Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Ilk basta acik renk geldi turuncumsu sonra cok az kan geldi senin dedigin gibi cok az az ack renkte sumukumsu snaki akntyla karisik geliyo ama cok az
Evet canım doğumun yaklaşmış o zaman

Gece 1i ceyrek gece nisanim geldi ki hala geliyo :-/ doktora gittim eve geldim evde çekiyorum sanciyi simdilik duzensiz sayilir bakalım 5dkya düşünce gideceğim
Benmde geliyo kahverengi akinti seklnde az az canm hijyenine dikkat et ebe beni uyardi doguma kadar oranin temizligine dikat et mikrop kapma dedi . insallah hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz

Yalniz bende sanci yok ara ara geliyo sadece afedersiniz popomun uzerine oturamiyorum bazen insallah fazla sanci hisstmeden acilmam oluverir☺
Ara ara kakan geliyo gibi oluyo musun canım :)

Evet Allah korusun enfeksiyon olmasin diye. Inşallah kolatly gecer ya var mi sancin?
Benmde geliyo kahverengi akinti seklnde az az canm hijyenine dikkat et ebe beni uyardi doguma kadar oranin temizligine dikat et mikrop kapma dedi . insallah hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz

Evet canm sanki geliyomus gbi oldu bugun gittim gelmemis ☺ biraz zaman gectktwn sonra geldi
İşte benimde öyle oluyodu 5 dk da bire duşene kadar doğum sancısı olduğunu anlamadım. Tuvaletim geliyo zannediyodum :)

bebeem KayaAylin kızlarrr maşallahhhh dogum belirtileriniz başlamışşş hadi hayırlısıyla dogurunda burda bebişlerimiz için fikir alışverişi yapalım inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…