- 17 Temmuz 2013
- 2.480
- 3.074
- 333
İnşallah faydası olsun bana canım çok teşekkür ederim. :) Allah razı olsunBen de meryem otu var . Sizin niyetinize suya koyayayım. Açılma kolay olsun inşallah
Tamam canım deneyeceğim :)Konu sahibi dogum yapmadiysan eger su eski turk filmlerinde kadinlarin yer sildigi bi pozisyon var.dizlerini kir yer siliyomus gibi yap.faydasini gorursun.acilmaya yardimci olur
Benmde suyum gelmedi henüz.. inşallah yarına kadar güzelce açılır düzenli sancılarım gelirde tıpış tıpış hastaneye gider hemencecik doğururum :)Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende ilk hamileliğimde sıcak duş aldım epey yürüdüm benim 1 cm acilma vardı ama suyum gelince suni sancı vermek zorunda kaldılar (bunda eğer suyum gelmezse evde bekliycem açılmayı biraz)korkulacak birşey yokmuş son saat biraz zorladı oda regl ağrısının siddetlisi ben yaptıysam normal herkes yapabilir sizin acilmanizda maşallah çok iyi yiruyis plates topu deneyin. Kolaylikla doğum dilerim.
İsim vermem doğru mu bilmiyorum ama youtuber Merve özkaynak ın doğum hikayesini izlemiştim, açılmasını pilates topuna oturarak sağlamış.
Plates topunu nasıl kullanıyorsınuzBen de bu yıl doğum yaptım arkadaşım. Duymuştum pilates topuyla doğum sancılarını çekmeyi. İçimden aman ne sosyetık ve yapmacık diye düşünmüştüm. Kendi doğumumda sancıdan ağlarken hastanede Çinli bir hemşire pilates topunu getirdi odama. Faydası olacak dedi. Tabi benim acıdan dünyam dönmüş, hemen kabul ettim. Gerçekten rahatlatıyormuş. Bir yapıştım pilates topuna, doğuma kadar :))
Üzerine oturup sancı geldiği anda topla daireler çiziyorsunuz, bu arada dirsekleriniz yatağa yaslı ve dirseklerinizden denge alıyorsunuz.Plates topunu nasıl kullanıyorsınuz
Vay be devir değişmiş....teşekkür ederim canım cevabın içinÜzerine oturup sancı geldiği anda topla daireler çiziyorsunuz, bu arada dirsekleriniz yatağa yaslı ve dirseklerinizden denge alıyorsunuz.
Rica ederim.Vay be devir değişmiş....teşekkür ederim canım cevabın için
Bende ilk muayenede 3 cm acıklık vardı sıfır sancıyla. Doktorum yatırmak istedi ben istemedim cuma günü en gec doğuma alıcam dedi. Cuma günü gittim ve suni sancıyla dogurdum:) pilates topu alıp üzerinde zıpla canım. Allah hayırlı bir doğum nasip etsinKızlar hastaneye gittim doktorum 3 cm açıklık var cuma gel tam açılma olmazzsa suni veririz dedi. Suni istemiyorum Allah biliyor. Ne olur açılmamı hızlandıracak önerileriniz varsa paylaşın.. hareket ediyorum yürüyorm fln ama onun dışında.. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?