ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Evet canım doğumun yaklaşmış o zamanIlk basta acik renk geldi turuncumsu sonra cok az kan geldi senin dedigin gibi cok az az ack renkte sumukumsu snaki akntyla karisik geliyo ama cok az
Siraya gecelim litfenEvet canım doğumun yaklaşmış o zaman
Yalniz bende sanci yok ara ara geliyo sadece afedersiniz popomun uzerine oturamiyorum bazen insallah fazla sanci hisstmeden acilmam oluverir☺Evet canım doğumun yaklaşmış o zaman
Senin nasil durumlar canimSiraya gecelim litfen
Gece 1i ceyrek gece nisanim geldi ki hala geliyo :-/ doktora gittim eve geldim evde çekiyorum sanciyi simdilik duzensiz sayilir bakalım 5dkya düşünce gideceğimSenin nasil durumlar canim
Benmde geliyo kahverengi akinti seklnde az az canm hijyenine dikkat et ebe beni uyardi doguma kadar oranin temizligine dikat et mikrop kapma dedi . insallah hayirlisiyla kucaklarimiza alirizGece 1i ceyrek gece nisanim geldi ki hala geliyo :-/ doktora gittim eve geldim evde çekiyorum sanciyi simdilik duzensiz sayilir bakalım 5dkya düşünce gideceğim
Ara ara kakan geliyo gibi oluyo musun canım :)Yalniz bende sanci yok ara ara geliyo sadece afedersiniz popomun uzerine oturamiyorum bazen insallah fazla sanci hisstmeden acilmam oluverir☺
Benmde geliyo kahverengi akinti seklnde az az canm hijyenine dikkat et ebe beni uyardi doguma kadar oranin temizligine dikat et mikrop kapma dedi . insallah hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz
Evet canm sanki geliyomus gbi oldu bugun gittim gelmemis ☺ biraz zaman gectktwn sonra geldiAra ara kakan geliyo gibi oluyo musun canım :)
Suan yok ama ara ara oluyo bi saat once bi karnima sanci girdi uzandim hemen biraz yokladi gecti adet sancisi gbi degildiEvet Allah korusun enfeksiyon olmasin diye. Inşallah kolatly gecer ya var mi sancin?
İşte benimde öyle oluyodu 5 dk da bire duşene kadar doğum sancısı olduğunu anlamadım. Tuvaletim geliyo zannediyodum :)Evet canm sanki geliyomus gbi oldu bugun gittim gelmemis ☺ biraz zaman gectktwn sonra geldi
Birde basim agriyo dun geceden beri cok febs canim kacgune oldu senin bu belirtilerden sonra bebeginİşte benimde öyle oluyodu 5 dk da bire duşene kadar doğum sancısı olduğunu anlamadım. Tuvaletim geliyo zannediyodum :)
Kakam gelir gibi belirtiden 20 saat sonra falan oldu canımBirde basim agriyo dun geceden beri cok febs canim kacgune oldu senin bu belirtilerden sonra bebegin
Canım bu arada bebeğin kaç kilo doğdu ?angell58
Hayırlı olsun gozunuz aydın :) ALLAH analı babalı büyütsün :)
Kız sen daha doğurmadın mıKizlar cok yoruldum sonunda degdi pasamin odasi geldi. Ama ayakta kaldim agrim var suan
Maşallah barekallah :)3045 gr canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?