• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogurmak istiyorum :(

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Merhaba arkadaşlar benimkide dertmi bilmem ama 38.haftama girdim daha doğum yapmadim. Hep erken doğum riskim vardi erken olacak diye bekledik gününü dolduruyor kizim:) ama ben cok sıkıldım bittim artk tasiyamiyorum sezeryan istemiyorum normal istiyorm isin aksi ufak bi sancim bile yok. Nasil doğal yontemlerle dogumu başlatabilirim bide bise olurmu sizce ? Aci biber yiyin yaziyordu nette iki gundr yiyorm hic bise olmadi merdiven cikin diyor ama benim yuruyecek halim kalmadi :(

vaktı gelınce o gelicek zaten gelmezse doktorunuz tehlıkelı bı durum görurse -bebegın kakasını yemesı gıbı- sunı sancıyla doğumu başlatacak zaten az daha sabredin ne kalmış şurda cahil cahil dusunmeyın lutfen

Kızz dur sabırsız :52:
Biran önce kucaklayasın varda dur bakalım vakti zamanı gelir :16:

Merhaba arkadaşlar benimkide dertmi bilmem ama 38.haftama girdim daha doğum yapmadim. Hep erken doğum riskim vardi erken olacak diye bekledik gününü dolduruyor kizim:) ama ben cok sıkıldım bittim artk tasiyamiyorum sezeryan istemiyorum normal istiyorm isin aksi ufak bi sancim bile yok. Nasil doğal yontemlerle dogumu başlatabilirim bide bise olurmu sizce ? Aci biber yiyin yaziyordu nette iki gundr yiyorm hic bise olmadi merdiven cikin diyor ama benim yuruyecek halim kalmadi :(

vakti gelince doğuracaksın zaten acele etme...programlanmış saate müdahale etmeye gerek var mı ??? sakın hastaneye erken gidip suni sancılar yeme boşa

zamanı gelince doğar acele etmeyin kendinize stres yapmayın bebeğiniz de etkilenmesin Allah kolay doğum nasip etsin amin.

Vakti zamanı vardır mutlaka. Acele etme bol bol dinlen. Zira doğumdan sonra ayakta uyucaksın :) Ben kızımı 41+1 de doğurdum normal yolla. İçinde ne kadar kalırsa o kadar tombik oluyor ayrıca :)

Vakti zamanı vardır mutlaka. Acele etme bol bol dinlen. Zira doğumdan sonra ayakta uyucaksın :) Ben kızımı 41+1 de doğurdum normal yolla. İçinde ne kadar kalırsa o kadar tombik oluyor ayrıca :)

Kac kilo dogdu kizin canim ben smdi kilo almiyor diye duydum 39dan sonra kilo alimi duruyomus. Ya benim erken doğum riskim vardi 2aydir ha bgn ha yarn diye bekledk o yüzden baya sıkıldım yani. Hergun defalarca arayip dogurdun mu diye soranlar iyice strese soktular. Yok icimde kalsin dogurmayacam diyorum artik :)

Benzer bir konuda yine ayni soruya da bu cevabi verdim,hurmanin faydasi oluyor,dogumu kolaylastiriyo,hatta o kadar ki,erken dogum riski olanlarin gebelik baslangicinda fazla yememeleri gerektigini okumustum.
Yuruyus ve hurma onerebilirim,hazir havalarda sicak bol bol dus al.
Hayirli zamanda,hayirlisyla kavusursun umarim bebegine.

Kac kilo dogdu kizin canim ben smdi kilo almiyor diye duydum 39dan sonra kilo alimi duruyomus. Ya benim erken doğum riskim vardi 2aydir ha bgn ha yarn diye bekledk o yüzden baya sıkıldım yani. Hergun defalarca arayip dogurdun mu diye soranlar iyice strese soktular. Yok icimde kalsin dogurmayacam diyorum artik :)

Benide gören hala doğurmadın mı diye sorardı uyuz olurdum :) kızım 4 kilo doğdu maaşallah. Kilolu olduğu için bakımı daha kolaydı. Kucaklaması alt değişimi giydirip çıkarması falan. Hemen ele geldi.Son zamanlar kilo aldı benim kız, hep ortalarda giderdi kilosu. Doğuma kadar öne geçti. Şimdi de ikizlerime hamileyim. İnşaallah onlarında kilosu düşük olmaz.

ıyıde nıye bebegınızın eksık dogmasını ıstıyorsunuz?

