Doğuruyoruum!!

Suni mi verdiler sonra aslında ben kendi sancımı beklemek istiyorum ama evimde feğilim bazı özel sebeplerden dolayı. Yani zor bi durumdaym.
Ben de kendi sancimla devam ettim hep ama bebek gelmedi ikinci doğum olmasına rağmen doğumu hızlandırmak için sonlara doğru suni sancı verdiler mecbur. Ama benim durum farklıydı anlatmayim fobi olmasın. Dogurun öyle anlatırım. :)) İlk doğumda sadece serumla kendi sancimla doğum yaptım uzun olsa da. Herkesin yapısı farklı. Benim ağrı esigim yüksek ama bunyem zayıf çok dayanamıyorum. Ama oldu bitti geçti ikisi de darısı başınıza.

Doktor ben bayramda yokum dedi o yüzden cumaya kadar süre verdi. Eğer başka doktor için beklersem kendi sancımı da bekleyebilirim. Suni mi alsam kendi sancımı mı beklesem bilemedim. Bi de misafirim kendi evim değil.

Çok rahat oldu
beklemedi bizm deli kız yarım saat içinde gerçekleşti doğum
Doktorum hayret ben hastanede geziyorum bebeğin rütin kontrolleri sırasında doğuran doktor sanki ben değil
Ayy çok heyecanlı çok da hoşuma gitti. Bence hastane geriyor insani. Eee sonra noldu? Göbeği kim kesti?

Doktor ben bayramda yokum dedi o yüzden cumaya kadar süre verdi. Eğer başka doktor için beklersem kendi sancımı da bekleyebilirim. Suni mi alsam kendi sancımı mı beklesem bilemedim. Bi de misafirim kendi evim değil.
suni alsan daha iyi sanki bence.

3 cm le sizi eve nasıl yolladılar.hemde cuma gününe gel dediler inanamıyorum.3 cm açıkla hastanede tutuyorlar benim bildiğim doğumuda suni sancıyla aynı gün yaptırdıklarını biliyorum.2 sonraya atıldıgınıda ilk kez duydum

3 cm açılma var ve cumaya kadar gelmezse suni sancı mi verilecek ??? Cumaya kadar bekleyebilirsen asla vermezler hayırlı olsun bebeginiz .

İstersen bugünde alırım dedi de ben kendi açıklğm olsn sancm gelsn dedim. Bebeğin suyu ii kalbi ii dedi. Cumaya kadar en geç bekleriz dedi.

sıcak su dolu legene otur 10 dakika kadar. birde cinsel ilişki kolaylaştırır derler. kolay gelir inşallah

ayyy başlığı görünce "bu da oldu sonunda kk de canlı canlı doğum takip edicez" dedim (çekirdek çitleyen emoji)
çok şanslısınız, 1,5 cm açılmayla hastanede rehin tuttular beni doğumdan önceki son gece rahat rahat uyutmadılar. ama benim suyum gelmişti malum enfeksiyon riski...
sakin olun gevşeyin stres yapmayın benim normal sancım stresten geri gitti suni sancı almak zorunda kaldım.
ne güzel evinizdesiniz rahatsınız. sıcak banyo yapın sevdiğiniz şeyler yiyin. doğuma benim gibi paspal gitmeyin ablam gibi kırmızı ojelerinizi sürüp saçlarınızı maşalayıp gidin
hurmayı arkadaşlar söylemiş.
ben son günlerde hamile yogası yapıyordum. oradaki esneme hareketlerinin çok faydalı geldiğine inanıyorum. netten bulabilirsiniz.
manevi açıdan İnşirah ve Meryem surelerini okumak söylendi mi bilmiyorum.
sancılar artıp sıklaşınca dakikalara bakın. hastaneye gitmek için 5 dakikada bire düşmesi gerek diye hatırlıyorum yanlış biliyorsam uyarın kızlar.
en önemlisi sakııııın sakıııın gerilmeyin. normal doğum eziyetli gibi görünür ama bence çok güzel bir deneyim.
güzel düşünün güzel olsun
sağlıkla alın kucağınıza

Ah ken
Di evimde olsam... sancı arada hafiften geliyodu dediğiniz gibi o da gitti.. demek ki strestn.. dua edinde kendi sancımla cumaya kalmadan doğuraym :)

