Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

kısmetse eylül ayı sonunda gelecek bebeğim allah herkese sağlıklı doğum ve sağlıklı bebek nasip etsin.
Hayırlısıyla gelsin canım bebeğin. Allah yar ve yardımcın olsun. Tüm annelerin tüm anne adaylarının

Canim dünden beri aklim sende silikon göğüs ucu al onu kullan herkes memnun ondan. Allah analai babali büyütsun hayirli evlat olsun bebisin :)

Benim sütüm sezeryan olmasına rağmen ilk günden geldi çok şükür ama dediğim gibi gögüs ucu sıkıntı oldu bugün taburcu olduk evde düzenimi oturtmaya başladım 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum gögüs ucum yarıldı hep çok acı verici ama napalım minnoşlarımız için herşey

Canim dünden beri aklim sende silikon göğüs ucu al onu kullan herkes memnun ondan. Allah analai babali büyütsun hayirli evlat olsun bebisin :)

Canım dün aldık gögüs ucu ama kızım emerken çok zorlandı ve dudaklarını kızarttı diye içime sinmedi bıraktım bugün tümgün zorla gögsümü verdim çol şükür tuttu inşallah böylede devam eder

Ayy hayirli olsun allah anali babali buyutsun canim dun oldu dimi dogumun zor oluyormu sezeryandi senin sanirim

Evet cnm spinal sezeryan oldu biraz zorluk yaşadım halada yaşıyorum bebeğim ağladığında tek başına kalkıp bakamamak çok zoruma gidiyor gerçekten ama bunada şükür şuan için en büyük sorunumuz gögüs yarılması oda çözülür nasılsa alıştıkça

Iyi bari :) sutunle sil göğsünü de gecsin bi de kizlardan biri hava alinca daha rahat geçiyor dediydi emzirdikten sonra bi süre hava aldir bakalım.

Canm dogurmussun bebegini kucagina almissin onlarda gecer allahin izniyle ☺ bakalm.benm dogumum nasil olacak yarn kontrolum var sezeryandan korkuyorum bende ya sezeryn derse diye ☺

Canm dogurmussun bebegini kucagina almissin onlarda gecer allahin izniyle ☺ bakalm.benm dogumum nasil olacak yarn kontrolum var sezeryandan korkuyorum bende ya sezeryn derse diye ☺
Özel hastaneneler genellikle sezeryan diyor devlete de git oradaki doktorlar ne diyecek. Devlet normalse normal sezeryansa sezeryandan yanalar

Aynen canım. Herşey onlar için, rabbim salihalardan eylesin. Benim de sütüm yavaş yavaş artıyor. O yüzden bu gün mama vermedim banyo falan yaptım arkadaşların tavsiyeleriyle süt arttırıcı damla, rezene, dere otu, semiz otu derken rabbimin izni ile gelmeye başladı. Yalnız benim de yarıklarım var çok sızlıyor. Onun için de çatlak kremi al

Bir saattir cok fena hareketli.hareket eder korkarim etmez korkarim cumartesiyi bekliyorum doktor tekrar çağırdı nstde sancin var hadi yat dese diye hayaller kuruyorum :))
Az kaldı inşallah canım sabret gelecek miniğin rabbimin izni ile

Hayırlı olsun gozunuz aydın :) ALLAH analı babalı büyütsün :)

Kizlarrr bugun kontrol vardi 2 cm aciklik varmis bugun yatiriyordi az kalsin beni kontrol altina alayim suni sanci vereyim istedi yarin aksam sehir disina ckiyomus kendi dogurtmak istedi bana birakti tercihi bende eve geldim
nolcak simdi 2cm aciklikla ne zmaan olir dogum ebe 1hafta idare eder dinlenirsen dedii

Canım beni iki cm ile aldılar yatış verdiler 5-6 saat sonra dünyaya geldi. Sancıların 3 dk da bire düşerse git suyun gelirse hemen git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…