ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Yok canm ya dogurmadim bugun hep basim agridi yattim agri pek hissetmedim ama suan biraz yokluyo gene agri esigim yuksek sanirim son sancilarimi hissedicem belkideKız sen daha doğurmadın mı
Hakkında hayırlısı olsun canım benimYok canm ya dogurmadim bugun hep basim agridi yattim agri pek hissetmedim ama suan biraz yokluyo gene agri esigim yuksek sanirim son sancilarimi hissedicem belkide
Kizlar cok yoruldum sonunda degdi pasamin odasi geldi. Ama ayakta kaldim agrim var suan
Aynen canım inşallah senin bebişte geceleri mızmız mı ? Benimkinin bu gece uyuyacağı tuttu şimdide ben uyuyamıyorum
Sarılık bende de var canım. Taşıyıcıyım, bebeğime de geçmesin diye serum,aşı falan yaptılarPek mızmız değil canım ama bugün biraz sarılık başlangıcı var gibi geldi bilmiyorum valla
Canimm sanci araliklarini tutmiyorum ama tutsam iyi olcak nasil hesapladin kac saniye siuruyo agrilarHakkında hayırlısı olsun canım benim
Sorma canm yoruldum ve cok hareketli suan durmuyo yerinde rahme baski yapiyo idrarim geliyo devamliAyy canım keşke kendini fazla yormasaydın çünkü dogum ve sonrası için boool enerjiye ihtiyacın olacak
Cok agri hissetmedigim icin hesaplama geregi duymadim hafif.hissediyorumHakkında hayırlısı olsun canım benim
Canm gecmis olsunn allah anali babali buyutsun cok sevindim.Kızlar dogduk biz :)
Canm gecmis olsunn allah anali babali buyutsun cok sevindim.
Bebegin harekerleri iyice asada cok vuruyor canimo acitiyor hafif sancimda var sanirim ben dogumu anlamicam evde bile dogururum ☺Allah razı olsun canim inanamiyorum ki hala :) sen ne durumdasin?
Canım benim sancılarım iki dk da bire düşmüştü öyle hastaneye gittim. 40-50 saniye falan sürüyoduBebegin harekerleri iyice asada cok vuruyor canimo acitiyor hafif sancimda var sanirim ben dogumu anlamicam evde bile dogururum ☺
Hayırlı olsun miniğiiiinKızlar dogduk biz :)
Sagol teyzesi simdi bir hafta mi var aralarinda bizim kuzularin :) ya evet aklimda o kati yememem lazım yoksa yanarim yani :-/Hayırlı olsun miniğiiiingözün aydın. Şimdi bi kaç gün rahat oturamazsın. Aman kabız olayım deme
Ayy gelmiş sonunda minik gözün aydın canımm.normalde olmuş çok şükürKızlar dogduk biz :)
Geldi çok şükür :) az dikiş sikintimiz var bi de gece dogduk o yuzden iki gece buradayiz ama buna da şükür :)Ayy gelmiş sonunda minik gözün aydın canımm.normalde olmuş çok şükür
Ben okadar bekleyemem iste canm 15dkk 20 dk dusunce gtsem sanirim anca yetisiriz hastaneye 40dk hastane zaten ☺ gece lavoboya zor kalktim ayaklarim hareket etmiyo sisiyor gece basamiyorum yere..bebisde cok hareketli cok fena vuruyor icerden cok sert. Dun aksam uzanirken rahmimdenndisarii firlicak zannettim hem idrarim geliiyo hem canim yaniyoCanım benim sancılarım iki dk da bire düşmüştü öyle hastaneye gittim. 40-50 saniye falan sürüyodu
aynen akşam hep aşşaya baskı yaptı bi hareket bi hareket dedim veda partisi yapıyorBen okadar bekleyemem iste canm 15dkk 20 dk dusunce gtsem sanirim anca yetisiriz hastaneye 40dk hastane zaten ☺ gece lavoboya zor kalktim ayaklarim hareket etmiyo sisiyor gece basamiyorum yere..bebisde cok hareketli cok fena vuruyor icerden cok sert. Dun aksam uzanirken rahmimdenndisarii firlicak zannettim hem idrarim geliiyo hem canim yaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?