- 1 Mart 2009
- 784
- 261
- 103
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
ayy hayırlı olsun canım maşaallah bendede o kaka varmş gibi sancı var otur otur tuvalette bişey yok bugün aşırı kasılma ve aşşaya baskı var bekliyorum bakalım belime vurursa sancı bi gidicem bakalım hastaneye aşşaya vajenede baskı var arada bu sancımı kasılmamı çözemiyomki boncuk boncuk terletiyor yalnızmeraba kızlar. bebiş geldi çok yoğunum yazamadım. doğum sancılarım sabah başladı ama sık sık değildi. afedersiniz sürekli kakam geldi diye tuvalete gidiyorum bişey yok. yaptım sanıyorum bakıyorum bişey yok. adet sancısı gibi bişey biraz daha ağır sadece. sonra akşama doğru biraz daha sıklaştı 5 dk da bir derken duşa girdim suyum gelmemişti daha. derken sancılarım 2 dk da bire düştü hastahaneye gittik saat 11.30 da. alttan muayene ettiler 2 cm açıklık varmış. nst ye bağladılar yatış verdiler. doktor yarım saat ultrasonla baktı kilosunu göremedi. üerimdeki herşeyi çıkarttırdılar. önlük giyindirdiler. bi ilaç verdiler makattan tuvaletimi yapabilmem için. doğum kolay olsun diye, tuvalete girdim nişanım da geldi nst ye iki kere daha bağladılar. çok çığlık sesleri vardı ben dua okuyup derin derin nefes almayi tercih ettim allaha sığındım. bi kaç kere daha muayene edildim en son 5 cmydi açıklığım. suyumuda boşalttılar bu arada söylemeyi unuttum kafasını falan yerleştirdiler. sancılarım hiç geçmemeye başladı bebeği çok aşağıda hissettim ayaklarıyla itiyordu. biraz daha bekledim ebelere seslenmedim. sonra bir çığlık attım aaaaaaaaaaaaaaaa diye geliyor dedim ebeler geldi saçı görünüyor bebeğinin ıkın ıkın dediler. bütün çığlıklarımı o ana saklamışım ıkınma çığlık karışık çabaladım bebişim dünyaya geldi 3200 gram 49 cm:))) evdeyim dikişlerim acıyor uykusuzluk yorgunluk var biraz
doğduğu gün 3.350 idi ultrasonda 3.220 gr doğmuşOy kuzuma ya :) senin fistik kac kilo dogdu? Yürümeye hareket etmeye calis ki gecsin cabucak. Bakalım cumartesi cagirdi yine keske sancin var hadi yat dese.
Evet canım bebeğim dünyaya geldi çok şükür ama şimdilik ayrıyız benim doğum biraz sıkıntılıydı hem normal hem sezeryan gibi bişey..o yüzden ayrıntıları yazmıcam ama öyle güzel bir duyguymuş ki tarifsiz..bebeem KayaAylin angell58 huzurunsesi canım senin de gözün aydın bebeğin dünyaya gelmiş. kızlar ayrıntılar bi üst mesajda
Devlette mi özelde mi oldu doğummeraba kızlar. bebiş geldi çok yoğunum yazamadım. doğum sancılarım sabah başladı ama sık sık değildi. afedersiniz sürekli kakam geldi diye tuvalete gidiyorum bişey yok. yaptım sanıyorum bakıyorum bişey yok. adet sancısı gibi bişey biraz daha ağır sadece. sonra akşama doğru biraz daha sıklaştı 5 dk da bir derken duşa girdim suyum gelmemişti daha. derken sancılarım 2 dk da bire düştü hastahaneye gittik saat 11.30 da. alttan muayene ettiler 2 cm açıklık varmış. nst ye bağladılar yatış verdiler. doktor yarım saat ultrasonla baktı kilosunu göremedi. üerimdeki herşeyi çıkarttırdılar. önlük giyindirdiler. bi ilaç verdiler makattan tuvaletimi yapabilmem için. doğum kolay olsun diye, tuvalete girdim nişanım da geldi nst ye iki kere daha bağladılar. çok çığlık sesleri vardı ben dua okuyup derin derin nefes almayi tercih ettim allaha sığındım. bi kaç kere daha muayene edildim en son 5 cmydi açıklığım. suyumuda boşalttılar bu arada söylemeyi unuttum kafasını falan yerleştirdiler. sancılarım hiç geçmemeye başladı bebeği çok aşağıda hissettim ayaklarıyla itiyordu. biraz daha bekledim ebelere seslenmedim. sonra bir çığlık attım aaaaaaaaaaaaaaaa diye geliyor dedim ebeler geldi saçı görünüyor bebeğinin ıkın ıkın dediler. bütün çığlıklarımı o ana saklamışım ıkınma çığlık karışık çabaladım bebişim dünyaya geldi 3200 gram 49 cm:))) evdeyim dikişlerim acıyor uykusuzluk yorgunluk var biraz
Devlette oldu canımDevlette mi özelde mi oldu doğum
Gerçekten tarifi imkansız . Allah yardımcın oldu. Benim de bebeğim ağladıkça bende ağlıyorum bir görsendoğduğu gün 3.350 idi ultrasonda 3.220 gr doğmuş
Evet canım bebeğim dünyaya geldi çok şükür ama şimdilik ayrıyız benim doğum biraz sıkıntılıydı hem normal hem sezeryan gibi bişey..o yüzden ayrıntıları yazmıcam ama öyle güzel bir duyguymuş ki tarifsiz..
