Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Kizlar hayirli dogumlar
Birsey soracam ben son bir haftadir.en baslardaki uykulu halime geri dondum
Kolumu kaldiracak halim kalmiyor.koltuk uzerinde gozum kapaniyor.birde asiri sinir hali var cabucak sinirleniyorum
Acaba sizdede ayni durumlar varmidir.
Herkesin agarlastin dedigi sey bumudur

Uyku varsa ne mutlu sana senin zamanindayken uykusuzluk basladi inan o daha kotu uykudan basim agrisa uyuyamiyorum bebek gelince de uyuyamayacaksin eheheeh insanlari da beni ayri deli ediyor bos bos uyuyamayacagima bebisle ugrasirim. Uyuyabiliyorken dinlen bolca. Sinir hali bende de var gun yaklastikca stresinden haliyle sinir oluyor insanda

Biraz acemi işi olsa da kapı süsümüz de hazır ama nazlı kızımın gelmeye niyeti yok henüz

Eklentiler

• IMG-20150913-WA0007.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 44
Bende o durumdayim canm kiminde enerji patlamasi kiminde uyku hali olurmus ara ara bazen kafami kaldiramicak derecede oluyorum uykum geliyor uykusuz olmadigim halde☺

Sagolun kizlar demekki herkesin farkliymis
bende acaba bir sorunum varmi diye endiselendim
daha kontrolume var cunki doktoruda evhamlarimla mesgul etmek istemiyorum

Senin görümce gelecekmiş yine benim görümcem geçen aradı bebeğin odasını görmeye gelicem napıyosun diye bende temizlik yapıyorum dedim kaçta biter dedi bende 1-2 saate biter dedim iyi ben ozaman geliyim dedi vururmusun öldürürmüsün

Sagolun kizlar demekki herkesin farkliymis
bende acaba bir sorunum varmi diye endiselendim
daha kontrolume var cunki doktoruda evhamlarimla mesgul etmek istemiyorum
Meaela ben evhamlarimla hic bunaltmiyorum doktoru cunku bebegi gorunce aptal aptal siritirken herseyi unutuyorum sonra buraya girip derman ariyorum uykusu da uykusuzlugu da zor bir yerde bi ara hic anlamiyordum uyudugumu ya diyordum bu dizide bu oynuyor muydu ya? Tabi dizi bitmis baska sey baslamis farkinda bile olmuyordum :)

Gorumce gormeyeyim omrumce evet atalar birseyler biliyomus ya bazen gercekten tam yolmalik oluyolar. Bi tanesininki de doguma giderken haber ver ilk ben gorecegim bebegi demis ya :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…