Doğuruyoruum!!

İşte doğumun en doğali bu .

Çok hoş anlatmissiniz.:)

Ben böyle doğum hikayısı duymadım valla benim annemde hastanenin asansöründe doğurmuş kardeşimi.

Ben sürekli yürüdüm tık demedi

benim 2 cm açıklığım varken her an doğum başlayabilir diye hastaneye yatırmışlardı
hakikaten de sabahına suyum gelmiş doğumhaneye alınmıştım
ama açılma yeterli olmadığı için 12 saat sonra suni sancı da verdiler (kendi sancım yetmiyormuş gibi) bundan 2 saat sonra da minnak kelebeğimi kucağıma almıştım
Allah bi avazda doğurmayı nasip etsin
verebileceğim bi öneri yok ne yazık ki çok bilgim yok ama o gün geldi aklıma yazmak istedim hayatımın en güzel günüydü çünkü

ben 3,5 cm açıklıkla 10 gün durdum en sonunda suni yedim o kısmını anlatmicam neyseki meleğim kucağımda oldu sonunda emin ol herşeye değer eğer bebeğin için sıkıntı bi durum varsa cuma git düşünme sancıyı

Bende cumartesi 20.00 gibi 2 cm acıklıkla gittim hemen yatis verdiler. Pazar sabah 6da dogumum oldu. Seni nasl eve yollayp cuma gel dediler anlayamadm. Evde yalniz kalma ve sıcak dusa gir. Allah hayirli dogum nasip etsin sana saglkla al bebegini kucagina.

anneninki daha ilginçtir bence maşallah ya asansörde nasıl doğurmuş öyle
Evde tuvalette kardeşimin kafası eline gelmiş zaten. Apar topar hastaneye gidilmiş ama anca asansöre kadar dayanmis. Asansörde doğmuş kardeşim.
Abimide şener Şen ve adile naşitin turşu limon suyu ile mi sirkeyle mi yapılır die bi filmi vardı ya. Onu izlicem die az daha ede doğuruyormuş

annenin maşallahı var o zaman harika ya bayıldım allah uzun ömürler versin

Oncelikle hayirli dogumlar.neden normal seyrinde acilma olmasini beklemez bu doktorlar.bebimde gunumun dolmasina 1 hafta kala acilman var deyip gun vardi sunni sanci icin.ben o gun gelince hala belirti olmadigi icin arayip kabul etmedigimi normal sancimi bekleyip gelecegimi soyledim.soyleki yuruyus ve sicak dus almanizin faydasi olabilir.birde bol bol hurma yyeyin.

Ben 6 cm aciklikla gittigim halde hemsire muayene etti ve bebek ters olsbilir deyip doktiru aradi sezeryene yonlendirmek istedi.valizimi alip herhangi bir devlet hastanesine acilden giris yapip bebegimi 2 saat sonra normal dogumla kucagima aldim.hic bir sorunda olmadi.o doktoruda Allah'a havale ettim.kadin dogumculari hic guvencim kalmadi bu dogumdan sonra.3 doktorum vardi is icin baska sehirde de bulundugumuz icin.3 ude birbirinden beterdi.
Yani kisaca suni sanci kadar pis birseyi neden dogum vakti gelmemis bir kadina verirler anlamiyorum.bebegin bir vakti var ve bir sorun yoksa da doktorlar 42. Haftaya kadar bekleyebilirsiniz diyorlar.

Canim diger bayanlar guzel tavsiyelerde bulunmus: hurma, bol hareket, acilmayi kolaylastirmak icin zeytinyagiyla masaj. Bulara ilaveten gec saatlere kadar uyanik olma saat 12'yi bulmadan uyu ve mumkun oldugunca dinlemeye de calis. Cocugu iterken ihtiyacin olacak. Burada bazi arkadaslar yazmis 3 cm aciklik birkac hafta bile surebiliyor. Eger suyun azalmamissa dogumun kendiliginden baslamasini bekle bence suni sanciya yonelme hemen. Eger gercek anlamda ihtiyac olursa su bitmisse suni sanci da olabilir diger gerekli prosedurler de uygulanabilir. Kendi sancinla dogum yapmak istersen doktora da kararligini gostermen lazim. Her bebegin hazir oldugu bir vakit var gerekli durumlar haric mudahaleyi dogru bulmuyorum ben.

Olur da ilerde evlenip hamile olursam aklımda bulunsun o zaman

valla beni dogumhanede muayene ettiler açılmam hiç yoktu.1 saat sonra kızımın resmen kafasına dokundum . dedim ben doğuruyorum yok falan dedi ebe bi baktı şok tabi.. çatala çıkamadan doğum yaptım.. :) o yüzden sen her duruma hazırlıklı yok. seni hastaneden nasıl eve gönderdiler şaşırdım...

Ya bayıldım annenize

Okuyunca doğum korkularım dindi biraz :)

Konu sahibi de cevap yazmadığına göre doğurdu galiba

Nasıl oldu acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…