doğurganlıkla hava atmak da nedir...

Canimm malesfer cocuk sahibi olmayanlardan bi taneside benimm keske bu konuda biraz anlayisli olsalar eltimde diyor 2 cocuklu kadin esim ceketini atsa ustume gebe kalıyorum bende cok üzülüyorum simdi onunla alakami kestim kafam rahat ben 2 tüp bebege başlayınca bizde 3 cocuk istiyoruz diyordu vucudum belki bu sefer gebe kalmayi istemz bende yenge 2 tanesini yaptiysan 3 haydi haydi olur simdi gbe yine basimim etini yiyiyor doktor demis paşa yolda geliyor bi oglum var prens buda paşa ben bunlarin art niyetli olduguna adim gibi eminim bence direk yuzne söyleyin bu gün ovundugun cocuklar bakalim yarin hayili olacak mi diyin burdan sunuda demek istiyorum doğuran bayanlar konusnca etrafinizda cocuk sahibi olmayan kadinlari inciltmeyin neler cektigimizi bilmiyorsunuz

tatlım bir öğretmen olarak meslektaşlarımın çoğu yüzünden toplumun gözünde değerimizin yittiğini toplumun haklı olduğunu düşünüyoru. bende de aksi bir durum var benim bebeğim olmuyor ve yakın arkadaşım hatta kayınvalidem doğruganlıgını yüzüme vuruyor . canım yanıyor hem de çok ne olur sen de üzülmemeye görüşmeyi azaltmaya bak ben öyle yapıyorum

Allah Allah ya! İnsan böyle konularda büyük konuşmaya korkar. Millette bir acayip.

Bence siz de o kafadasınız.
Kimse durup dururken alınganlık yapmıyor. Bu sürec zor ve yıpratıcı, özellikle karşı taraf biliyor yada farkındaysa olmadıgının, bunu kullanabiliyor. Siz cocugunuz üzerinden karşı tarafa yürümezseniz kimse de hakkınız da birsey düşünmez. Sakiiin olun

O zaman siz de herkese söylemeyin olsun bitsin.Soranlara düşünmüyoruz der geçersiniz madem bu kadar dertlisiniz kimseye açıklama yapmayın bu kadar basit.

O zaman siz de herkese söylemeyin olsun bitsin.Soranlara düşünmüyoruz der geçersiniz madem bu kadar dertlisiniz kimseye açıklama yapmayın bu kadar basit.
zaten öyle yapıyor bi cogumuz , ben mesela yaklaşık 6 yıllık evliyim. isster istemez anlıyodur insanlar artık.
yaşımızda cok ufak degil. herkes cok iyi niyetli degil malesef.

pazar gecesi başağrısı kusmalar derken acillik oldum. kan testi yapıldı. 450 küsürlük beta değerim çıktı. inşallah sağlıklı bir gebeliktir. boş gebelik olmasından korkuyorum.

bu kadar üzüntüden sonra inşallah hak ediyorumdur bu bebeği. geçmişi de sayarsam tam 8 senedir istiyordum...

bahsettiğim şahısla da samimiyeti azalttım. inceldiği yerden kopar belki bilmiyorum. iyi veya kötü yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.düşünceleriniz benim için önemliydi.

burada bu sitede gebelik hakkında öyle çok şey okudum yuttum ki sevinemiyorum tam anlamıyla. sanırım kucağıma alana kadar da havalara uçamam. korkuyorum.
kalp atışlarını duyana kadar aile dahi söylemek istemiyorum. sevgiler.

hayırlı olsun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın
samimiyeti azaltmakla iyi yapmışsın keza sorularıyla bunaltıp sinirini bozabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…