Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

ayy hayırlı olsun canım maşaallah bendede o kaka varmş gibi sancı var otur otur tuvalette bişey yok bugün aşırı kasılma ve aşşaya baskı var bekliyorum bakalım belime vurursa sancı bi gidicem bakalım hastaneye aşşaya vajenede baskı var arada bu sancımı kasılmamı çözemiyomki boncuk boncuk terletiyor yalnız

Oy kuzuma ya :) senin fistik kac kilo dogdu? Yürümeye hareket etmeye calis ki gecsin cabucak. Bakalım cumartesi cagirdi yine keske sancin var hadi yat dese.
doğduğu gün 3.350 idi ultrasonda 3.220 gr doğmuş
bebeem KayaAylin angell58 huzurunsesi canım senin de gözün aydın bebeğin dünyaya gelmiş. kızlar ayrıntılar bi üst mesajda
Evet canım bebeğim dünyaya geldi çok şükür ama şimdilik ayrıyız benim doğum biraz sıkıntılıydı hem normal hem sezeryan gibi bişey..o yüzden ayrıntıları yazmıcam ama öyle güzel bir duyguymuş ki tarifsiz..

Devlette mi özelde mi oldu doğum

Gerçekten tarifi imkansız . Allah yardımcın oldu. Benim de bebeğim ağladıkça bende ağlıyorum bir görsen

Allah razı olsun canım. Darusı başına. Sende hayırlısıyla yavruna kavuşursun inşallah

Ben çok ağlıyorum. Sutum yetmiyo uzuluyorum.. Dua edin lütfen bana
Canim hurma ye. Tahin pekmez de arttiriyormus. Tarcinli karanfilli lohusa serbeti yapabilirsin kuru meyvelerle sonra isirgan otu cayi yesil mercimekli bulgur.Bir de devamli emzirne kadar emerse o kadar acilir damarlar ilik dus alip masaj yap yuruyus de iyi geliyormus ay aklima geleni yazdim insallah ise yarar bunlar da artar sutun bol bol gelir.

Gerçekten tarifi imkansız . Allah yardımcın oldu. Benim de bebeğim ağladıkça bende ağlıyorum bir görsen
Merhaba canım söylemekle olur mu bilmem ama, ağlama. Çok ağlarsan sıvı kaybedersin, sıvı kaybedersen sütün gelmez. Bol bol sıvı gıdalardan tüket. Sütün çok az gelse ya da gelmese bile emzirmeye devam et, sütün artacak emin ol

Kızlar merhaba hamişlikten anneliğe terfi oldum çok şükür bebekte bende genel anlamda iyiyiz gögüs ucu olmadığı için bebek almıyor gögsümü yarıldı gögüslerim pompa yaptıgımızdan ötürü oda yetmiyor zaten mamada veriyoruz mecbur dikiş ağrılarım birazda gaz sancılarım var bugünüde atlatırsak daha iyi olur inşallah

Ayy hayirli olsun allah anali babali buyutsun canim dun oldu dimi dogumun zor oluyormu sezeryandi senin sanirim

Kızlar dualarınız ce tavsiyeleriniz için hepiniz çok saolun. Azcık mama takviyesi yapıyorum. Sutum az az damla damla geliyor emince ama daha kaynamadı zamanla inşallah

Canım Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin ilk üç gün çok ağladı kıyamam. Az mama takviyesi yapıyorum emzirdikten sonra çünkü daha sutum gelmedi ağlaya ağlaya kendimi perişan ettim ama her anne aynı durumu yaşıyormuş stres yapmamaya çalışıyorum. Azcık mama takviyesi yapınca rahatladı yavrum artık uyuyor rahat inşallah sutum de gelir inşallah sende rahatlarsın bi sn evvel. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…