Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Sanırım geldi gibi, artık gelsin ya her şeyden nem kapar oldum :)
Her sizida lavabodayim nisan mi geldi acaba diye yok :) sadece sertlesme hafif sizi o kadar. Her gece bidir bidir olsa da sabah hareket edene kadar aklim cikiyor bi de zaman daraldikca kur babam kur :-/

Her sizida lavabodayim nisan mi geldi acaba diye yok :) sadece sertlesme hafif sizi o kadar. Her gece bidir bidir olsa da sabah hareket edene kadar aklim cikiyor bi de zaman daraldikca kur babam kur :-/
Aynen bu kadar akıntı kanama görmek isteyeceğim aklıma gelmezdi Ama yok bir şeycik, ama sık sık bacaklarımın arasında nemlilik hissediyorum, su sızması dedikleri mi ki?

Guguk ceee modunda :)) eylul annelerinde okudum bebek kanala girmis iyice doktor bu hafta dogurursun demis tekrar kontrole gitmis bebek yukari cikmis ya parmaklarinda oynatiyolar bizi :)
Aynen:))) bende bundan korkiyorum son anda doniverirmi tekrar benm 31.haftadan beri bas gelis

Aynen bu kadar akıntı kanama görmek isteyeceğim aklıma gelmezdi Ama yok bir şeycik, ama sık sık bacaklarımın arasında nemlilik hissediyorum, su sızması dedikleri mi ki?
Islaklik bende de var ama amniyotik sivi gelirse arka tarafa dogru olurmus islaklik. Ruyama giriyor nisan geldigi zaten ki suyum değil önce nisan gelsin istiyorum ya evde cekerim sancıyi diye. Ama su gelirse tirsarim.

Yeri daraldi donemez herhalde :) bazen ayagini dayiyor sanirim seviyorum kaciyor ay bi hafta mi kaldi Allah'in izniyle gormeme simdi :-/
Onu bene
Yeri daraldi donemez herhalde :) bazen ayagini dayiyor sanirim seviyorum kaciyor ay bi hafta mi kaldi Allah'in izniyle gormeme simdi :-/
☺ onu bende yapiyorum ayagi sanirim dokunuyorum oksuyorum kaciyo tekrar cikariyo oksadikca tepki veriyor ☺☺ seninde en kisa.zamanda.guzel haberlerini alicaz canm

Islaklik bende de var ama amniyotik sivi gelirse arka tarafa dogru olurmus islaklik. Ruyama giriyor nisan geldigi zaten ki suyum değil önce nisan gelsin istiyorum ya evde cekerim sancıyi diye. Ama su gelirse tirsarim.
Sanki teminatımız varmış gibi niyeyse bende önce nişan gelecek diye kilitlenmiş durumdayım, ama önce su gelirse napacam bilmiyorum

Evde olsun da boşver elbet uğraşılır, beklenmedik yerde olursa o zaman komedi
Ay dün pazara gidiyoruz yuruyelim dedim on adim attik ay ya suyum gelirse oturur beklerim ama olmaz simdi eve gitmek lazım bi bakinmak lazım hem üstümu degismem lazım ay milletin ortasindan da islak gecilmez ki oturur beklerim arabayla gelir alir beni :) kurdum da kurdum sonuc sifir :))

ayy halden hale girdik ya.
Ben de dün düğüne gittim valla, oynadım bile :) suyum gelirse maaile rezil olacam ama iyi doğurmuş olacam düşüncesindeydim :) önceki gün de temizlik yaptım harala hurala, suyum çıktı o ayrı ama diğer su hala benim minnakı yüzdürüyor içinde..

Oh oynamisin bile ben en son mayista horon teptiydim esim akbaba gibi dikilmisti tepemde yazıyorum su an mesaji ama oyle vuruyor ki arada zor buluyorum dogru harfi :)

Çoook güzel olmuş canım güle güle kullansın minik
Teşekkür ederim canım yardımın için sağol
İnsallah kanar :) var mi kandirikci sanci?
valla kandırıkçı mı gerçek mi bilmiyorum ama şuan sancım var ara ara kasıklarıma gelip gidiyor hastanedeyim kontrol günümüzdü zaten inşallah miniğim gelir hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…