Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Gorumce gormeyeyim omrumce evet atalar birseyler biliyomus ya bazen gercekten tam yolmalik oluyolar. Bi tanesininki de doguma giderken haber ver ilk ben gorecegim bebegi demis ya :-/

Zaten fazla isim arastrinca bizim gibi kafalar karisrdi canm ismiyle yasasin hayirli evlat olsun insallah☺ anlami neymis
Amin hepimizinki insallah :) yigit mert erkek demekmis bi de coooooook eski ilk turklerden bir komutanin adiymis. Kaynanam da Ahmet mahmut koyun diyo hey Allah'im

Gorumce gormeyeyim omrumce evet atalar birseyler biliyomus ya bazen gercekten tam yolmalik oluyolar. Bi tanesininki de doguma giderken haber ver ilk ben gorecegim bebegi demis ya :-/

Ne varsa atalarımızda varmış zaten onu bende okumuştum lüzumsuzlukta üstlerine yok

Ben ilk aylardan beri uyuyamıyorum canım burun etlerim şişti nefes alamıyorum bazen isyeeeeaaaannn diyesim geliyoda hanımefendi olmayı tercih ediyorum
Aa benim yuzumde falan olmadi sislik doktor her gittigimde mincikliyo bacakarimi o da bise demedi daş gibiyim ama bir iki kere gece kendi hönkürmeme uyanmadim degil

Aa benim yuzumde falan olmadi sislik doktor her gittigimde mincikliyo bacakarimi o da bise demedi daş gibiyim ama bir iki kere gece kendi hönkürmeme uyanmadim degil

Ben 9 kilo aldım ama ödemin dibinede vurdum sanırım ayağıma olan ayakkabım yok terlikle geziyorum 1 aydır

Ne varsa atalarımızda varmış zaten onu bende okumuştum lüzumsuzlukta üstlerine yok
Zaten normal olursa insallah dogum dogumhaneye girene kafar haber verme kimseye dedim cok cok sinirli olurum ben o an ya zaten 10 kaplan gucu geliyor o adrenalinde birsey derse gelen herhangi biri yoluveririm ben

Hahahhh hamilelik herkese yakışıyor canım iyi tarafından bak keyfini çıkar ne güzel
en azindan sukur hamlamadim ya kendi isimi goruyorum ama bugun kahvaltiligi karnimdan asagiya doktum :-/ ustum o temizledigim mutfak bulasik makinesi tezgah dolap heryer recel zeytin ve peynir oldu hamilelik boyunca yaptigim en buyuk sakarligimj yaptim :-/

HaMileliğin son ayında çok oluyomuş zaten sakarlıklar ilerde keyifle hatırlarsın inşallah

Amin hepimizinki insallah :) yigit mert erkek demekmis bi de coooooook eski ilk turklerden bir komutanin adiymis. Kaynanam da Ahmet mahmut koyun diyo hey Allah'im
Sorma hem ben karsmam neme lazm cocugunuzun ismine diyor hemde si olsun bu olsun demeden yapamiyo sinir oliyorum bu arada bende tam 18kilo aldim suan toplamda doguma kadar allah kerim

Sorma hem ben karsmam neme lazm cocugunuzun ismine diyor hemde si olsun bu olsun demeden yapamiyo sinir oliyorum bu arada bende tam 18kilo aldim suan toplamda doguma kadar allah kerim
Aynen o karismam lafini da ekliyorlar yani mutlaka. Ben artık tartilmiyorum zaten olan oldu :)) bu arada az once bi agrim oldu gaz falandir dedim ama degildi sanirim yan yatıyordum kalkamadim esim kaldirdi bebis sanki dik duruyor bi haller oluyor ama bakalım :)

Hareket degistirince agrilarin azaliyormu yoksa ayni devammi ediyor canm sanirim agrilarin duzene giriyor olabilir ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…