Ah ken

Di evimde olsam... sancı arada hafiften geliyodu dediğiniz gibi o da gitti.. demek ki strestn.. dua edinde kendi sancımla cumaya kalmadan doğuraym :)

stres yok! acı yok!

doğumda en pişman olduğum şey stresti lütfen siz yapmayın "söylemesi kolay" diyeceksiniz haklısınız. ilk doğum olunca bilinmeyene bir korku oluşuyor.
kendi evinizmiş gibi rahat etmeye çalışın eminim ev sahipleriniz de bunu ister.

bi de yorumlara bir göz attım strese sokacak cinsten olanlar var.
arkadaşlarım azıcık empati yav kadıncağız zaten korkuyor.
çoğunuz "böyle şey duymadım ayol doğuruyosun" tarzı yazmış ama biz abartıyoruz bu cm meselesini.
kuzenim İsveç'te doğum yaptı. o kadar sade bir sistemleri var ki doktora bir iki kez gidiliyor birtakım tahliller usgler için. sonra ebeler olayı devralıyor. kuzenim sancılar 5 dk olana kadar beklemiş öyle gitmiş, öyle söylemişler çünkü.
gayet de rahat doğum yaptı.
güzel düşünelim, güzel düşünelim

Bende doğum yaptim ve benim bildigim hala öyle

Canım herkesin doğumu acısı sancısı farklıdır. Stres yapmamaya iyi düşünmeye gayret et bak koskoca kk biz kalben seninleyiz
Hafif yürüyüş kendini zorlamadan ıkınma isteğin gelirse sakin ıkınma doktor ben sana söylicem diyo zaten.
Ben günlerden pazartesi hafif bir kanamam gelmişti o zaman gittim 2 cm açılma var daha doğum olmaz ister yat ister evine git dedi eğer sancın sıklaşırsa gelirsin dedi.Eve gittim,duş aldım sacima fön cektim
çarşamba günü nstye sokucaktı hafif hafif bi ağrı bende
Bi gittim 4 buçuk 5 santim açılma var dedi yatış yaptık başta bekledi sonra sancıya geliyor çok dedi bende garip seviniyom iyi diye bir suni sancı taktı hop açılma 10 santim akşamüstü 4e10 varken girdim 4ü 5 geçe kızım kucağımdaydi.
Sakin merak etme canm evet tabiki zorlukları var ama o daha ağlamayi bilmeyen meleğin gözlerine baktığın anda geçip gidiyor hepsi.
Herkesin herseyi farklıdır bir şehir efsanesine dönüşen bu kadınların doğum maceralarında herkesin bünyesi de hikayeside farklı
Rabim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin bir avazda kurtarsın arkadaşım

Allah yardim etsin.
Seks yap diyen arkadaslar olmuş
Su halde sevisilir mi yahu rahatligin nirvanasi olur herhalde
Bir de kadin ev dolu zaten misafiriz demis
Ne diyecekler durun biz dogumu hızlandırıp geliyoruz mu
valla öyle ama hata benm misafir olduğymu en başında yazmadım. :) seksten kasıt orgazm olmakmış. Oksitosin salgılasın diye ama dediğnz gibi şu durumda konsantre mümkün mü

Canim, benim acilmam olmadı saatler sonra 1cm acılma olarak 4 cm olmuştu ama suyum gelmişti o yuzden bekleyemedık mecburen suni sanci verildi bende istemiyodum ama sonra dusundum niye olmasın ki yine normal dogurdum, yine bebegime bi zararı olmadı, bana zararı olmadı sonucta. Yine aynı problemim olsa yine aynısını yaparim. Bende gereksiz yere takıntı yapmışım. Sende öyle

Muhtemelen yazmıştır arkadaşlar ama yine de paylaşmak isterim. .

Hurma
sıcak duş
yürüyüş

Sanırım birde Meryem otu diye birşey var. Araştır istersen. .

Hayırlı doğumlar dilerim inşallah sağlıkla gelir bebeğin. .

Aminn Allah razı olsun çok moral verdnz gerçektn.

Yani tek farkı suni sancı normal sancıya göre daha şiddetli oluyomş beynimiz aşgılamadığı için.. ama dediğinz gibi hayırlısı olsn alıcm muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…