Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Herkes oyle diyip bebisinini alip geliyor :) hayirlisi ile sende al insallah :)

Ah ya maşallah senin kuzun da bugün geliyor desene :) Allah'im yardimcin olsun inşallah sağlığıyla gelsin minik :) haber ver bize :)
Bakalım inşallah ya kaç gündür sinyalleri vardı zaten ama umarım kandırmıyordur beni fıstığım

Kızlar çarşamba sabah giriyorum sezeryana dua edin bana lütfen çok streslenmeye başladım sancılarımda başlamış baya zorlanmaya başladım

Kızlar çarşamba sabah giriyorum sezeryana dua edin bana lütfen çok streslenmeye başladım sancılarımda başlamış baya zorlanmaya başladım
Rabbim yardimcin olsun canim iyi haberini bekliyorum burdan haber ver bizlerede saglikla bebegini kucagina alirsin insallah hic streslenme rabbim o cesareti verir sana hersey yavrun icin dualarim seninle

Canim aslında sancilarinin baslamasi iyi birsey demek bebis cikmaya hazir icin daha rahat olsun bu durumda :) bak biz koyun gibi bekliyoruz hala senin bir gün kaldi evladina kavusmana :)

Ayy az kaldı benimde heyecanlı ve stresliyim korkuyorum çok dogumdan doguramzsambfalan diye daha dogrusu

Ayy az kaldı benimde heyecanlı ve stresliyim korkuyorum çok dogumdan doguramzsambfalan diye daha dogrusu
Doğar Allah'in izniyle vücuduna Allah'a birak kendini yeter :) uzerine cok düşünme o an yasarim acisini tatlisini diyorum geçiyorum acikcasi :)

Rabbim yardimcin olsun canim iyi haberini bekliyorum burdan haber ver bizlerede saglikla bebegini kucagina alirsin insallah hic streslenme rabbim o cesareti verir sana hersey yavrun icin dualarim seninle

Amin canım çok sağol inşallah sağlıklı olurda gerisi önemli değil zaten ama işte gün saat belli olunca insan kendini bir garip hissediyor nedense

Canim aslında sancilarinin baslamasi iyi birsey demek bebis cikmaya hazir icin daha rahat olsun bu durumda :) bak biz koyun gibi bekliyoruz hala senin bir gün kaldi evladina kavusmana :)

Ayy canım deme öyle hepsi vakti zamanını bekliyor hem erkek geç olur derler Şaka gibi geliyor sanki hamilelik benim için sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama sona yaklaştım sanırım şuan için tek temennim sağlıklı sıhhatli doğumlar yapmamız rabbim kimseyi evladıyla sınamasın helede böyle sona yaklaştım derken

Allah korusun dusunme simdi öyle şeyler. Bende gecen aynaya bakıyorum gobeksiz gunlerimi unutmuşum hos baklavalarim yoktu önceden de bu kadar da gobegim yoktu yani :)) kolay mi 9 aydir hamileyiz ama artık level atladık sayilir anne oluyoruz

Ya uyuyakaldim ne yaptin acaba aklim sende kaldi :-/
Canım doğum yaptım ben sancım çok vardı 5 cm de açıklığım vardı normal doğacaktı ama bebeğim kakasını yutmuş acil sezeryan istedim bir sıkıntı yok ama 1hafta antibiyotik tedavisi görecek bebeğim şuan küvezde ama ikimiz de iyiyiz çok şükür kuş gibi hafifledim inşallah sizler de hayırlısıyla atlatırsınız

Oy yavruma ya mis gibi kokar o kuzu simdi :) insallah hayirlisiyla canim atlatiriz bizde :) bi an once cikin insallah da kavusun evinize :)

Oy yavruma ya mis gibi kokar o kuzu simdi :) insallah hayirlisiyla canim atlatiriz bizde :) bi an once cikin insallah da kavusun evinize :)
Sağol canım inşallah sizler de atlatırsınız kızımı göremedim henüz 1 hafta ayrı kalcaz ama o iyi olsun da ne yapalım sabrederiz artık

Sağol canım inşallah sizler de atlatırsınız kızımı göremedim henüz 1 hafta ayrı kalcaz ama o iyi olsun da ne yapalım sabrederiz artık
Goremedin mi? Genel anestezi mi oldun ki? Gecer bi an once o bir hafta kendine sikinti yapma ki kizin annesinin sutunu doya doya alsin emi.

Goremedin mi? Genel anestezi mi oldun ki? Gecer bi an once o bir hafta kendine sikinti yapma ki kizin annesinin sutunu doya doya alsin emi.
Evet canım genel anestezi oldum bebeğim iyi ya çok şükür dert etmiyorum başka bişeyi öyle korkmuştum ki doktor kaka yaptığını söyleyince şimdi sadece hamdediyorum Rabbime

Evet canım genel anestezi oldum bebeğim iyi ya çok şükür dert etmiyorum başka bişeyi öyle korkmuştum ki doktor kaka yaptığını söyleyince şimdi sadece hamdediyorum Rabbime
Ne mutlu sana :) benim de icerden bir el burup birakiyor sanki ya aklima gelse de doktora sorsam yarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…