Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Ne mutlu sana :) benim de icerden bir el burup birakiyor sanki ya aklima gelse de doktora sorsam yarin.
Aman diyeyim doktora bebeğin durumunu sık sık kontrol ettir canım ben dün sabah 5 dk da.bir sancıyla gittim hiç açılma yoktu eve geldik 6-7 saat sonra sancılar artınca geldim açılma 5 cm di ama bebek kaka yapmış ne ara yaptıysa yaramaz kızım...anormal durum hissedersen hiç bekleme ben sancı geldiğinde sürekli kustum belki bu bir işaretti

40i gecerse kaka yapar diyolar neden erken yaptı acaba? Bende doktordan geldim simdi 3kg dedi kanala inmis nst iyi cumartesi gel dedi bakalim da bayramin birinci gününe kadar yolumuz varmis :-/ sen nasil oldun var mi agri sizi?

Canım öncelikle hayırlı olsun miniğine kavuşmuşsun rabbim bian önce sana kavuşmasını nasip eder inşallah sende bu aralar sütüne odaklan minnoş aç kalmasın gelincede doya doya emsin inşallah bu hayatta herşey biz insanoğlu için zaten çok şükürki kısa süre sonra kavuşacaksın yavruna rabbim ondan sonrada sizi birbirinizden hiç ayırmasın inşallah Bende yarın sezeryana giricem Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Bebis inmis dedi bu doktor :))) sanci da biraz var normal dedi. Cumartesi bekliyor bakalım tekrar :)

Sabahtan beri buzluğa bişeyler atıcam diye anam ağladı valla bikere daha anladımki aileden uzakta olmak çook ama çoook zormuş neyseki akşama annem geliyor azıcık omzuna başımı yaslasam tüm içimdeki olumsuzluklar gider heralde inşallah benim kızımda büyüdüğünde benim için aynı şeyleri düşünür anneliğin hakkını en az annem kadar verebilirim
Ayyyyy farkettimde ne kadr dolmuşum bennnn kızlarr dogurma vaktim gelmişte geçiyor valla

Yarın kacta kizinla randevun kacta kavusuyonuz :)

Sağol canım teşekkür ederim hayırlısı buymuş demekki dediğin gibi sütüme odaklanıyorum henüz gelmedi inş.gelir o da... Senin de Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kavuşursun yavruna inş. Öyle farklı bir duyguymuş ki bakmaya doyamıyorum
40i gecerse kaka yapar diyolar neden erken yaptı acaba? Bende doktordan geldim simdi 3kg dedi kanala inmis nst iyi cumartesi gel dedi bakalim da bayramin birinci gününe kadar yolumuz varmis :-/ sen nasil oldun var mi agri sizi?
Evet sorma canım erken yapmış ee ne yapsın o kadar gel gel dedim o da kendince söz dinledi yavrum. Ağrım yok ama dikişler acıyor haliyle..Senin de yakın ozaman birkaç güne gelir kilosu da çok iyi kolaylıkla atlatırsınız inşallah

Oy kuzuma ya :) senin fistik kac kilo dogdu? Yürümeye hareket etmeye calis ki gecsin cabucak. Bakalım cumartesi cagirdi yine keske sancin var hadi yat dese.

meraba kızlar. bebiş geldi çok yoğunum yazamadım. doğum sancılarım sabah başladı ama sık sık değildi. afedersiniz sürekli kakam geldi diye tuvalete gidiyorum bişey yok. yaptım sanıyorum bakıyorum bişey yok. adet sancısı gibi bişey biraz daha ağır sadece. sonra akşama doğru biraz daha sıklaştı 5 dk da bir derken duşa girdim suyum gelmemişti daha. derken sancılarım 2 dk da bire düştü hastahaneye gittik saat 11.30 da. alttan muayene ettiler 2 cm açıklık varmış. nst ye bağladılar yatış verdiler. doktor yarım saat ultrasonla baktı kilosunu göremedi. üerimdeki herşeyi çıkarttırdılar. önlük giyindirdiler. bi ilaç verdiler makattan tuvaletimi yapabilmem için. doğum kolay olsun diye, tuvalete girdim nişanım da geldi nst ye iki kere daha bağladılar. çok çığlık sesleri vardı ben dua okuyup derin derin nefes almayi tercih ettim allaha sığındım. bi kaç kere daha muayene edildim en son 5 cmydi açıklığım. suyumuda boşalttılar bu arada söylemeyi unuttum kafasını falan yerleştirdiler. sancılarım hiç geçmemeye başladı bebeği çok aşağıda hissettim ayaklarıyla itiyordu. biraz daha bekledim ebelere seslenmedim. sonra bir çığlık attım aaaaaaaaaaaaaaaa diye geliyor dedim ebeler geldi saçı görünüyor bebeğinin ıkın ıkın dediler. bütün çığlıklarımı o ana saklamışım ıkınma çığlık karışık çabaladım bebişim dünyaya geldi 3200 gram 49 cm:))) evdeyim dikişlerim acıyor uykusuzluk yorgunluk var biraz

Masallah tatlim ya insallah bizim de senin gibi duayla gonlumuzce gecer dogumumuz :) cok duygulandim hayirli evlat olsun sutun bol oldun insallah :)

Canim benim cok sevindim senin adina rabbim uzun omurler versin sana ve bebegine bizlerede dua et hayirlisiyla bizlerde kucaklarimiza alalim yavrularimizi☺☺ anlattiklarina gore guzel bi dogum yapmissin bizede boyle bi dogum nasip eder insallah rabbim ☺

oh oh ne güzel ya maşallah sizeee...
en yakın zamanda da ağrılarınız vs geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…