40 hafta dolmadan doğunca,bunun bebeğe faydası ne?

yabancı ülkelerde 42.cı haftaya kadar bekleniyor,ondan sonra doğum başlatılıyor..

enınde sonunda gelcek..

Kardesim aci biberde yesen hurmada yesen onun zamani gelmediyse dogmaz hayirlisi olsun insaAllah sabret kolay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım 40 hf lık olması gerek sakın bişey yapma cok kötü sonuclar alabilirsin.ahhhh olsada benim 40 hafta beklesem razıyım :(((kıymetini bil canım bu günlerin.hayırla dogur insallah

Erken diye diye şartlandırmışlar seni ondan galiba.
Sık dişini başka şeylerle ilgilen kitap oku, yürü dağıt kafanı. Şükret probleminiz yok herşey normal.
Allah kolay doğum nasip etsin inşallah.

Sağolun arkadaslar yok ikinma falan yapmiyorm iki gun biber yedm oda bise yapmadi. Evet erken dogum diye şartlandirdi doktor bekle bekle sabrim tükendi. Dus aliyorum bol bol ama yürüyüş yapamiyorm cok sicak adanada oturuyorum dusunun sicagini zaten cokta adim atacak halim kalmadi okadar cok dusuk onleyici erken dogum onleyici ilac kullandim ve yattimki cok kilo aldim :( allah olmayanlara nasip eder inşallah rabbim herkese versin herkes sagsalim kucagina alsin bebegini

Ay ilahi cok guldum boyle tatli dert mi olur insallah saglikla kucaginiza alin Allah bir avazda dogumunu nasip etsin

Stres cok etkiler rahat olun dinlenin vaktini tamamlayinca geliyor benim kardesimi bekledik bekledik 1 hafta gecti tahmini dogumdan doktor sezeryan demisti anneme ertesi gun yatisi yapilacakti biz evde hastane icin canta hazirlarken bizim tosuncuk gelmeye karar verdi gece 1 de gittik sabah 7 de merhaba dedi 5.30 gr bir tosunu kucagimiza verdi ebe hanim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ananas ye faydasi buyuk. yanlis anlamayin ama bide iliskiye girince cok faydasi oluyormus o halde nasil girilcekse:)) ama faydasi oluyormus yani.

Canım 38 haftana girmişsin daha, en az 40 haftanın bitmesi lazım..

Sen böyle sıkıldım falan dersen doktor direk yatırır sezaryene sonra çok pişman olursun ve iş işten geçer. Kurulmuş bir saat nasıl vaktinden önce çalmazsa doğumda öyle günü hatta saati dolmadan başlamaz..

Ama eğer yinede tedirginsen eğer doğuma kendini ve bebeğini hazırlayarak vakit geçirebilirsin..
Hem doğumunu kolaylaştırır hemde sağlığına faydası olur. Pilates yap mesela, çömelme kalkma egzersizleri, nefes egzersileri yap, yürüyüş yapıyormuşsun zaten..

Şimdiden günde 2-3 hurma ye, ayrıca 1-2 dilim ananas, adaçayı ve ahududu yaprağı çayı iç günde 1 fincan kadar miyadı dolunca arttırırsın.

Eğer 40 hafta dolup hala doğum başlamadıysa, doktordan sezeryan tarihi isteme, stripting membran diye bir uygulama var rahmi uyaran onu yapmasını iste, ayrıca gün aşırı ilişkide doğumu tetikler.

Son olarak perine masajını araştır netten.. Onada başlayabilirsin..

İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini en doğal ve en kolay şekilde normal doğum yaparak alırsın kucağına..

Sizinle aynı durumdayım yalnız değilsiniz.benim konuma bakabilirsiz,dün açtım.ben 39+4 günlük hamileyim.son adet tarihiniz neydi?

Çocuğun erken gelmesi güzel birşey değildir hanımefendi erken doğum bekleniyordu olmadı diye hayıflanıyorsunuz oysa sevinmeniz gerek bebek ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi 40.hafta normal doğum süresir 38.haftadan da önce istemişsiniz bu bebekte sorunlara yol açar. 2 hafta bile fazla kalsa kardır gelişimi ciğerleri açısından biraz sabretmeye çalışın hele acı filan yiyerek asla doğumu başlatmaya çalışmayın normal seyrini bekleyin zaten normal olamazsa 40 hafta bitince sezeryan olur bebeğinizi düşünün

Back
X