- 6 Mayıs 2013
- 319
- 174
- 73
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Saol canımm :) sende de varsa at bikaç foto maksat zaman geçsin :)
Gerçekten çok güzel canım ellerine sağlık. Bak buda benim kapı süsüm el yapımı :)
Ben yapmadım ama saol yinede canım :) farklı bişey olsun istedim bende :)Ay canım farklı ve hoş olmuş seninde ellerine sağlık
Ben yapmadım ama saol yinede canım :) farklı bişey olsun istedim bende :)
Ayy canm benm cok guzel cok seker olmus rabbim.kullanmayi nasip etsin ☺☺ benmkilerde gelse gondrrsem size foto☺Hazır canım fotoyuda ekledim inşallah becerebilmişimdir :)
Cok cici canm benm ya dogcak.bide bu elbiseyi giycek cimcime☺☺☺Eki Görüntüle 1627651 bakın kızlar minnoşumun mevlütlüğü :) minnacık bişey :) annesini kuzusu gelsede artık
Taki yastgni nasil yaptin canimBen kıyafetlerin fotosunu çekmemiştim ama kendi yaptığım kapı süsü takı yastıgı falan var onları ekleyimYukardada odası var Sizin oda hazırmı
Taki yastgni nasil yaptin canim
Bende yapabilirmiyim acaba bos yastgm var aslnda evde hazirda kare ☺☺Normal kumaş aldım onu dikdörtgen olucak şekilde kestim 3 tarafını diktim diğer taraf açık kaldı içine elyaf koyup kese şekli verdim süslemeside hayal gücüne kalmış artık
Çok teşekkür ederim canım benim:)) bi hayırlısıyla olsalar bebişlerimiz :)Cok cici canm benm ya dogcak.bide bu elbiseyi giycek cimcime☺☺☺
Bende yapabilirmiyim acaba bos yastgm var aslnda evde hazirda kare ☺☺
ne güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık.. ben de bazen uğraşıyorum evde bir şeylerle.. Evdeki malzemelerle kapıyı süslerim.. Bu da takı yastığımız, hazır yaptırdım..
Sağol canım, inşallah hayırlısıyla bir gelselerdi, önceleri aman ha erkenden gelme kızım diyordum şimdi de hadi artık gelmiyor musun diyorumÇok güzel olmuş canım sAğlıkla gelsinler inşallah miniklerimiz çok şanslı
Sağol canım, inşallah hayırlısıyla bir gelselerdi, önceleri aman ha erkenden gelme kızım diyordum şimdi de hadi artık gelmiyor musun diyorum
böğürtlen yaprağı çayı mıydı böğürtlen çayı mı ne öneriyorlar son günler için, içsek mi ki?
İnşallah canım. Benim minnoşum da çok hareketli. Ama hala doğurmadımBEnim de az kaldı inşallah
Zamanını bekler umarım çok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?