Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

bebeem KayaAylin kızlarrr maşallahhhh dogum belirtileriniz başlamışşş hadi hayırlısıyla dogurunda burda bebişlerimiz için fikir alışverişi yapalım inşallahh
Aynen canım inşallah senin bebişte geceleri mızmız mı ? Benimkinin bu gece uyuyacağı tuttu şimdide ben uyuyamıyorum

Yok canm ya dogurmadim bugun hep basim agridi yattim agri pek hissetmedim ama suan biraz yokluyo gene agri esigim yuksek sanirim son sancilarimi hissedicem belkide
Hakkında hayırlısı olsun canım benim

Pek mızmız değil canım ama bugün biraz sarılık başlangıcı var gibi geldi bilmiyorum valla
Sarılık bende de var canım. Taşıyıcıyım, bebeğime de geçmesin diye serum,aşı falan yaptılar

Bebegin harekerleri iyice asada cok vuruyor canimo acitiyor hafif sancimda var sanirim ben dogumu anlamicam evde bile dogururum ☺
Canım benim sancılarım iki dk da bire düşmüştü öyle hastaneye gittim. 40-50 saniye falan sürüyodu

Canım benim sancılarım iki dk da bire düşmüştü öyle hastaneye gittim. 40-50 saniye falan sürüyodu
Ben okadar bekleyemem iste canm 15dkk 20 dk dusunce gtsem sanirim anca yetisiriz hastaneye 40dk hastane zaten ☺ gece lavoboya zor kalktim ayaklarim hareket etmiyo sisiyor gece basamiyorum yere..bebisde cok hareketli cok fena vuruyor icerden cok sert. Dun aksam uzanirken rahmimdenndisarii firlicak zannettim hem idrarim geliiyo hem canim yaniyo

aynen akşam hep aşşaya baskı yaptı bi hareket bi hareket dedim veda partisi yapıyortuvalete gittiğimde büyük tuvalet hissim var ama yok ayy ne bileyim gel artık be oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…