- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Gorumce gormeyeyim omrumce evet atalar birseyler biliyomusSenin görümce gelecekmiş yine benim görümcem geçen aradı bebeğin odasını görmeye gelicem napıyosun diye bende temizlik yapıyorum dedim kaçta biter dedi bende 1-2 saate biter dedim iyi ben ozaman geliyim dedivururmusun öldürürmüsün
Amin hepimizinki insallah :) yigit mert erkek demekmis bi de coooooook eski ilk turklerden bir komutanin adiymis. Kaynanam da Ahmet mahmut koyun diyo hey Allah'imZaten fazla isim arastrinca bizim gibi kafalar karisrdi canm ismiyle yasasin hayirli evlat olsun insallah☺ anlami neymis
Gorumce gormeyeyim omrumce evet atalar birseyler biliyomusya bazen gercekten tam yolmalik oluyolar. Bi tanesininki de doguma giderken haber ver ilk ben gorecegim bebegi demis ya :-/
Aa benim yuzumde falan olmadi sislik doktor her gittigimde mincikliyo bacakarimi o da bise demedi daş gibiyimBen ilk aylardan beri uyuyamıyorum canım burun etlerim şişti nefes alamıyorum bazen isyeeeeaaaannn diyesim geliyoda hanımefendi olmayı tercih ediyorum
Aa benim yuzumde falan olmadi sislik doktor her gittigimde mincikliyo bacakarimi o da bise demedi daş gibiyimama bir iki kere gece kendi hönkürmeme uyanmadim degil
Zaten normal olursa insallah dogum dogumhaneye girene kafar haber verme kimseye dedim cok cok sinirli olurum ben o an ya zaten 10 kaplan gucu geliyor o adrenalinde birsey derse gelen herhangi biri yoluveririm benNe varsa atalarımızda varmış zatenonu bende okumuştum lüzumsuzlukta üstlerine yok
Ben bi 17-18 aldim ama her goren ne guzel bi karnin var diyo esim rusvetmi veriyo millete anlamadim gitti :-/Ben 9 kilo aldım ama ödemin dibinede vurdum sanırımayağıma olan ayakkabım yok terlikle geziyorum 1 aydır
Ben bi 17-18 aldim ama her goren ne guzel bi karnin var diyo esim rusvetmi veriyo millete anlamadim gitti :-/
en azindan sukur hamlamadim ya kendi isimi goruyorum ama bugun kahvaltiligi karnimdan asagiya doktum :-/ ustum o temizledigim mutfak bulasik makinesi tezgah dolap heryer recel zeytin ve peynir oldu hamilelik boyunca yaptigim en buyuk sakarligimj yaptim :-/Hahahhhhamilelik herkese yakışıyor canım iyi tarafından bak keyfini çıkar ne güzel
en azindan sukur hamlamadim ya kendi isimi goruyorum ama bugun kahvaltiligi karnimdan asagiya doktum :-/ ustum o temizledigim mutfak bulasik makinesi tezgah dolap heryer recel zeytin ve peynir oldu hamilelik boyunca yaptigim en buyuk sakarligimj yaptim :-/
Galiba kollarimi sarkitiyorum yataktan sisiyor anlamiyorum neyse son günler :)HaMileliğin son ayında çok oluyomuş zaten sakarlıklar ilerde keyifle hatırlarsın inşallah
Galiba kollarimi sarkitiyorum yataktan sisiyor anlamiyorum neyse son günler :)
Sorma hem ben karsmam neme lazm cocugunuzun ismine diyor hemde si olsun bu olsun demeden yapamiyo sinir oliyorum bu arada bende tam 18kilo aldim suan toplamda doguma kadar allah kerimAmin hepimizinki insallah :) yigit mert erkek demekmis bi de coooooook eski ilk turklerden bir komutanin adiymis. Kaynanam da Ahmet mahmut koyun diyo hey Allah'im
Aynen o karismam lafini da ekliyorlar yani mutlaka. Ben artık tartilmiyorum zaten olan oldu :)) bu arada az once bi agrim oldu gaz falandir dedim ama degildi sanirim yan yatıyordum kalkamadim esim kaldirdi bebis sanki dik duruyor bi haller oluyor ama bakalım :)Sorma hem ben karsmam neme lazm cocugunuzun ismine diyor hemde si olsun bu olsun demeden yapamiyo sinir oliyorum bu arada bende tam 18kilo aldim suan toplamda doguma kadar allah kerim
Hareket degistirince agrilarin azaliyormu yoksa ayni devammi ediyor canm sanirim agrilarin duzene giriyor olabilir ☺Aynen o karismam lafini da ekliyorlar yani mutlaka. Ben artık tartilmiyorum zaten olan oldu :)) bu arada az once bi agrim oldu gaz falandir dedim ama degildi sanirim yan yatıyordum kalkamadim esim kaldirdi bebis sanki dik duruyor bi haller oluyor ama bakalım :)
AminnnnZehranurHifa doğum yapmışsın kavuşmuşsun yavruna gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, darısı biz bekleyenlere inş.
sen biraz daha sabırlı ol, daha zamanın var çünküAminnnn
Hareket edince geciyor :) odadan cikana kadar badi badi yuruyorum sonra depar atiyorum :))Hareket degistirince agrilarin azaliyormu yoksa ayni devammi ediyor canm sanirim agrilarin duzene giriyor olabilir ☺
Sirada sana mi geldi ne :)sen biraz daha sabırlı ol, daha zamanın var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?