• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogurmak istiyorum :(

ben 42.haftanın bitiminde doğurdum.42.haftanın sonuna gelmiştim ne sancı ne de bir belirti vardı ben doktoruma acaba yanlış mı hesaplandı daha bekliyeyim falan diyordum yok artık yeter bebeği riske atmayalım dedi "balon" takıldı açılma olmadı suni sancı verilldi kustum çok kötü oldum ondan da vazgeçildi ve sonuç olarak hiç istemediğim halde sezeryan olmak zorunda kaldım.allaha şükür çocuğum sağlıklı ve şimdi 3 yaşında.yani işin özeti 40 haftanın bitimini bekleyin çünkü 9 ay 10 günlük süre o zaman doluyor doktorunuzla iletişim halinde olun normal doğumda ısrarcı olun o zaten size doğru yolu gösterecektir.hayırlı doğumlar!

Ben ikiz taşıdm maşallah 2800-2700 doğdular 36 haftamda doğum yaptım daha fazla kalsınlar diye elimden geleni yaptım. Siz tek bebek doğurmak istiyorsunuz! Allah aşkına yapmayın ya nekadar uzun kalırsa okadar iyi!

Ikizlerin süper anası 👶👶

Çocuğun erken gelmesi güzel birşey değildir hanımefendi erken doğum bekleniyordu olmadı diye hayıflanıyorsunuz oysa sevinmeniz gerek bebek ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi 40.hafta normal doğum süresir 38.haftadan da önce istemişsiniz bu bebekte sorunlara yol açar. 2 hafta bile fazla kalsa kardır gelişimi ciğerleri açısından biraz sabretmeye çalışın hele acı filan yiyerek asla doğumu başlatmaya çalışmayın normal seyrini bekleyin zaten normal olamazsa 40 hafta bitince sezeryan olur bebeğinizi düşünün

Ben istemedim erken dogmasini riskim vardi iki aydir bekliyoruz beklemek cok kötü dedin cogumu heralde riske sokmam bu yuzden ben iki ay yattim 38 deik 39. Haftamdayim ayrica. Zaten doktora bile gitmiyorm suni sanci verir yada sezeryan yaptirir diye . Normal doğum istiyorum sonuna kadar bekleyeceğim zaten cok agirlastim uyuyamiyorm son gunler daha zormus :( allahin takdiri ilahisi saglikla olsun da benmki sadece sıkılmak :((

bu yaptığınız hem şımarıklık hem bencillik...demek ki bebeklerin anne karnında 40 hafta kalması gerekiyo ki hamilelik 40 hafta sürüyo...
ahh keşke bi mucize olsa bende hamile kalabilsem 1 yıl karnımda taşımaya razıyım:14:

Ben bile sona dogru sıkılmıştım ki ben erken dogum yaptim kuvezde kaldi bebegim:(( 38 zamani gelmis merak etme bugun yrn derken gelicek zamaninda bebisin ins:) rabbim saglikla kavustursun walla bnce suan son gunlerinin keyfini cikar bol bol uyu :D bnmki 6aylik oldu walla zombi gibi uykusuz uykusuz dolaniyorum

Back
X