- 4 Nisan 2014
- 268
- 50
- 18
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
olmus sonunda ugrastrdi baya beni ☺Yapmışsın iştebebişini gördüm :)
Sordunmu israr ettnmi canm bazi doktorlar sezeryan yanlisi oldugu icinde boyle yapiyorlarmis
Canım doktorum zaten normal doğum yanlısı biri hamile olmadığım zamanda gittiğimde başka doktorda aynısını söylemişti çatı kemiklerimin basık oldugunu normal dogumu çokzor olacağını.bikaç doktrdan duymasam bunu şüphe ederdim belki ama doktorumda üzüldü bide bende bel fıtıgı sıkıntısı var oda engel oldu biraz
Anladim canim saglik olsun takma kafana hakkinizda hayilisi neyse o olsun bi sekilde dogacak sonucta oyle veya boyle☺ genetik oluyormus bu aslinda annenin dogumu nasil olmus kolaymi zormu☺ anneye benzer derler ya
Amin canm tarih belirlediniz mi dogum icin ?Canım annemin doğumlarıda zor olmuş zaten bana hamileyken 9 ay boyunca kusmuş bende hala kusuyorum mesela zor geçti hamileliğimde rabbim hayırlısını versin napalım
Amin canm tarih belirlediniz mi dogum icin ?
Alir alir canm daha gelisiyo o senin karninda devamli ,saglikli guzel haberlrini bekliyoruz benimde yarin konttrolum smdi aricam randevu alicam14ünde tekrar muayene yapacak 16 yada 18indede doğuma alıcak Allahın izniyle canım zten 20sinde günüm doluyo zaten en azından zamanında olmuş olacak biraz daha kilo alır belki bebeğim
Canm 1gun kalmis artk gununu doldurdun ne guzelDun gece bayağı rahatsızdım gelecek artık galiba :)
Alir alir canm daha gelisiyo o senin karninda devamli ,saglikli guzel haberlrini bekliyoruz benimde yarin konttrolum smdi aricam randevu alicam
Dun gece bayağı rahatsızdım gelecek artık galiba :)
Tamam cantam falan hazir canim sadece bebisin odasini bekliyoruz gelecek esyalari falan yikadim utuledim tek tek katladim mobilyasi geldimi yerlestircem sadece☺Sağol canım inşallah hepimiz kavuşuruz sağsağlim :) senin hazırlıkların tamam mı
Tamam cantam falan hazir canim sadece bebisin odasini bekliyoruz gelecek esyalari falan yikadim utuledim tek tek katladim mobilyasi geldimi yerlestircem sadece☺
Nasip olursa geldimi acarim kapaklari bi gun bekler oyle yerlestiririm olmazsa canm. Senin kizinmi oglunmu olcak☺Bende öyle yapmıştım canım mobilya gelince havalandırmayı unutma biz bazen alamasakta kokuları oluyor yeni oldugu için ben havalandırdım yerleştirdikten sonrada kapakları açık bıraktım
Nasip olursa geldimi acarim kapaklari bi gun bekler oyle yerlestiririm olmazsa canm. Senin kizinmi oglunmu olcak☺
Oglum olcak canim insallah ☺ hazirmi esylarnz fotosunu atmak istersen ☺Kız olacak inşallah canım senin?
Oglum olcak canim insallah ☺ hazirmi esylarnz fotosunu atmak istersen ☺
Eki Görüntüle 1627651 bakın kızlar minnoşumun mevlütlüğü :) minnacık bişey :) annesini kuzusu gelsede artık
Saol canımm :) sende de varsa at bikaç foto maksat zaman geçsin :)Ayyy yerimmmm bayıldımmm güle güle giysin inşallah prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?