Doğuruyoruum!!

Üzerine oturup sancı geldiği anda topla daireler çiziyorsunuz, bu arada dirsekleriniz yatağa yaslı ve dirseklerinizden denge alıyorsunuz.
O sanciyla topun uzerinde durabildiyseniz tebrik ediyorum sizi.ben yatakta nts ye bagli dururken yerden hemsire topluyordu beni.bide kolay dogum yaptin demezlermi.bende plates yapiyorum.2.dogumda aklimda bulunsun bu.

ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
güzel ve sağlıklı haberlerle bekleriz
bebeğib ve sana mutlu hayırlı bir ömür temennisiyle

Sağlıkla büyüsün

O sanciyla topun uzerinde durabildiyseniz tebrik ediyorum sizi.ben yatakta nts ye bagli dururken yerden hemsire topluyordu beni.bide kolay dogum yaptin demezlermi.bende plates yapiyorum.2.dogumda aklimda bulunsun bu.
ben de pilates yapıyordum önceden, o yüzden topun üzerinde durmakta zorlanmadım. Bir de sancı geldiği an yatakta çaresizce beklemektense, top üzerinde daire çizmek kesinlikle daha kolay. Çünkü açıklığı kontrol ettirmek için bi ara yatağa uzandım da yok sancı öyle dayanılmaz oldu. Hemen topa geri döndüm. Tabiki sancıyı yok etmiyor ama kesinlikle yataktakinden daha iyi.

Ah evet size tamamen katılıyorum. Ben de sizinle benzer bir tecrübeyi yaşadım ama bi farkla, ben yurtdışında doğum yaptım. Dolayısıyla sizin kendiliğinden beklemeyi seçmeniz yerine beklemem için beni hastane teşvik etti. Sancı 5 dakikada bire düşmeden ya da su gelmediyse evinizde bekleyin dendi. Aksi halde hastaneye yatış yapılamıyor zaten. Benim 37+5 te doktorum 3cm açıklığın var harika, doğum yakın olabilir dedi. Ben de ertesi gün doğurucam sandım. Bir mutluluk, bir telaş. Evde her gün duşumu alıp herhalde bugün hastaneye gideriz diye hazırda bekledim. Gelgelelim öyle olmadı. Tam 41+2 de sancısız olarak 6cm le suyum gelerek hastaneye gittim. Akşamına da doğurdum. Normal doğum ve suni sancısız.

ARKADAŞLAR SABAHA KARŞI Bİ SANCIYLA UYKUDAN UYANDIM. SUYUM GELDİ. VE DOĞUMUMU YAPRIM 4 SAAT İÇİNDE. HEPİNİZE FİKİRLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK TŞK EDERİM.
Tebriklerrrrrr sağlıkla sihhatle büyüsün bebesin inşallah kız mi erkek mi ismi ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…