- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Herkes oyle diyip bebisinini alip geliyor :) hayirlisi ile sende al insallah :)Teşekkür ederim canım yardımın için sağol
valla kandırıkçı mı gerçek mi bilmiyorum ama şuan sancım var ara ara kasıklarıma gelip gidiyor hastanedeyim kontrol günümüzdü zaten inşallah miniğim gelir hayırlısıyla
Aynen saka gibisin masallahBu arada kilo konusu açılmış şaka gibi ama ben sadece 4 kilo aldım
Nst de düzenli 5dk da bir sancım çıktı inşallah hayırlısıyla bugün kavuşurum miniğimeHerkes oyle diyip bebisinini alip geliyor :) hayirlisi ile sende al insallah :)
Ah ya maşallah senin kuzun da bugün geliyor desene :) Allah'im yardimcin olsun inşallah sağlığıyla gelsin minik :) haber ver bize :)Nst de düzenli 5dk da bir sancım çıktı inşallah hayırlısıyla bugün kavuşurum miniğime
Bakalım inşallah ya kaç gündür sinyalleri vardı zaten ama umarım kandırmıyordur beni fıstığımAh ya maşallah senin kuzun da bugün geliyor desene :) Allah'im yardimcin olsun inşallah sağlığıyla gelsin minik :) haber ver bize :)
Rabbim yardimcin olsun canim iyi haberini bekliyorum burdan haber ver bizlerede saglikla bebegini kucagina alirsin insallah hic streslenme rabbim o cesareti verir sana hersey yavrun icin dualarim seninleKızlar çarşamba sabah giriyorum sezeryana dua edin bana lütfen çok streslenmeye başladım sancılarımda başlamış baya zorlanmaya başladım
Bakalım inşallah ya kaç gündür sinyalleri vardı zaten ama umarım kandırmıyordur beni fıstığım
Canim aslında sancilarinin baslamasi iyi birsey demek bebis cikmaya hazir icin daha rahat olsun bu durumda :) bak biz koyun gibi bekliyoruz hala senin bir gün kaldi evladina kavusmana :)Kızlar çarşamba sabah giriyorum sezeryana dua edin bana lütfen çok streslenmeye başladım sancılarımda başlamış baya zorlanmaya başladım
Doğar Allah'in izniyle vücuduna Allah'a birak kendini yeter :) uzerine cok düşünme o an yasarim acisini tatlisini diyorum geçiyorum acikcasi :)Ayy az kaldı benimde heyecanlı ve stresliyim korkuyorum çok dogumdan doguramzsambfalan diye daha dogrusu
Rabbim yardimcin olsun canim iyi haberini bekliyorum burdan haber ver bizlerede saglikla bebegini kucagina alirsin insallah hic streslenme rabbim o cesareti verir sana hersey yavrun icin dualarim seninle
Canim aslında sancilarinin baslamasi iyi birsey demek bebis cikmaya hazir icin daha rahat olsun bu durumda :) bak biz koyun gibi bekliyoruz hala senin bir gün kaldi evladina kavusmana :)
Allah korusun dusunme simdi öyle şeyler. Bende gecen aynaya bakıyorum gobeksiz gunlerimi unutmuşum hos baklavalarim yoktu önceden de bu kadar da gobegim yoktu yani :)) kolay mi 9 aydir hamileyiz ama artık level atladık sayilir anne oluyoruzAyy canım deme öyle hepsi vakti zamanını bekliyor hem erkek geç olur derlerŞaka gibi geliyor sanki hamilelik benim için sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama sona yaklaştım sanırım şuan için tek temennim sağlıklı sıhhatli doğumlar yapmamız rabbim kimseyi evladıyla sınamasın helede böyle sona yaklaştım derken
Canım doğum yaptım ben sancım çok vardı 5 cm de açıklığım vardı normal doğacaktı ama bebeğim kakasını yutmuş acil sezeryan istedim bir sıkıntı yok ama 1hafta antibiyotik tedavisi görecek bebeğim şuan küvezde ama ikimiz de iyiyiz çok şükür kuş gibi hafifledim inşallah sizler de hayırlısıyla atlatırsınızYa uyuyakaldim ne yaptin acaba aklim sende kaldi :-/
Oy yavruma ya mis gibi kokar o kuzu simdi :) insallah hayirlisiyla canim atlatiriz bizde :) bi an once cikin insallah da kavusun evinize :)Canım doğum yaptım ben sancım çok vardı 5 cm de açıklığım vardı normal doğacaktı ama bebeğim kakasını yutmuş acil sezeryan istedim bir sıkıntı yok ama 1hafta antibiyotik tedavisi görecek bebeğim şuan küvezde ama ikimiz de iyiyiz çok şükür kuş gibi hafifledim inşallah sizler de hayırlısıyla atlatırsınız
Sağol canım inşallah sizler de atlatırsınız kızımı göremedim henüz 1 hafta ayrı kalcaz ama o iyi olsun da ne yapalım sabrederiz artıkOy yavruma ya mis gibi kokar o kuzu simdi :) insallah hayirlisiyla canim atlatiriz bizde :) bi an once cikin insallah da kavusun evinize :)
Goremedin mi? Genel anestezi mi oldun ki? Gecer bi an once o bir hafta kendine sikinti yapma ki kizin annesinin sutunu doya doya alsin emi.Sağol canım inşallah sizler de atlatırsınız kızımı göremedim henüz 1 hafta ayrı kalcaz ama o iyi olsun da ne yapalım sabrederiz artık
Evet canım genel anestezi oldum bebeğim iyi ya çok şükür dert etmiyorum başka bişeyi öyle korkmuştum ki doktor kaka yaptığını söyleyince şimdi sadece hamdediyorum RabbimeGoremedin mi? Genel anestezi mi oldun ki? Gecer bi an once o bir hafta kendine sikinti yapma ki kizin annesinin sutunu doya doya alsin emi.
Ne mutlu sana :) benim de icerden bir el burup birakiyor sanki ya aklima gelse de doktora sorsam yarin.Evet canım genel anestezi oldum bebeğim iyi ya çok şükür dert etmiyorum başka bişeyi öyle korkmuştum ki doktor kaka yaptığını söyleyince şimdi sadece hamdediyorum Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?