cok iyi olcak ☺ yerlestirsem bi an once .. Canmm sende ayni bnm gbisin herseyi dusunuyosun ama dikkat et kendine temizlik yaparken yorma kendini enerjiye ihtiyacin olacak☺
Bende istyorum internetten mi ismarladiniz canim
Sorma canm benmde kaynvaldem 5dk bana ama yardimi olmadi odaha cok benden is bekliyor... Hamileligm boyunca caninin cektigi bisey varmi yapayim diye sormadi bile. Benm kendi annem teyzem geldi uzaktan evimin temizligini yaptik ugramadi temizlik yaparkenAileden uzak olunca böyle oluyor canım napıyımkayınvalidem 5 dakka uzağımda ama faydası olmadı mecbur kendi kendime yapmak zorunda kalıyorum geçen cam sildim hemen sancı çıktı dikkat etmeye çalışıyorum ama eve bebek gelecek sonuçta temiz olsun istiyorum
Sorma canm benmde kaynvaldem 5dk bana ama yardimi olmadi odaha cok benden is bekliyor... Hamileligm boyunca caninin cektigi bisey varmi yapayim diye sormadi bile. Benm kendi annem teyzem geldi uzaktan evimin temizligini yaptik ugramadi temizlik yaparken
Aynen oyle insanin kendi annesi olsun baska kimseye ihtyac olmuyor allah basimizdan eksik etmesin ben dun hali sildim tek basina aksam agri sanci girdi zorladim kendimi.. bugun var iki tane daha is basa dusunce nolcagimiz belli olmaz bi anda oluverir temiz tertipli dursun evlerimiz sana diyirum ama kendim butun gun oturmuyorum ☺Bizimkiler aynı kafadan desenebugün aradı salonun camını silmeye geliyim dedi sağolun dogumdan sonra kendim temizlerim dedim bi cam silecek adı tüm evi temizledi olacak sonra
Çok şükür kendi kendimize yetiyoruz yakında annem gelicek zaten en büyük destekçim o olacak geri kalana lüzum yok
Aynen oyle insanin kendi annesi olsun baska kimseye ihtyac olmuyor allah basimizdan eksik etmesin ben dun hali sildim tek basina aksam agri sanci girdi zorladim kendimi.. bugun var iki tane daha is basa dusunce nolcagimiz belli olmaz bi anda oluverir temiz tertipli dursun evlerimiz sana diyirum ama kendim butun gun oturmuyorum ☺
kesinlikle kaynvaldem kacgudnur salca sini kisligini hazirliyor benim elime bakiyor ah bi yardim etsem ettircek yaniAllaha emanet bebişlerimiz napalım ev pis olsa laf eden çokta temizliğe gelince yardım eden yok malesef
kesinlikle kaynvaldem kacgudnur salca sini kisligini hazirliyor benim elime bakiyor ah bi yardim etsem ettircek yanibu halimde orali olmuyorum kendi isimi zor yapiyorum... dedimde yuzune karsi yardima cagirdi beni ben kendi evimin isini zor yapiyorum diye... Bu saattn sonra bebek olduktan sonra hic basimi kaldiramam dedim .. Anlatirken bile sinir oluyorum hepsimi ayni bunlarinnn
Aynen oyle canim. Gitme bosver ki kiymetini anlasin anlayabilise tabiEn iyisini yapmışsın canım ben önceden hep yardıma giderdim ama beni bu günlerimde darda koyunca aklım başıma geldi töbe gitmem artık bişeyine herkes ederi kadr artık
Aynen oyle canim. Gitme bosver ki kiymetini anlasin anlayabilise tabi
☺☺ eslerimizle iyi olalim onemli olan oAmannn canımm nerde anlaycaklar kıymetimizi bulaşmasınlar bize yeter
Ben 3ü geciyordu yattim 6da kalktim uyuyamadim bi camasir katladim mutfagi toparladim salonu sildim tv izlerken tekrar uyumusum uyku duzeni falan yalan olduBende dünden beri kendimi bir garip hissediyorum bel ağrılarım yogunlaştı nolur nolmaz diye evi temizleyim dedim sabahtan beri o oraya bu buraya deyip dönüp duruyorum umarım durduk yere sancı çıkartmam şu iş yüzünden
Keske ama pis doktorumun bana tup bebekle bile zor dedigi ay geldi yavrum buna da sukur :)Aynen canm erken davrandik 26haftadan sonra riskliydik.dedigin gibicanm bizim ne istedgimiz oneemli degil burada iste malesef keske kalbimizden gectigi gibi olsa☺ herseyy..
Insanda acima olur biraz ne diyim dicek bisey bulamiyorum onlar bize acimiyosa bzden de acima beklemesinler zaten gicik oluyorum iyiden iyiye...Soklardayim :-/ bende ayni durumdayim evi temizledim camlari temizledim mutfagi temizledim bi evi sil supur toz al kaldi istersem gorumcemi gondersinmis esime demis kv. Dedim onca isi yaptim gelir toz alir kizim isleri yapti olur adi gelmesin dedim istemiyorum. Hos hasret kalmadim da esimi arayip ne durumda diye sorunca ilgilenmis oluyilar bi de adina karisir sevmeye gelirler. Annem de uzak gelemiyor zaten...
Cok sevindim rabbimden umut kesilmez canim o isterse hersey olur ☺☺Keske ama pis doktorumun bana tup bebekle bile zor dedigi ay geldi yavrum buna da sukur :)
Ya gelmesinler ama bu sefer torun diye kapimi tirmalamasinlar. Bi Allah'in kulu gelmedi inan ki yardima. Bi teyzesi aradi bi de amcasinin kizi hep esimi ararlar sanki o doguracak gel de delirme. Sukur esim benle ben evimle ilgileniyorum da iste sonra torun olarin olur.Insanda acima olur biraz ne diyim dicek bisey bulamiyorum onlar bize acimiyosa bzden de acima beklemesinler zaten gicik oluyorum iyiden iyiye...
Ya adam bana resmen bu bir bosanma sebebi olmasin dedi ya densiz. Onun icin ne kadar sukretsem az :)Cok sevindim rabbimden umut kesilmez canim o isterse hersey olur ☺☺
Rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu insallah dusmanim bile olsa buYa adam bana resmen bu bir bosanma sebebi olmasin dedi ya densiz. Onun icin ne kadar sukretsem az :)
Aminn. Evladin imtihani ve acisi cok zorRabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu insallah dusmanim bile olsa bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?