- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Uyku varsa ne mutlu sana senin zamanindayken uykusuzluk basladi inan o daha kotu uykudan basim agrisa uyuyamiyorum bebek gelince de uyuyamayacaksin eheheeh insanlari da beni ayri deli ediyor bos bos uyuyamayacagima bebisle ugrasirim. Uyuyabiliyorken dinlen bolca. Sinir hali bende de var gun yaklastikca stresinden haliyle sinir oluyor insandaKizlar hayirli dogumlar
Birsey soracam ben son bir haftadir.en baslardaki uykulu halime geri dondum
Kolumu kaldiracak halim kalmiyor.koltuk uzerinde gozum kapaniyor.birde asiri sinir hali var cabucak sinirleniyorum
Acaba sizdede ayni durumlar varmidir.
Herkesin agarlastin dedigi sey bumudur
Aynen canm benmkide oglan bu arada kucuk pasalar geliyo desene☺☺☺Aminn. Evladin imtihani ve acisi cok zorneyse gecti o gunler sukur simdi ne zaman gelecek sipa diye kendimi dinliyorum ancak :)
Erkek ama nazli erkek bunlar :) isim buldunuz mu?Aynen canm benmkide oglan bu arada kucuk pasalar geliyo desene☺☺☺
Bende o durumdayim canm kiminde enerji patlamasi kiminde uyku hali olurmus ara ara bazen kafami kaldiramicak derecede oluyorum uykum geliyor uykusuz olmadigim halde☺Kizlar hayirli dogumlar
Birsey soracam ben son bir haftadir.en baslardaki uykulu halime geri dondum
Kolumu kaldiracak halim kalmiyor.koltuk uzerinde gozum kapaniyor.birde asiri sinir hali var cabucak sinirleniyorum
Acaba sizdede ayni durumlar varmidir.
Herkesin agarlastin dedigi sey bumudur
Malesef bi iki fikir var ama karar veremedik canm siz ??Erkek ama nazli erkek bunlar :) isim buldunuz mu?
Coook guzel olmus :) adiyla yasasin insallah ben olsam sirf kapi susune dogardimBiraz acemi işi olsa da kapı süsümüz de hazır ama nazlı kızımın gelmeye niyeti yok henüz
Alper :) ilk defa ayni anda ayni ismi dusununce esimle o an noktayi koyalim dedik :))Malesef bi iki fikir var ama karar veremedik canm siz ??
Teşekkür ederim canım bakalım kapı süsüyle kandırabilecek miyizCoook guzel olmus :) adiyla yasasin insallah ben olsam sirf kapi susune dogardim
Ben 3ü geciyordu yattim 6da kalktim uyuyamadim bi camasir katladim mutfagi toparladim salonu sildim tv izlerken tekrar uyumusum uyku duzeni falan yalan oldu
İnsallah kanar :) var mi kandirikci sanci?Teşekkür ederim canım bakalım kapı süsüyle kandırabilecek miyiz
Soklardayim :-/ bende ayni durumdayim evi temizledim camlari temizledim mutfagi temizledim bi evi sil supur toz al kaldi istersem gorumcemi gondersinmis esime demis kv. Dedim onca isi yaptim gelir toz alir kizim isleri yapti olur adi gelmesin dedim istemiyorum. Hos hasret kalmadim da esimi arayip ne durumda diye sorunca ilgilenmis oluyilar bi de adina karisir sevmeye gelirler. Annem de uzak gelemiyor zaten...
Meaela ben evhamlarimla hic bunaltmiyorum doktoru cunku bebegi gorunce aptal aptal siritirken herseyi unutuyorum sonra buraya girip derman ariyorumSagolun kizlar demekki herkesin farkliymis
bende acaba bir sorunum varmi diye endiselendim
daha kontrolume var cunki doktoruda evhamlarimla mesgul etmek istemiyorum
Zaten fazla isim arastrinca bizim gibi kafalar karisrdi canm ismiyle yasasin hayirli evlat olsun insallah☺ anlami neymisAlper :) ilk defa ayni anda ayni ismi dusununce esimle o an noktayi koyalim dedik :))
Biraz acemi işi olsa da kapı süsümüz de hazır ama nazlı kızımın gelmeye niyeti yok henüz
Ramazandan beri hazirlik mi olur yahuBendede uykular yalan bu aralarama olsun bebelere hazırlık oluyo valla
Ramazandan beri hazirlik mi olur yahue tabi pasa torunu bunlar
Gorumce gormeyeyim omrumce evet atalar birseyler biliyomusSenin görümce gelecekmiş yine benim görümcem geçen aradı bebeğin odasını görmeye gelicem napıyosun diye bende temizlik yapıyorum dedim kaçta biter dedi bende 1-2 saate biter dedim iyi ben ozaman geliyim dedivururmusun öldürürmüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?