Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Saol canımm :) sende de varsa at bikaç foto maksat zaman geçsin :)

Ben kıyafetlerin fotosunu çekmemiştim ama kendi yaptığım kapı süsü takı yastıgı falan var onları ekleyim Yukardada odası var Sizin oda hazırmı

Eklentiler

• image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 64
Gerçekten çok güzel canım ellerine sağlık. Bak buda benim kapı süsüm el yapımı :)

Eklentiler

• WP_20150909_008.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 71
ne güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık.. ben de bazen uğraşıyorum evde bir şeylerle.. Evdeki malzemelerle kapıyı süslerim.. Bu da takı yastığımız, hazır yaptırdım..

Eklentiler

• image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 54
ne güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık.. ben de bazen uğraşıyorum evde bir şeylerle.. Evdeki malzemelerle kapıyı süslerim.. Bu da takı yastığımız, hazır yaptırdım..

Çok güzel olmuş canım sAğlıkla gelsinler inşallah miniklerimiz çok şanslı

Sağol canım, inşallah hayırlısıyla bir gelselerdi, önceleri aman ha erkenden gelme kızım diyordum şimdi de hadi artık gelmiyor musun diyorum

Onlar geleceği vakti öyle iyi biliyolarki küçük afacanlar Zaman daraldıkça heyecanımız sabırsızlığımız artıyor haliyle

böğürtlen yaprağı çayı mıydı böğürtlen çayı mı ne öneriyorlar son günler için, içsek mi ki?

böğürtlen yaprağı çayı mıydı böğürtlen çayı mı ne öneriyorlar son günler için, içsek mi ki?

Canım onu bende duydum ama etkisi nedir hiç bilmiyorum doktoruna danışmadan kullanma derim.ben çatı darlığı ve fıtıktan ötürü mecburi sezeryan olucam haftaya malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…