O sanciyla topun uzerinde durabildiyseniz tebrik ediyorum sizi.ben yatakta nts ye bagli dururken yerden hemsire topluyordu beni.bide kolay dogum yaptin demezlermi.bende plates yapiyorum.2.dogumda aklimda bulunsun bu.Üzerine oturup sancı geldiği anda topla daireler çiziyorsunuz, bu arada dirsekleriniz yatağa yaslı ve dirseklerinizden denge alıyorsunuz.
ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
güzel ve sağlıklı haberlerle beklerizARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
Kızlar hastaneye gittim doktorum 3 cm açıklık var cuma gel tam açılma olmazzsa suni veririz dedi. Suni istemiyorum Allah biliyor. Ne olur açılmamı hızlandıracak önerileriniz varsa paylaşın.. hareket ediyorum yürüyorm fln ama onun dışında.. ??
Ohh oh maşallah. Kolay olmuş yine de sevindim. Bebis nasıl?ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
İlknur, büyük topla.evdeki ses küçük topla mi büyük mu?
maşallah maşallah bu önerilerden birini yaptınız mı hiç?sancı gelene kadar?ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
ben de pilates yapıyordum önceden, o yüzden topun üzerinde durmakta zorlanmadım. Bir de sancı geldiği an yatakta çaresizce beklemektense, top üzerinde daire çizmek kesinlikle daha kolay. Çünkü açıklığı kontrol ettirmek için bi ara yatağa uzandım da yok sancı öyle dayanılmaz oldu. Hemen topa geri döndüm. Tabiki sancıyı yok etmiyor ama kesinlikle yataktakinden daha iyi.O sanciyla topun uzerinde durabildiyseniz tebrik ediyorum sizi.ben yatakta nts ye bagli dururken yerden hemsire topluyordu beni.bide kolay dogum yaptin demezlermi.bende plates yapiyorum.2.dogumda aklimda bulunsun bu.
Ah evet size tamamen katılıyorum. Ben de sizinle benzer bir tecrübeyi yaşadım ama bi farkla, ben yurtdışında doğum yaptım. Dolayısıyla sizin kendiliğinden beklemeyi seçmeniz yerine beklemem için beni hastane teşvik etti. Sancı 5 dakikada bire düşmeden ya da su gelmediyse evinizde bekleyin dendi. Aksi halde hastaneye yatış yapılamıyor zaten. Benim 37+5 te doktorum 3cm açıklığın var harika, doğum yakın olabilir dedi. Ben de ertesi gün doğurucam sandım. Bir mutluluk, bir telaş. Evde her gün duşumu alıp herhalde bugün hastaneye gideriz diye hazırda bekledim. Gelgelelim öyle olmadı. Tam 41+2 de sancısız olarak 6cm le suyum gelerek hastaneye gittim. Akşamına da doğurdum. Normal doğum ve suni sancısız.Oncelikle hayirli dogumlar.neden normal seyrinde acilma olmasini beklemez bu doktorlar.bebimde gunumun dolmasina 1 hafta kala acilman var deyip gun vardi sunni sanci icin.ben o gun gelince hala belirti olmadigi icin arayip kabul etmedigimi normal sancimi bekleyip gelecegimi soyledim.soyleki yuruyus ve sicak dus almanizin faydasi olabilir.birde bol bol hurma yyeyin.
Ben 6 cm aciklikla gittigim halde hemsire muayene etti ve bebek ters olsbilir deyip doktiru aradi sezeryene yonlendirmek istedi.valizimi alip herhangi bir devlet hastanesine acilden giris yapip bebegimi 2 saat sonra normal dogumla kucagima aldim.hic bir sorunda olmadi.o doktoruda Allah'a havale ettim.kadin dogumculari hic guvencim kalmadi bu dogumdan sonra.3 doktorum vardi is icin baska sehirde de bulundugumuz icin.3 ude birbirinden beterdi.
Yani kisaca suni sanci kadar pis birseyi neden dogum vakti gelmemis bir kadina verirler anlamiyorum.bebegin bir vakti var ve bir sorun yoksa da doktorlar 42. Haftaya kadar bekleyebilirsiniz diyorlar.
hurma ye sıcak dus al
evde tek olma
yuru cömel
ayyy ben dogurucak gıbı oldum
ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
İlknur, büyük topla.
Valla kolay doğm mu oldu bilmem de sancı ister istemez insanı yoruyor hele son anlar.. anomm uine de çok şükür bunaÇok sevindim hayırlı olsun bebeğin kolay oldu galiba
Teşekkür ederim :)
hadi atlattın darısı başımıza inşallah taktikler tüyolar varsa bekliyoruzValla kolay doğm mu oldu bilmem de sancı ister istemez insanı yoruyor hele son anlar.. anomm uine de çok şükür buna
ay hadi maşallah Rabbim güzel ömürler nasip etsin inşaallah..Valla kolay doğm mu oldu bilmem de sancı ister istemez insanı yoruyor hele son anlar.. anomm uine de çok şükür buna
Başlığı görünce "açtım avucumu bekliyorum. " diyesim geldi.
Hurma ye.
Tebriklerrrrrr sağlıkla sihhatle büyüsün bebesin inşallah kız mi erkek mi ismi ne olduARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?