Haftaya ben :-/ kesin aglarim kesin...Gerçekten tarifi imkansız . Allah yardımcın oldu. Benim de bebeğim ağladıkça bende ağlıyorum bir görsen
Allah razı olsun canım. Darusı başına. Sende hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallahayy hayırlı olsun canım maşaallah bendede o kaka varmş gibi sancı var otur otur tuvalette bişey yok bugün aşırı kasılma ve aşşaya baskı var bekliyorum bakalım belime vurursa sancı bi gidicem bakalım hastaneye aşşaya vajenede baskı var arada bu sancımı kasılmamı çözemiyomki boncuk boncuk terletiyor yalnız
Ben çok ağlıyorum. Sutum yetmiyo uzuluyorum.. Dua edin lütfen banaHaftaya ben :-/ kesin aglarim kesin...
Canim hurma ye. Tahin pekmez de arttiriyormus. Tarcinli karanfilli lohusa serbeti yapabilirsin kuru meyvelerle sonra isirgan otu cayi yesil mercimekli bulgur.Bir de devamli emzirne kadar emerse o kadar acilir damarlar ilik dus alip masaj yap yuruyus de iyi geliyormus ay aklima geleni yazdim insallah ise yarar bunlar da artar sutun bol bol gelir.Ben çok ağlıyorum. Sutum yetmiyo uzuluyorum.. Dua edin lütfen bana
Canım okuduklarima gore bebis emdikce artiyomus süt bebeğin de suan küçük olduğu için crkemiyodur belki gucsuzdur daha . pes etme insALLAH artacak sütun.Ben çok ağlıyorum. Sutum yetmiyo uzuluyorum.. Dua edin lütfen bana
Canim daha bir kacgunluk bebis o ☺ sen emzir olmasa bile gelir insallah sutun emdikce sutun artar, birde ilik dus al hergun faydasi oldugunu duydum ☺ bol bol sutlu gunler insallahHepinize hayırlı doğumlar kızlar. Dualarınızı bekliyorum sutum yetmiyo bebeğim ağlıyo.KayaAylin huzurunsesi _Ruha_ bebeem angell58
Sanki devlette sonuna kadar normal doğumu destekliyorlar ve bekliyorlar gibi. Özelde çoğunlukla sezaryene yönlendiriyolarDevlette oldu canım
MerhabaGerçekten tarifi imkansız . Allah yardımcın oldu. Benim de bebeğim ağladıkça bende ağlıyorum bir görsen
Ayy hayirli olsun allah anali babali buyutsun canim dun oldu dimi dogumun zor oluyormu sezeryandi senin sanirimKızlar merhaba hamişlikten anneliğe terfi oldum çok şükür bebekte bende genel anlamda iyiyiz gögüs ucu olmadığı için bebek almıyor gögsümü yarıldı gögüslerim pompa yaptıgımızdan ötürüoda yetmiyor zaten mamada veriyoruz mecbur dikiş ağrılarım birazda gaz sancılarım var bugünüde atlatırsak daha iyi olur inşallah
Canım Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin ilk üç gün çok ağladı kıyamam. Az mama takviyesi yapıyorum emzirdikten sonra çünkü daha sutum gelmedi ağlaya ağlaya kendimi perişan ettim ama her anne aynı durumu yaşıyormuş stres yapmamaya çalışıyorum. Azcık mama takviyesi yapınca rahatladı yavrum artık uyuyor rahat inşallah sutum de gelir inşallah sende rahatlarsın bi sn evvel. Allah yardımcın olsunKızlar merhaba hamişlikten anneliğe terfi oldum çok şükür bebekte bende genel anlamda iyiyiz gögüs ucu olmadığı için bebek almıyor gögsümü yarıldı gögüslerim pompa yaptıgımızdan ötürüoda yetmiyor zaten mamada veriyoruz mecbur dikiş ağrılarım birazda gaz sancılarım var bugünüde atlatırsak daha iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?