ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Hayırlısıyla gelsin canım bebeğin. Allah yar ve yardımcın olsun. Tüm annelerin tüm anne adaylarınınkısmetse eylül ayı sonunda gelecek bebeğim allah herkese sağlıklı doğum ve sağlıklı bebek nasip etsin.
Canim dünden beri aklim sende silikon göğüs ucu al onu kullan herkes memnun ondan. Allah analai babali büyütsun hayirli evlat olsun bebisin :)Kızlar merhaba hamişlikten anneliğe terfi oldum çok şükür bebekte bende genel anlamda iyiyiz gögüs ucu olmadığı için bebek almıyor gögsümü yarıldı gögüslerim pompa yaptıgımızdan ötürüoda yetmiyor zaten mamada veriyoruz mecbur dikiş ağrılarım birazda gaz sancılarım var bugünüde atlatırsak daha iyi olur inşallah
Bir saattir cok fena hareketli.hareket eder korkarim etmez korkarimbebeem durumlar nasıl canım ?
Canım Allah analı babalı büyütsün. Bebeğin ilk üç gün çok ağladı kıyamam. Az mama takviyesi yapıyorum emzirdikten sonra çünkü daha sutum gelmedi ağlaya ağlaya kendimi perişan ettim ama her anne aynı durumu yaşıyormuş stres yapmamaya çalışıyorum. Azcık mama takviyesi yapınca rahatladı yavrum artık uyuyor rahat inşallah sutum de gelir inşallah sende rahatlarsın bi sn evvel. Allah yardımcın olsun
Canim dünden beri aklim sende silikon göğüs ucu al onu kullan herkes memnun ondan. Allah analai babali büyütsun hayirli evlat olsun bebisin :)
Ayy hayirli olsun allah anali babali buyutsun canim dun oldu dimi dogumun zor oluyormu sezeryandi senin sanirim
Iyi bari :) sutunle sil göğsünü de gecsin bi de kizlardan biri hava alinca daha rahat geçiyor dediydi emzirdikten sonra bi süre hava aldir bakalım.Canım dün aldık gögüs ucu ama kızım emerken çok zorlandı ve dudaklarını kızarttı diye içime sinmedi bıraktım bugün tümgün zorla gögsümü verdim çol şükür tuttu inşallah böylede devam eder
Canm dogurmussun bebegini kucagina almissin onlarda gecer allahin izniyle ☺ bakalm.benm dogumum nasil olacak yarn kontrolum var sezeryandan korkuyorum bende ya sezeryn derse diye ☺Evet cnm spinal sezeryan oldu biraz zorluk yaşadım halada yaşıyorum bebeğim ağladığında tek başına kalkıp bakamamak çok zoruma gidiyor gerçekten ama bunada şükür şuan için en büyük sorunumuz gögüs yarılması oda çözülür nasılsa alıştıkça
Özel hastaneneler genellikle sezeryan diyor devlete de git oradaki doktorlar ne diyecek. Devlet normalse normal sezeryansa sezeryandan yanalarCanm dogurmussun bebegini kucagina almissin onlarda gecer allahin izniyle ☺ bakalm.benm dogumum nasil olacak yarn kontrolum var sezeryandan korkuyorum bende ya sezeryn derse diye ☺
Aynen canım. Herşey onlar için, rabbim salihalardan eylesin. Benim de sütüm yavaş yavaş artıyor. O yüzden bu gün mama vermedim banyo falan yaptım arkadaşların tavsiyeleriyle süt arttırıcı damla, rezene, dere otu, semiz otu derken rabbimin izni ile gelmeye başladı. Yalnız benim de yarıklarım var çok sızlıyor. Onun için de çatlak kremi alBenim sütüm sezeryan olmasına rağmen ilk günden geldi çok şükür ama dediğim gibi gögüs ucu sıkıntı oldu bugün taburcu olduk evde düzenimi oturtmaya başladım 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum gögüs ucum yarıldı hep çok acı verici ama napalım minnoşlarımız için herşey
Az kaldı inşallah canım sabret gelecek miniğin rabbimin izni ileBir saattir cok fena hareketli.hareket eder korkarim etmez korkarimcumartesiyi bekliyorum doktor tekrar çağırdı nstde sancin var hadi yat dese diye hayaller kuruyorum :))
Gelsin ya hazir 9 gün tatil var arkadaşlarim da gelir rahatca :-/ bi de artık hevesleniyoruuuum herkes dogurdu.Az kaldı inşallah canım sabret gelecek miniğin rabbimin izni ile
Hayırlı olsun gozunuz aydın :) ALLAH analı babalı büyütsün :)Kızlar merhaba hamişlikten anneliğe terfi oldum çok şükür bebekte bende genel anlamda iyiyiz gögüs ucu olmadığı için bebek almıyor gögsümü yarıldı gögüslerim pompa yaptıgımızdan ötürüoda yetmiyor zaten mamada veriyoruz mecbur dikiş ağrılarım birazda gaz sancılarım var bugünüde atlatırsak daha iyi olur inşallah
Canım beni iki cm ile aldılar yatış verdiler 5-6 saat sonra dünyaya geldi. Sancıların 3 dk da bire düşerse git suyun gelirse hemen gitKizlarrr bugun kontrol vardi 2 cm aciklik varmis bugun yatiriyordi az kalsin beni kontrol altina alayim suni sanci vereyim istedi yarin aksam sehir disina ckiyomus kendi dogurtmak istedi bana birakti tercihi bende eve geldim
nolcak simdi 2cm aciklikla ne zmaan olir dogum ebe 1hafta idare eder dinlenirsen dedii
Canm ya bebek kanala.girmis dedi kafasi bide smdi az kanamam var muayene ettigi.icinmi nisanmi geliyo.nasil.anlicam offffCanım beni iki cm ile aldılar yatış verdiler 5-6 saat sonra dünyaya geldi. Sancıların 3 dk da bire düşerse git suyun gelirse hemen git
Canım nişan sümük gibi bişey kanla karışık. Senin nasıl?Canm ya bebek kanala.girmis dedi kafasi bide smdi az kanamam var muayene ettigi.icinmi nisanmi geliyo.nasil.anlicam offff
Ilk basta acik renk geldi turuncumsu sonra cok az kan geldi senin dedigin gibi cok az az ack renkte sumukumsu snaki akntyla karisik geliyo ama cok azCanım nişan sümük gibi bişey kanla karışık. Senin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?